- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ki mennyit fogyott a leállás alatt?
-
válasz
envagyok #9294 üzenetére
+1 amit előttem írtak, csak pár dolog: futni akkor majd ha már ment le pár kiló, addig csak a térdedet cseszed szét. Kezd gyors tempójú sétával, esetleg ellipszoid tréner is kímélőbb az izületekkel. Ha csak tényleg 1-2 pohár bor, akkor nem azzal lesz a fő probléma szeirntem
-
Én szeretem nagyon, komplett testsúlyos programot meg tudsz csinálni, csak lábra vettem kettleball-t.
Dorian: nincs falhoz rögzítve, az alsó lába terpesze elég nagy, a súlypont mindig benn marad. Stabil (ha jól szereled össze), volt amikor majdnem egy mázsával teszteltem és semmi ingást nem tapasztaltam.
-
válasz
Szakbarbár #9207 üzenetére
-
-
válasz
lanszelot #9059 üzenetére
"Amit Dorian írt az nagy butaság. Ezt a kondisok terjesztik egymás között." - fogsz végre tényeket is írni, amikkel lehet kulturáltan vitába szállni, vagy továbbra is csak személyeskedsz mindennemű érdemi tartalom nélkül
Azt hiszem eddig is mindenki azon az állásponton volt, hogy mozgás + étrend együttesen vezet eredményre. Szóval nem igazán értem, miért írsz trivialitásokat?
"Az egyél zöldséget és gyümölcsöt is a 90es évek közepéig volt. Utána rájöttek, hogy mégsem úgy van." - Érdekelne hogy miért, kifejtenéd légyszives? Pár hivatkozás is jól jönne.
-
válasz
callmeakos #8796 üzenetére
Ez a súlymellény munkában egészen kreatív ötlet
-
+1, még nem jártam olyan terembe ahol megszólták volna a túlsúlyosakat, mindig mindenhol szívesen segítettetek nekik hisz legalább tenni akar magárért. Amazfit GTR3-at használok edzésre, összehasonlítva profi pulzusmérőkkel egészen pontosan mér, 2%-on belül szokott lenni az eltérés.
-
válasz
Sterilzona #8550 üzenetére
Ezért nem szokták ajánlani hogy naponta mérd a súlyod, a napi ingadozások lelombozóak tudnak lenni.
-
válasz
Sirandrish #8446 üzenetére
Ott basztad el a komplett fogyókúrád, ugye tudod?
-
válasz
Sirandrish #8411 üzenetére
Ha ezt folytatja 2 hét múlva úgy fog kinézni a strandon mint egy csontváz, mert minimális fehérjebevitel és nulla izomerős edzés garantáltan lefogyasztja az izmokat is.
-
válasz
Sirandrish #8273 üzenetére
Megkérdezhetem milyen típust használtok? Gondolkodom rajta . . .
#8278: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!