- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Az én példám:
vettem egy epix2-t amit 5%-ban se használok ki, de motivál annyira, hogy letoljam az arcomat hetente kétszer a terembe a korábbi 0-hoz képest. A fogyás (sajnos) nem indult meg, viszont a testem kezd átalakulni az aputestről az izmosabb aputestre.A kaja a kriptonitom, utálok főzni/mosogatni, ezért ez még egy pont amiben fejlődnöm kell, de a mozgásra motivál az,hogy van egy drága befektetésem amit ha nem használok ki,húznám a számat rá.
-
storm3
senior tag
válasz
Hannibhál #8854 üzenetére
Hajrá!
Miket eszel?Nekem sajna a kaja a mumusom, utálok a tűzhely mellett tölteni időt, egyszerűen sajnálom rá - ezért is vagyok "bendőjóska" (183/120-al). Szívesen vennék olyan recepteket vagy helyeket, amiből nem elrugaszkodott összegekért jókat lehet enni és egészségesen.
-
storm3
senior tag
válasz
Sirandrish #8205 üzenetére
Ebben a Yazio cuccban is be lehet scannelni a kajakat, es fel is ismeri az itthoni termekeket is?
-
storm3
senior tag
Ezek szerint nem, sebaj, kicsit más téma:
Biotech Super Fat burner-jéről van valakinek tapasztalata? : ) -
storm3
senior tag
Ismertek olyan szolgáltatót, ahol egészséges,egész napos menüket lehet rendelni? Korábban a teletál speed fitness menüjét ettem, csak sajnos átlibbent arra a dolog,hogy kifordul a gyomrom is már a cottage cheese "szagától" is. :-)
-
storm3
senior tag
Szobabiciklit hasznal valamelyikotok?
-
storm3
senior tag
Ti a kajat rendelitek vagy keszititek? En nem szeretek fozocskezni (illetve mosogatni, sajna nincs gepem), rendelem a kajat, korabban speed fitness menu-(Z11) a teletaltol, mostanaban az all day-t(Z12).
-
storm3
senior tag
válasz
Malibutomi #7877 üzenetére
Na en total amator vagyok, linkelhetnel par tipust, amire azt mondanad, hogy kezdonek is ok es haladokent is hasznalhato. A hely is lenyeges, albiban elek. :)
-
storm3
senior tag
válasz
Malibutomi #7874 üzenetére
Neked milyen evezopadod van, illetve mit javasolnal? Alkatra kb hasonloak vagyunk (az "elotte" kepednel :))
-
storm3
senior tag
Lazy megoldas nincs a fogyasra? 115 kg vagyok jelenleg a 182 centimhez, van belem de nem vagyok az a 'dagadt' kategoria - meg. Kenyeret probalom skippelni(bar a kva pizza es a tobbi sallang neha legurul), cukros szarok a minimumon viszont a mozgashoz meg utni verni kellene sajnos. Igazabol az egesz ott verzik el, hogy fozni kellene meg 25helyrol vasarolni mig a' szemet' kaja csak karnyujtasnyira. Szoval ezert kerdezem, nincs valami easy es lazy method a kajas temara ahol nem kell naponta fel kilo brokkolit leparolnom?
Melo tobbnyire gep elott, neha 0 mozgas neha 6-8km befigyel de ez alap, nem ugral tole a kis testem sulya. -
storm3
senior tag
Szep munka, gratulalok. Az utobbi par evben en is elengedtem magam, meg is lett az eredmenye: 183cm es 117 kg. Szerencsere 'jo' alkatom van, viszont a belrendszer kifejlodott, ezt szeretnem eltuntetni. Ha felveszek valakit friendlistre ebben a myfitnesspal-ban, lathatom azt is hogy mit kajalt? Nalam valahogy nem jon ossze ez az egeszsegesdi igy fejbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest