Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
DeadMeat #5666 üzenetére
Meg azt is, hogy vissza hízza az egészet, mert a szervezete átáll tartalékoló üzemmódra. Szóval kedves Tibi, ha nem akarsz rövid időn belül 100 kiló fölé kerülni, akkor ezt a totálisan káros és értelmetlen "diétát" sürgősen hagyd abba.
A szervezetednek szüksége van egy napi minimum anyagcsere-szükségletre, tehát egy bizonyos minimális energiára, ami nélkül nem tud megfelelően működni a szervezeted (légzés, szervek fenntartása, agyműködés), ezért ez alatt a szervezet nagy tartalékolásba kezd és mindent begyűjt.
Fogyni fogsz egy darabig, miközben kiéhezteted a szervezetedet, ráadásul tápanyag-hiányod is lehet tőle (pl. vitaminhiány), de aztán megáll a fogyás és végül hízni fogsz, ha egy picit is többet eszel.
Ráadásul látszik az ételeken, hogy a tudatosság totális hiányával csinálod.
A kalács fehér lisztből készült és cukor van benne, a sonka zsíros. A cézár salátában kenyérkocka van és cukros löttyel öntik le. Kenyérkocka és lötty nélkül oké.
Egyél naponta 5x., reggelire legyen gabonaféle, de ne kalács, hanem pl. műzli, vagy teljes kiőrlésű kenyér, tízórai 1 gyümölcs pl. alma, ebédre ehetsz főzeléket vagy sovány húst (csirke, pulyka, karaj) salátával (de ne legyen öntet és kenyérkocka), uzsonnára ehetsz újból gyümölcsöt és vacsorára valamilyen fehérjedúsabb dolgot, pl. tojás, hamlet felvágottal, sovány túró, stb.. ezt csak példának írom és gyorsan, de kiindulásnak szerintem jó.
A szénhidrát bevitelt sem szabad nullára csökkenteni, mert a szervezetednek továbbra is szüksége van rá, mégpedig magas százalékban! Csak meg kell válogatni, hogy miből viszed be (gyümölcsből, és pl. reggelire műzliből).hanee
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
DeadMeat #5623 üzenetére
Okés, mert az egyik volt osztálytársam nyomta a tömegnövelőt meg minden szart egyben. És hát igencsak elég nagy gebaszba találta magát ugyanis már filmre sem állt föl neki. A gyerek 50 kilós volt meg az is de most leállt már a szerekről. Meg szuúrta is magát....Szóval emiatt kérdeztem.
-
-
hanee
senior tag
válasz
DeadMeat #5519 üzenetére
Miért? Mit kellene ennem? Egész nap csak fehérjét? Ez egy hatalmas tévedés, az emberi étrendet 60-70%-ban a szénhidrát teszi ki normál esetben. Én nem vagyok testépítő, és a magas százalékban MEGFELELŐ szénhidrátot tartalmazó étrendemtől is fogyok.
Pont elég fehérjét ettem aznap(tojás, hús, növényi fehérjék). Ha nem eszek húst, amúgy is szoktam inni egy fehérjeitalt.
hanee
-
acehawk
tag
válasz
DeadMeat #5440 üzenetére
Amit a későbbiekben leírt étel mennyiséget, tuti azért fogyott ennyit.
Az a helyzet, hogy sajnos tavaly én is 2 hónap alatt fogytam kb 20 kg-ot. Nem nyúlt meg a bőröm, semmilyen hátrányát nem éreztem.
Igen tudom, hogy egézségtelen, csak sajnos volt egy kis törés az életemben így rásegített a nem evésreTermészetesen sportoltam is mellette, nem csak "nem" ettem. Semmilyen kiegészítőt nem szedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest