- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Az a lényeg hogy ne üres gyomorral csináld az edzést és minimum egy óra teljen el a felkelés és az edzés között. - na ezt nem vágom, miért jó? Ha nem éhgyomorra, vagy legalább az étkezést követő 2 óra elteltével edzel, akkor addig a vér táplálkozás következtében megemelkedett inzulin szintje megakadájozza a zsírégető folyamatokat (ezt nem én találtam ki). A másik, hogy miért kell várni egy órát ébredés után? Pont ébredés után közvetlenül (kivéve, ha szed valamit, pl.: Alpha Burn, L-Karnitin, stb.) jó edzeni, mert akkor aztán padlón van a szervezet az egész éjszakai koplalás után, az inzulin szint alacsony (ekkor a legalacsonyabb tudtommal), így minden feltétel adott a zsírégetéshez. Nem kötekedni akarok, csak én ezt így tudom, de nyugodtan javítsatok ki, ha valamit rosszul mondtam
-
Ariadne
őstag
Régen (gyerekként) sportoltam, ott azt tanultam, hogy edzés előtt bemelegítés kell, és utána nyújtás. Mindkettő szükséges, de főleg az edzés utáni nyújtást szokták elfelejteni, pedig ha rendszeresen kihagyja az ember, megrövidülhetnek az izmok. Az edzés előtti nyújtással viszont szerintem könnyen ''megszakaszthatja'' az ember valamelyik ínt például. Javítsatok ki, ha rosszul tudom.
Mostanában egyébként pont ezzel vagyok gondban, hogy nem sok bemelegítő gyakorlatra emlékszem, ezért jobb híján fej- és karkörzésekkel, törzshajlításal, néhány guggolással és aztán futással szoktam kezdeni. Ha valaki tud ezzel kapcsolatban tanácsot adni, szívesen venném. -
-
fLeSs
nagyúr
ezt a fél-1 kilós mendemondát teljesen jól hallottad, többek is hangsúlyzoták már ezt a topikban, de nem nagyon akarnak nekünk hinni, ők fogyjanak csak heti 4 kilót
amúgy lehet naturál kb. 1 kiló zsírt fogyni hetente, de ahhoz qrvakomolyan nyomni kell a ditétát, és csak egy testépítő életmódot élő ember képes rá, mert a súlyzós edzésekkel arra kényszeríti a testet, hogy az izomból ne veszítsen (peresze ehhez sok fehérjét kell enni, szemétevés 100%-osan kizárva), nagyon pontos étkezés kell hozzá és sok aerob.
az anaerob és aerob mozgásokat felesleges egymásba kombinálgatni, nyomjál heti 6-szor 60 perc aerobot és 3 teljes test edzést (ha most kezded a súlyzós edzéseket) az aerobtól időben teljesen függetlenül. -
attilam
őstag
Ha legközelebb diétázol, majd mérd le a testkörméretek változását is. Mert abból sokmindenre lehet következtetni.
Én csak a derékbőségemet mérem, de ebből is sokat lehet tanulni, pl. meg tudom magyarázni, hogy miért vannak emelkedések a görbén. Az ember így könnyen ki tudja tapasztalni, hogy mire hogy reagál a szervezete. A súly ebben az esetben nem biztos, hogy jó támpont.
Itt van az enyém: [link]. Ennyit tudtam eddig 18 nap alatt elérni. És ez csak kb. 3,5 kiló mínuszt jelent a súlyban. -
attilam
őstag
Nem tudom. Hát számold ki: 1 kiló zsír 9000 kcal. Ha semmit nem eszel és nem lassul az anyagcseréd, akkor 2500 kcal-os szintentartó kalóriával számolva is majdnem 4 nap 1 kiló zsír (Ha csak zsírt bontasz, semmi izmot). Szóval ezért nem értem az egészet.
Mod.: Jó, ha biciklizel is, akkor - 300 kcal durván / óra. De ezzel együtt sem sokat javul a helyzet.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
15 nap alatt 10-12 kiló az minden csak nem normális. Ez rengeteg. Ennyi idő alatt jó ha 2 kilót adtál le zsírból. Csak kérdés, hogy mi a többi?: Víz (max 3 kiló), meg egy csomó izom.
Mod.: Ráadásul az ilyen gyors súlyvesztés rendkívül megterhelő a szervezet számára, és nem is egészséges. Még akár striák is jelenhetnek meg a bőrödön.
[Szerkesztve] -
-
Maranello
tag
Ebbe most szerintem ne menjünk bele, majd elmegyek egyszer pszichológushoz.
Én olyan környezetben élek, ahol mindenki rendkívül mókásnak, vagy legalábbis iszonyatosan érdekesnek tartja, hogy ekkora darab vagyok. Ezt pedig kurvára unom.
Tudom, hogy velük van baj, de könyörgöm, az ember egy idő után megunja az állandó idegességet. Nálam ez most jött el.. -
Maranello
tag
Hát, ha már veszek valamit, akkor mágnesfékest fogok venni.. Ha nem mondod, nem ilyet veszek, úgyhogy köszönöm, hogy szóltál..
A diéta mennyiségével semmi bajom nincs, de a problémám az, hogy felfordul a gyomrom a tejföltől!
Azt a 20 dekát ebédre alig bírtam megenni, jön a vacsora, és émelygek.
Ahelyett valami mást nem lehet enni? (nem akarok visszatérni a kedvenc kajáimhoz fél nap után, félre ne érts, de zsigerből utálom a tejfölt)
Vettem narancsot délelőtt, délben már azt kajoltam.. -
Markgx10
őstag
-
tütüke
tag
Jó, hogy mondod, sosem tudtam mi a különbség a szalag- és a mágnesfékes között. Csak annyi tűnt fel, hogy a mágnesfékes drágább.
Egyébként mindjart itt a jóidő, lassan lehet odakint is bicajozniÉn már nagyon várom
Amugy nem lehet, hogy tul erős fokozatra állitottad a elliptikus futót? Én először mindig a legkönnyebb fokozaton csinálok jónéhány percet, utána erősitek bele, igy van ideje bemelegedni a térdemnek, és nem fájdul meg. Ez igaz a szobabicajra is, ott is igy csinálom. -
tildy
nagyúr
Hehe itt van benne a sok narancs, de ismerős
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: a hét elég húzós volt nekem, forgalmi vizsga, meg két másik vizsga, enni alig tudtam, volt olyan nap, hogy délután 2-3kor ettem először! Viszont kezd kilátszani a csípőmnél a csontom, ez nagy örömmel töltött el.
Amiatt mert alig bírtam enni nadrágilag érezhetően lement rólam valamennyi. Ez a lényeg!
Meg az, hogy mások megjegyzeztéka hét elején, hogy vékonyabb vagyok , mint amilyen a nyáron voltam
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más:
Normális , hogy edzés után 2-3 napra jön ki az izomláz? Sőőőt, még mindig nehezen tudoka karjaimmal hátranyúlni , bekapcsolnia melltartóm, mert érzem , hogy húzódik, és fáj a vállam alatt, elöl.
[Szerkesztve] -
-
tütüke
tag
húúúh, hát ez valami fenevad gyilkos egy diéta. Már meg ne haragudj, de ebben a diétában szinte semmit nem ehetsz egész héten. Még jó, hogy fogyni lehet tőle, DE: semmi értelme nincs, ami gyorsan megy le, még gyorsabban jön vissza. Javaslom helyette a napi 5-6-szori étkezést, de ez nem két szelet piritóst jelent. Azonkivül teljesen kimarad belőle a főtt étel...az pedig elengedhetetlen. Legalábbis számomra.
Zsirégető tabletta?? áááá a legrosszabb, amit bárki is csinálhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest