- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iOS alkalmazások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
batagy
őstag
válasz
salesman #8258 üzenetére
Számomra se egyértelmű.
Én kókuszzsírral sütök. De mostanában felmerült, hogy lehet hogy káros, mert telített zsírsavakat tartalmaz. Két érdekes link:
Telített vagy telítetlen? - Kókuszolaj - Kókuszdió felhasználásnak új formái
Olívaolaj vagy kókuszolaj –melyik az egészségesebb?Viszont bár telítetlen, de legalább stabil és nem okoz szabad gyököket, mint a telítetlenek.
Hogy van ez, jó vagy nem jó a kókuszzsír? -
guftabi96
addikt
válasz
salesman #8258 üzenetére
Lehet nem leszek itt népszerű, de:
60 kilót dobtam le 9 hónap alatt úgy, hogy egyszer nem figyeltem rá, hogy mivel sütök, főzök. Ami épp kéznél volt. (hagyományos zsír (sertés) és különböző (de általában napraforgó) olaj)
Én amondó vagyok, hogy a fogyás nem ezen fog múlni.
Inkább a minél egészségesebb étrendre való törekvés miatt releváns ez. -
-
válasz
salesman #8248 üzenetére
Szabad testsúlyos edzés és futás, kb.3-4 éve. Kimondottan a fogyás miatt kezdtem. 100kg.voltam, de ezáltal 80-ra lefogytam és persze a megfelelő étel bevitelére is odafigyeltem.
44 éves vagyok.
Általános iskolás koromban végig kiu-ztam(karate), utána középsuliban csak foci, utána kick és thai box egy pár évig....aztán kb.20 évig semmi. Csak a családalapítás, munka, meg az az ezzel járó nyalánkságokhízás
Azért hetente egyszer fociztam, de az kb.semmi
-
válasz
salesman #8246 üzenetére
Én nem használok édesítésre csak barna cukrot, vagy mézet, édesítőszertől rosszul vagyok.
Bármit fogyaszthatunk csak mértékkel. Én így teszek és jól érzem magam.
Volt amikor kemény diétán voltam, hát nem egy leányálom az biztos. Nem éreztem jól magam, bár hatásos volt. Eldöntöttem, nem akarom úgy leélni az életem hátralévő idejét, hogy a táplálkozáson görcsölnek.
Ezért Mostmár úgy vagyok vele, hogy nem vonok meg magamtól semmit amit szeretek csak éppen kis mennyiségben fogyasztom.
A sportolást állandónak mondhatom, az étkezésem változatos és nem számolgatom a kalóriát. Nem akarok ilyenekkel foglalkozni. -
interstate76
addikt
válasz
salesman #8241 üzenetére
Én eritritet és mézet használok vegyesen. Így ízlik a kávé és a tea is (de ez persze teljesen szubjektív).
A kenyér esetén ne csak a kalóriatartalmat nézd, hanem a glikémiás indexet is! Nagyon nem mindegy, hogy fehérlisztből, vagy kb. azonos kalóriatartalmú lenmaglisztből készült-e a pékáru. Ez a kalóriaszámlálás talán legnagyobb hiányossága, pedig nagyon-nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő alatt szívódik fel valami. Én szinte mindent meg tudok enni kenyér nélkül, de azért van pár dolog, amihez nagyon passzol - ilyenkor nagyon jól tud jönni egy lenmaglisztből készült zsemle, vagy 1-2 szelet kenyér! Márkát nem tudok írni, házilag készített pékárut szoktunk lefagyasztani.
-
-
-
válasz
salesman #7974 üzenetére
Hal sütve, natúr, só, bors. Itt hogy milyet, az már ki mit szeret alapon.
Leves
Hering filè natúr olajban.(sparban veszem mindig)
Éppen mi van alapon...
Mikor Norvégiában dolgoztam, “rengeteg” halat ettem. Minden este az volt a vacsorám. Amúgy is szeretem, de ott volt lehetőségem, mert minden üzletben volt választék. Eszembe sem jutott mást enni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest