- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musztáng
tag
-
Markgx10
őstag
válasz
attilam #1267 üzenetére
Most nem azért mondom, hogy kötözködjek (dehogynem
) de én a tablettás L-carnitintől semmit nem éreztem, viszont a pezsgő az rendesen energizált is alig fáadtam el olyankor amikor máskor már hulla voltam és ha már az egyik hatása ilyen jó volt, akkor gondolom a zsírégetésben is jobban hatott (legalábbis valamitől ment le a zsír az biztos
)
-
gorlin
őstag
válasz
attilam #1252 üzenetére
Szevasz
Most Maranello fogyókurázik,olvasd el mégegyszer a hozzászólást.
Egyébként én is elkezdtem az Eliptikus futót,és a szobakerékpárt de csak azért hogy egy kcsit helyrerázódjak a vizsgaidőszak után(na meg azért 1-2 kiló minusz is jó lenne
de az étrendet hagyom marad a normális.Illetve nem eszem krumplit ,csokit ,inkább sok narancsot zöldséget fehérjét stb -
tütüke
tag
válasz
attilam #1233 üzenetére
A séta tényleg nagyon jó. Mi esténként 1-1.5 órát sétáltunk, ha nem mentünk terembe, és mielőtt még nem is jártunk edzeni.
Sajna csak átmeneti felmelegedést mondanak az időjósok, jön vissza a ''kutyaorditó'' hidegDe van rá esély, hogy tévednek...Mindenesetre nem árt a sapka+sál+kesztyű kombináció.
-
deniro2
senior tag
válasz
attilam #1216 üzenetére
Szerintem várjál még egy hetet, mert ez összesen 2,5 kg 2 hét alatt, ami simán lehet víz.
Ha a harmadik hét után is marad a tendencia, akkor lehet érdemes gondolkodni a ch-n.
A karácsonyi őrületben én is leadtam 2 hét alatt 2 kilót, de 1 hét alatt visszajött, magyarúl nem fogytam, csak kiürültem kissé. Ja, meg írtad is, hogy bezabáltál a hétvégén, így még valószínütlenebb az 1kg/hét. Nameg ott van a napi akár 2 kg súlyingadozás is, szal ezek a súlyok még bőven hibahatáron belűl vannak. Ezért kéne többször mérned magad. -
válasz
attilam #1187 üzenetére
Aha. Kösz, így már értem.
Na mindegy, pár hét alatt úgyis kiderül, hogy mi az eredmény.
Egyébként nem magam találtam ki ezt a dolgot, hanem egy ismerőstől kaptam, aki használta. És nem lettek kisebbek az izmai, viszont fogyott 15 kilót és eltűntek a zsírpárnái.
Szóval lehet, hogy az elmélet ellene szól, a gyakorlat viszont mellette. És ugye tudjuk, hogy elméletileg az elmélet és a gyakorlat megyegyezik, gyakorlatilag viszont nem -
válasz
attilam #1185 üzenetére
Ja hogy vizet is.
És azt hogyan?
Napi kb. 3-4 liter folyadékot iszok...
Olvasgattam elég sokat.
Egyébként amikor leálltam a répacukorral (ami a legdurvább szénhidrát), akkor is 1 hónap alatt fogytam 10 kilót, és nem az izmaimból az tuti, mert egyértelműen durván csökkent a hasam és az úszógumi. (vagy ha a hasizmomból fogytam le a 10 kilót, akkor nem maradt semmi belőle...)
-
fLeSs
nagyúr
válasz
attilam #1136 üzenetére
és máshonnan nem is fogysz?
én rájöttem, hogy ugyanolyan sebességű fogyásnál a dagattabb emberen lassabban csökkennek a centik. fantasztikus felfedezés.
szóval ha van rajtad 20 kiló zsír akkor 1 kiló leadása szemre/méretre kevesebbnek tűnik, mintha csak 10 kiló lenne rajtad és úgy adod le az 1 kilót (evidens, mivel ugyanaz a súly a nagyobbnak csak kisebb százaléka).
szerk: ezen csak azért kellett filóznom, mert a tavalyi diétához képest most kicsit lassabban csökkennek a centik. dehát tavaly kevesebb volt rajtam a zsír.
én eddig semmi drasztikusat nem csinálok, és fogyok az előre eltervezett mértékben (napi 1-2 deka). pl. este 8-kor eszek utoljára ch-t (mazsola). -
csirkemano
csendes tag
-
tütüke
tag
válasz
attilam #1074 üzenetére
Tök jól esett a délutáni edzés, és utána nyugodt szivvel tudtam kajálni is. Ha este 6-7-re végzek az edzéssel, már nem jo enni olyankor. Tudom, hogy mi a véleményetek erről, és a párom is ugyanezt mondja, hogy enni kell edzés után, de az már rajtam marad olyankor. Legalábbis ez a tapasztalatom.
Tildy: : ez már tök jól hangzik, és a második lépés is megvan.Szóval már csak nem szabad abbahagyni. Az elején még tök nehéz volt rávennem magam, hogy nap mint nap elmenjek az edzőterembe, de egy idő után már hiányzik. Most pedig már alig van olyan nap, amikor nem megyek. De kell pihenőnap is.
-
tütüke
tag
válasz
attilam #1071 üzenetére
szép grafikon
Nekem is jó lenne valami hasonló változás.
A lényeg: tegnapi edzés kimaradt, de ma jelentem voltam, és nagyon friss vagyok, tele energiával, meg minden. Pedig másfél órát végigcsináltam. Fél 1- től 2-ig. Lehet valami ebben az edzés után kaja dologban, mert teljesen fitt vagyok. De akkor át kellene térni a kora délutáni edzésekre, az pedig lehetetlen....Ejha, mi lehet a jó megoldás?? -
tildy
nagyúr
válasz
attilam #1054 üzenetére
Whey prot iszogattam annak idején, de nem ízlett. Délután nem vagyok éhes, és ha nem vagyok éhes, akkor nem esik jól a kaja.
MEgpróbálok beiktatni még két étkezést, de szerintem hülyének néznek majd a munkahelyen, hogy állandóan eszegetek valamit.
Tegnap uzsi az kefír volt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
attilam #1042 üzenetére
Miert nem lehet elobb lemenni, es ''onnet epitkezni''?
Tegnap este 8ra erterm haza, gyorsan a lenti kajat megcsinaltam, aztan fekves. Most meg indulok munkaba, keltem kb 1 oraja.. Van kb. napi 1 oram, hogy valamit ''sportoljak'', de akkor vagy itt kell lenni a teremnek a szomszedba, vagy itthon kell csinalnom.
Elobb az a cel, hogy a merleg 65 kilot mutasson. Utana majd az, hogy az a 65 jol is nezzen ki. -
Moddingfan
senior tag
Egy időben lehetett kapni egy pezsgőtablit (Haas fitness, vagy valami hasonló volt a neve), abban volt kálium is, csak sajna leálltak a gyártásával
Tablettában még nem láttam, de ha lenn, én szedném. Káliumhiány edzés utáni remegést, izomgyengeséget, görcsöket tud okozni, már volt hozzá szerencsém.
Mark: akkor banára UP!
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Nekem már kb egy éve mindig begörcsöl a hasam mikor hasazok. (Értsd: az izom!) Úgy fáj, hogy bexarok! Na az mitől lehet! Vitaminok mennek ezerrel, kalcium, magnézium, natrium megvan mind
Ötlet?
Nagyon óvatosan azé hasazok ám, 17% tzs mellett még látszik, szal van azé, de jó lenne rá edzeni, mert brutálabb lenne szálkásításkor. -
Moddingfan
senior tag
Akkor februárig még igyekszem nőni ezerrel, aztán lepucoljuk a felesleget
Bár mióta visszatértem a régi kajálásomra alapból sokkal kisebb lett hasam, nyomatok még mellé alfaburn-t és nyárra meglesz a kockahas (Izmos kockahas...ahogy Vénusz is énekelte anno
).
u.i.: Majd SB- n konkrétoskodunk ezerrel. Bevállalunk két XS méretű pólót, hogy jól látszon az összes kocka, leállunk egy korlátnál és végig ott feszítünk mint atom(ez persze csak vicc volt, de egy Pécs környéki strandon csomó faszi így nyomja nyáron, nagyon gáz arcok, LOL
)
-
-
Moddingfan
senior tag
De ez azért messze nem olyan. Amit belinkeltél, oda mindenféle recept mehet, de a tütüke féle topciba csak speciális, diéáts, gyúrós, stb. receptek kerülnének. Gondolj bele, hány embernek venné le a terhet a válláról, hogy miket egyen diéta alatt. Sztem nagyon jó ötlet. Amit írtál az alapján a gyúrós topic is felesleges, mert van általános sport topic is. Na, ez a diétás topic is ilyen, van recept topic, de ez egy speciális recept topic lenne.
-
Moddingfan
senior tag
Találtam némi infót, angol nyelvű, bocs, de nem értem rá lefordítani és beírni, full egyszerű szöveg, szal gondolom nem problem
, íme: [link], a FAQ-ban van a kérdésed és a válaszod. Remélem segítettem, egyébként még egy hasznos link: [link]
Musztáng: bocs, hogy az előbb elírtam a neved
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
ez a 120-as pulzus nem ahhoz viszonyított, hogy mennyi a nyugalmi helyzetben a pulzusod?
mivel én kipróbáltam a teremben van ilyen pulzusmérő, és a vállhoz húzás(vagy mi a neve) után volt 135-ös is(egy gyengus hasazás után is megvan 125, tehát ha nagyon intenzíven csinálnám a gyaksikat , akkor 140-150 is meglehetne), és akkor még nem is csináltam olyan nagy intenzitással, csak nagy súllyal
a kérdés: hogyha nekem kicsit magasabb alapból a vérnyomásom, akkor az aerob gyakorlatoknál is kicsit magasabban kellene tartani nem? -
Moddingfan
senior tag
Kidobni sztem is pazarlás. De nálnuk van, aki felhasználja, mint már mondtam, pl.: süti, rántotta, paírt, stb.
Mod: ''3 alfa-burnt 2000 mg l-karnitint, egy plussz aktivált (ginseng + coffein + l-karnitin) és egy lapos evőkanál instant kávét.'' - ez nem fanatizmus, ez már sztem túlzásHa infarktust kapsz, ne csodlákozz.
Mod2:''Én oda szoktam adni a sárgáját a szobatársaimnak. Egyék meg ők'' - bakke, őshonos Degeci vagy
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Vannak ilyen piszok mázlisták
Én nem tartozom közéjük sajnos
De küzdök ezerrel, hogy laposabb hasam legyen
lapa: én nem bírnám, legalábbis örökre nem. 2 hónap még OK, addig akár 600 kalóriával is elvagyok naponta (el is voltam, de ez régi történet), de Te meddig akarod csinálni, csak nem örökre? -
LOTR
addikt
akkor ha 6 db tojást akarok enni, akkor 2 sárgája maradhat benne, tehát a 6-ból 7 lesz(mivel a sok sárgája kiesik, csökken a menniység), és akkor 5 db sárgáját dobjak ki (huh ekkora pazarlást)
és akkor dobozos fehérjét látott már vki vhol?
lehet, hogy úgy talán kevesebbe kerülne -
boszizsu
tag
A gyümölcsöket próbáld kerülni inkább, mert a benne lévő fruktóz könnyen zsírosít.
Nem vagyok egy biológus, de mintha valami olyan rémlene, hogy a gyümölcscukor a leggyorsabban felszívódó szénhidrát, és gyakorlatilag azonnal energiává alakul. A vitamin tartalma meg a rosttartalma kifejezetten jó élettani hatásról tesz tanúbizonyságot.
Nekem egyébként a fehérje alapú diéta nem jön be, egy idő után herótom lesz tőle meg sok pici kiütés. Zöldség, gyümölcs rendben van, de enélkül fáradékony leszek, és főként ideges az állandó éhségtől.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Es aki nem eszi meg a zoldsegeket? Like me
Raszoktam egyebkent arra, hogy mexikoi zoldsegkeverekkel fozom a pipihusit, aminek igy finom ize lesz, a zoldsegeket meg egyik hust megeszi parom, a masik hust pedig en a fozolevel.
Repat, borsot meg egyen az , akinek... Na jo, szal egyen mas.
Narancstol elhet egyebkent fogyni, en anno azzal dobtam le kb. 5 kilot.
Ja es miota atalltam erre, hogy este csak pipihusi, napkozben rizs+ pihusi, reggel emg joghurt vagy gyumolcs, esetleg egy peksuti, semennyit nem fogytam.Igaz nem is hiztam. Ellenben jol erzem magama boromben, csak valahogy le kene meg dobni kb 10 kilot.
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
Köszi a tanácsokat!
A teljes kiörlésű liszttel es a grahamliszttel is baj van? Mert én ezeket használok.
A cukrot már elfelejtettem... A zabpelyhet mivel es hogyan lehet enni? (a jókedven kivűl)
Durumtészta: az is csak lisztből készül, az nem gáz?
Tejsavófehérjét most vettünk: 2 evőkanál/3dl viz arány jó?
Egy étkezésnek számit, ha 1-2 narancsot megeszek? Vagy ettől azert valami táplálóbbat kellene?
huu elég sok a kérdésem..de csak igy lehet tanulni. -
Moddingfan
senior tag
Nem értem, miért ne menne, de komolyan. Nekem is ment, pedig a ''papírforma szerint'' ez nem megy.Pl.: elkezd edzeni és közben lazán diétázik (inkább odafigyel, hogy ne egyen zsírt és sok fejérjét egyen), esetleg kardiózik (én azt sem nyomtam anno, csak a legelején, de akkor ráadásként melóztam is suli mellet szabad levegőn, ami felér egy kiadós kardióval), közben keményen edz, nagy súyokkal. Kizárt, hogy ne fogyjon és mivel edz, ezáltal izmosodik is és egy szép napon eléri azt, hogy lement sok felesleg és feljött némi izom is, majd ha ezt elérte, akkor ezentúl is odafigyel a kajára (életmódváltás) és továbbra is keményen edz, nálam ez így ment és tudod, hol tartok jelenleg. Nála miért ne menne ugyan így? Nem kötekedni akarok, csak leírtam a tapasztalataimat
Vitázni tényeg nem akarok, távol álljon tőlem, pláne Veled nem, gyúrós kollégám
-
fLeSs
nagyúr
Ez nem az atkins, hanem egy nagy szar (az atkins szimplán elveszi a ch-t és zsírral etet helyette).
két ismerősöm próbálkozott már ezzel a 90 napos hülyességgel, az egyik lefogyott tőle, de aztán utána visszaszedte az összeseta másik kb. a feléig bírta.
a testnek szüksége van minden tápanyagra és egyszerre, nem pedig naponta meg ilyen baromságok, csak az a lényeg, hogy mit mivel eszünk mikor és mennyit. -
God Vazzeg
veterán
Azt nemtom hogy egészségtelen-e, de hatásos az biztos. Haverom szülei nyomatták, és nagyon extrém eredménye lett, 20-30 kiló körüli súlyvesztés!
A februári diétádhoz sok szerencsét, majd számolj be a másik topikban az eredményekről. Nekem február végétől még egy tömegelési időszak jön, és április-május körül kezdődik csak a diéta. -
brownus
veterán
én azt mondom: az ember ösztönösen kell, hogy érezze, hogy mit ehet! ne az ízek és az élvezetek miatt zabáljon, hanem mert az kell, hogy éljünk!
én mondtam neki, hogy hülye és kész! húzzon el futni, aerobicra vagy bármire!
Azért eszünk, hogy éljünk, nem azért élünk, hogy együnk - vmi ilyesmi -
D4RK0N3
csendes tag
Köszi a választ! Ok, akkor túrót, felvágottakat hanyagolom. Viszont a mennyiségekkel bajban leszek, mert en normál kajálásoknál (tehát nem diéta alatt) jóval kevesebbet ettem. A reggeli 100g pufirizst is alig tudom legyürni. Akkor viszont nem értem miért nem fogytam, tartalékra kapcsolt volna a szervezetem? Bar napközben sok nasit ettem, es kb. 2 liter kólát ittam naponta. Most egyek többet, h felpörögjön az anyagcserém és ezáltal fogyjak? A rizst egyébként jól saccoltad, egy 125 grammos tasaknak a felét eszem délben, a másik felét 15:00-kor. Még annyi lenne a kérdésem, hogy én este 6-ra járok edzeni, kb. negyed 8-ra érek haza. Azt irtátok hogy edzés után fontos a megfelelo mennyiségű kaja, viszont az esti ch bevitel meg zsírosít. Mit egyek edzés után?
-
D4RK0N3
csendes tag
Ma megyek bevásárolni értelmesebb kajákból (csirkemell, túró, tonhal, pufirizs), és ezekkel fogom pótolni, sajnos a zöldségeket egyáltalán nem eszem meg - nagyon válogatós vagyok.
Viszont azt vettem észre, hogy amióta több folyadékot iszok - kb. 3-4 liter naponta - azóta éjszaka ki kell mennem wc-zni. Menjek el dokihoz, vagy ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest