Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
Aktív témák
-
attilafree
csendes tag
AZ SSD olyan csendes, mint a sír.
Nincs benne mozgó alkatrész ergo. hangot sem tud kiadni.
Szerintem a HDD-vel lesz a probléma..., Úgy vélem olyankor hallod a búgást, amikor a HDD-n lévő fájlokhoz akarsz hozzáférni, addig a benne lévő lemez készenlétben van, de nem forog, mikor elkezd olvasni felpörög, ugye ez pár másodperces késleltetéssel jár és hangot is ad ki.
Elképzelhető, hogy azért hallod most jobban, mert régen mikor ez volt a rendszermeghajtód, folyamatosan forgott, most meg az SSD miatt nagy a csend és feltűnő lehet az alapvető HDD-s moraj... -
VOid
tag
Sziasztok,
Nem tudom jó helyre írok e, nem olyan régen vettem Samsung 830SSD 64gbot, minden működik ez lett a rendszervinyóm, olyan problémám lenne, hogy ha bele akarok menni mappákba , akár a HDD-n amin adatot tárolok akár az ssdn, akkor ilyen érdekes bugó hangot hallok mintha felpörögne valami
ezt nem tudom miért csinálja, és nem mindig, csak bizonyos időközönként, de ez egy 2-3 másodpercre belassítja a dolgokat ezért zavaró, ritkán csinálja de nem annyira ritkán hogy ne zavarna. (régen amikor csak hddről mentek a dolgok soha nem volt ilyen)
Van valakinek ötlete ez miért lehet?
-
borkarico
aktív tag
közbe megtaláltam ezt úgyhogy tárgytalan
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne: vettem egy corsair force gt 60gb ssd-t. mit érdemes beállítani vagy kikapcsolni win7 telepítés után hogy minél több helyem legyen és minél gyorsabban működjön a dolog? kérem ha nem nagy gond valaki írja le nekem. most lesz először ssd-m
köszönöm.
-
vilmoskorte1
csendes tag
válasz
_seth_ #38186 üzenetére
Egyiknek se!
Az én ssd-m pl
Crystaldiskinfo 100%
HD sentinel 80/100
SSD Life 90
HD Tune 95Most akkor melyiknek van igaza?
Ha jól sejtem egyiknek se.>>>>
Érdekes például, hogy smart hibát nem lát a hd sentinel igaz az 99%-os healthot jelez és 100%-ot teljesítményre. SSD life szerint csak 92% a health. Most akkor melyiknek lehet hinni? -
fematthew89
tag
Sziasztok!
Egy Asus N53SN notim van és vettem bele egy OCZ Agility3 120 GB-os SSD-t. Az asus-os notebook-os topikból ide küldtek hátha tudtok nekem segíteni. Olyan gondom van, hogy random kifagy a windows, becsíkoz a képernyő és ezt a lefagyós hangot adja...Win7-et használok és nem olyan régen jött elő a dolog...az asusos topikban firmware frissítést ajánlottak lehet az helyre dobná a dolgokat...esetleg valaki tudna benne segíteni nekem?
Köszönöm!M4tth3w
-
xoltbis
csendes tag
Hali!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de olyan problémám lenne, hogy most vettem(tegnap) egy 120as Corsair Force 3-asat, miután meghalt a régi rendszerindító HDD-m.
Az itteni leírások alapján elkezdtem a Win7 telepítését, (IDE-t AHCI-ra állítottam) és DVD-ről telepítettem a Wint7-et ahogy eddig, a telepítő végigfut és közben újraindul 2x, és a második után kidob egy hibaüzenetet: "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. bla-bla" és ez loop-ol nekem örökké.
Kivettem minden más merevlemezt, kipróbáltam csak 1x2 GB RAM-mal a 2x2GB helyett, amihez nem nyúltam az a táp, mobo, proci és VGA.Alaplap: ASUS P5E3 Deluxe
BIOS 1502 (elvileg legfrissebb)Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Kábeleket többször is ellenőriztem már, hogy jól vannak-e bedugva, ASUS honlapjáról egy SATA, AHCI, Raid utility-t is felraktam, de az se segített.
Frissítenem kéne az SSD firmwire-t? -
_seth_
veterán
Érdekes például, hogy smart hibát nem lát a hd sentinel igaz az 99%-os healthot jelez és 100%-ot teljesítményre. SSD life szerint csak 92% a health. Most akkor melyiknek lehet hinni?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
desirehd #38180 üzenetére
azt nem tudom, hogy a te esetedben a kondíciócsökkenés jelzése mitől van, de erre azért reagálnék:
"Mondjuk Kingston, annál jobb gyártó mi kell."
nekem gyakorlatilag 0 előzmény és 100% kondícó ellenére egy szempillantás alatt behalt az 1 éves kingstonom, minden vigyázó beállítás ellenére.
én is így voltam ezzel, de utánaolvastam, sok ezzekel a baj. csak hát ez volt 2-3 hullámban is a jó vásárnak tűnő ssd.
nem az, hogy jó gyártó, mi kell, hanem jobban meghibásodót kell nagyítóval keresni...
úgyhogy én a helyedben már készítenék egy backup image-et, hogy legyen miből helyreállítani az új ssd-dre....
(nekem volt ilyen...) -
_seth_
veterán
válasz
desirehd #38180 üzenetére
Nem sokat jelentenek ezek az állapotfelmérő programok. Nekem is van egy párszáz órás v100-as ssd-m és 93% volt 20 órával ezelőtt most pedig 92%, neten sok helyen írták, hogy lemegy az érték majd ismét 100 majd ismét le szóval teljesen összevissa mutatja. Sebességben 100%-ot hozza nekem is még notiban is.
-
hide5
csendes tag
Hali!
Vettem egy OCZ 120 Vertex3 SSD-t. Telepítés előtt nézegettem a fórumot, de nem találok választ.
Lehet,hogy láma a kérdés, de ha telepítés előtt az UEFI-ben engedélyezem az AHCI módot, és a Win7 így formázza le a meghajtót, akkor telepítés után a rendszer fogja látni a régi adatlemezemet, amelynél formázásakor még nem volt AHCI engedélyezve? Az UEFI-ben nem látom lehetőségét a meghajtóknál külön külön engedélyezni az AHCI módot.(az adatlemezt nem tudom leformázni, mivel egyszerűen nincs hova menteni róla a cuccot)
Alaplap: AsRock A75 Extreme6
-
-
azbest
félisten
válasz
szab.tam #38170 üzenetére
Az ocz agility 3 sandforce vezérlős, ha jól tudom. A tesztprogram gondolom random rosszul tömöríthető adatokkal dolgozik, ezért jön ki ez az eredmény. Próbálj olyan tesztet futtatni ami például 0ákat ír ki, úgy majd azokat az eredményeket kapod, mint amit a marketingesek mondanak. A crystal disk mark-ban állítható ez a file - teszt data részen.
-
Heló!
SSD mellet max. mekkora virtuális memória "engedett"? Laptopba 8 Gb ram mellet?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #38161 üzenetére
megnéztem egy másik, (erősebb) konfig alól.
xp és win7 64 is.
180/100
az 4 k-s aprólék is picit gyorsabb....de ez sehogy nem az igazi. szerintem a partíció átméretezésnébő fakadhat valami probléma.
de meguntam, félretolom a problémát.a gyakorlatban úgysem veszek észre belőle semmit. az odz-nél a boot idők a kinstonhoz képest érezhetően gyorsabbak.csak azt nem szeretném, hogy ami agondot okozza, az drasztikusan rontson az élettartamon, és úgy nyiffanjon meg, mint az előd...
hogy hiába tököljek a temporary hdd-re pakolással, meg minden hülyeséggel, közben meg valami bénázás baltával nyírja a háttérben az ssd-t... -
Kérdés:
SATA II-vel üzemeltetve mennyivel lassabb egy SSD, mint ha SATA III-al menne? Valós alkalmazásokra gondolok, mint pl. rendszer indítás, stb.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #38160 üzenetére
ja, még 1:
lemez revÍzió: 2.15 (de mondjuk akármilyen fw, akkor sem lenne sazbad így befékeznie...)pl. hol tudom azt lellelőrizni, hogy a backup recovery utáni első indításkor nem állítodott-e át valami az os-ben, (udma akármi izé), amitől keletkezett egy szűk kersztmetszet?
olyanra is gondolok, mint régebben volt: az xp pl. képes bizonyos meghajtókat biztossági okokból, szándékosan bekorlátozni. ezt főként kék képernyős leállások után csinálta. és ezt csak többszöri átnevezés, és restart után lehetett "kiverni a fejéből", hogy ez már "nem az a meghajtó", amit lassítania kell...
tehát, mi a metódus, hogy minden ilyen vackot kizárjak.
(hülye voltam, mert recovery előtt nem mértem rá a sebességre egy másik gépen, hogy legyen kontroll adat, de nem gondoltam volna a 127-et...)szerk:
végeztem egy gb-os file-al egy tcm ssd to ssd, (saját magára) másolást. 52 MB/sec....
(b+ delfííín, b+ bálna....) -
szab.tam
nagyúr
hi!
ami volt:
64 kingston sv200 akármi izé.
32xp, partícióeltolás a helyén. seq valami 270/170....
behalt.ocz agility 3 120
backup image recovery
majd 60-as partíció resize 111gb.
osztással elleőriz: egész szám, partícioeltolás a helyénmarok dörzsöl, cdm:
seq 127/99
512 124/101...
4k-k rendben, szép nagy számok.sata2 lap.
én azt hittem, hogy kb. 270/270-re ki lesz akadva,a sata2 korlát miatt.
gőzöm sincs, mi ez a hervadt lineáris eredmény. mintha sata1 sebességen (se) menne.egy diskeeper optimizert lefuttattam, hátha elhanyagolt volt a viszaállított backup image mentéskor a rendszer.
ugyanaz....ötlet?
-
azbest
félisten
válasz
aleister #38062 üzenetére
Kérdezted a Corsair Nova2 ssd-t. Olvastam én is azt az írást. Ma érkezett meg egy Nova2 példány hozzám. Szerintem valami kavar van a típus körül, mert CrystalDiskMark teszteket futtatva úgy viselkedik, mint egy sandforce (random adatot 100 mega körül visz, 0ákat meg 260-nal). A másik érdekesség, hogy éppen tegnap is jött ki firmware frissítés frissítés, ami a Nova 2-t is érinti, ráadásul ők is sandforce-nak írják itt.
Lehet, hogy tényleg van Nova2 Phison vezérlővel, de ami nálam van CSSD-V60GB2A típus nem hinném, hogy olyan lenne. Úgy láttam, hogy fém kapaszkodók tartják össze a házát, így nem tudom/akarom kibontani.
-
skristof
tag
sziasztok!
lehet kicsit off, elnézést.
vettem anno egy nagyszerű agility 3-at, és emiatt a laptop hdd-t egy optibay-be raktam. azonban néha "eltűnik" a meghajtó, és egy letiltott cd-drive-ként érzékeli a windóz. ha duplán kattintok, persze feloldja, és örül a vinyónak, de ez így azért nem olyan kényelmes.
mi okozhatja ezt? és hogy lehet megszűntetni? köszi!
másik kérdés: néha totál befagy a szinte szűz w7, netezés közben tapasztalom, akár chrome, akár opera, egyszercsak megáll, és akár fél percet is várni kell, mire észhez tér.
vagy egy task manager indítása segít rajta, akkor ha az elindut, egyből pörög.köszönet
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szia!
Vannak spéci programok erre. Én a Paragon Migrate OS to SSD 2.0 ajánlanám.
Miért nem akarsz több particiót? (a 100 MB-os rejtett zavar?)
-
buherka
addikt
Akkor hasít vele a gépecske...főleg notinál érezhető ez a dolog.
Nálam is ThinkPad-ba került az SSD.
Már csak az asztaliba kell vennem még egyet.Én nem frissítettem. Nekem is 2.15-ös van rajta. Jó ez így minek babráljam.
Valaki itt is már kérdezte, hogy kell visszaállítani 2.22-ről, mert frissítés után már nem volt az igazi. -
Dinter
addikt
Sziasztok! Olyan előfordulhat, hogy belassul a HDD? Az elején még mikor elindult a Windows akkor klikkre azonnal indult a Mozilla, most meg annyi idő kell neki mint egy hdd-nek.
-
Andie
őstag
válasz
Chaser #38144 üzenetére
Valamiért úgy emléxem, hogy csak a "használt" tartalmat írja ki, nem a komplett memóriát (jelenleg 4 gb). De lehet, hogy nem jól emléxem.
Értem a sleep lényegét, de nekem soxor 1-2 napig is áll ez a gép, illetve napközben csak 19-23 óra között használom, aztán áll. (ilyen otthoni, bedolgozós gép + netezés, játék).
Szvsz ha 24 órából 20-at áll, többet fogyaszt sleep módban, mint az alatt a 4 óra alatt amig ON... nem? -
Chaser
legenda
Nem hiszem, hogy 1GB lenne a ramban amit az ssd-re ír a win. Tudtommal a teljes ram tartalmát kiírja az ssd-re, ami lehet több GB is. Nem feltétlen okoz ez kárt, csak felesleges írás az ssd-re nézve. De valszeg nem ettől fog tönkremenni
Én hdd-nél se használtam, mert ott pl lassú is volt. Sleep és kész, az eredmény kb ugyanaz.
-
Egon
nagyúr
Erre valaki?
-
buherka
addikt
Én is Agility 3-al zúzom. Valóban gyorsul vele a kis mocsok Diablo 3...ezt én is tapasztalom.
Meg azt is hogy Radeon VGA-val szebb a játék, mint Nvidia-val.
Ha meg jönnek a trollface ügyeletes SandForce fikázók...azokkal ne foglalkozz.
Te most notiba, vagy azstaliba raktad az SSD-t ?
-
Andie
őstag
válasz
FireKeeper #38135 üzenetére
Tudom én, hogy mi történik hibernáláskor, ezért is használom. Sokszor nagyon macerás másnap újra megnyitogatni a fejlesztő eszközöket (Delphi, studó, stb), igy inkább elmentem a projektet és hibern. Másnap indit, és minden ott van előttem.
Ha ezzel nem veszélyeztetem a kis agility-t, én továbbra is hibernálnék! -
Andie
őstag
Megtörtént a nagy upgrade!
Tegnap este órákig mentettem le a dolgaimat a mobil vinyóra, majd ma reggel kiszereltem a hdd-t, és betettem a remek kis OCZ agility 3-at!
Win 7 kérdés nélkül installált. Még a particionálás és formázás lehetöségét sem kérte, kollega szerint ott volt alul a "speciális beállítások" feliratnál, de én arra nem kattintottam rá.
20 perc alatt felment a win7!
Komplett újrainditás (leállitás + indulás) 25 mp!
És minden pikkpakk azonnal indul, nincs homokóra, nincs várakozás, akadás, tökölődés! Sőt, néha nem tudom elolvasni, miket ir ki frissítés, telepítés közben, mer úgy darálFelraktam a Diablo3-at, amiért végülis (najó, nagyrészt) az egész kisérlet indult.
Döbbenet!!!
Játék betöltése 1 mp, Resume Game-nél megint 1 mp, és előttem van a pálya, lehet mozogni, harcolni, minden azonnal ottvan, nincs akadás, töltögetés, vinyó kaparászás, stb. Korábban (a vinyóval) fél perc volt, mire megjelent a pálya (hangok már közben megjöttek), és ha netán nem a városban mentettem el legutóbb, akkor mire megmozdult a képernyő, kinyirtak. Ezekután is percekig még akadozott minden, meg-megállt a játék 1-2 mpre, és igazából ez fenn állt még órákkal később is.
Most mindez eltünt! Minden folyamatos, minden azonnal történik, nincs várakozás és nincs lag! Sőt, a korábbi 25-30 fps helyett most 38-45 között mozog a játék, pedig semmit nem változtattam, minden hw összetevő a régi, csak a hdd lett ssd. Ja, meg az xp lett win 7. (még csak nem is raktam fel ati drivert, a win 7 által ajánlott 2009-es van fent)Baxxátok meg, olyan boldog vagyok mint egy gyerek!
Köszi nektek minden segítséget és tanácsot amit itt kaptam!u.i: a kikapcsolandó dolgokat kikapcsoltam, 1-et nem értek: hibernálni miért nem szabad? (amellett, hogy a shutdown+restart még tán gyorsabb mint korábban a hibernálás)
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Silentfrog #38129 üzenetére
A rendszer "belakásával" változnak a körülmények. Ha most is egy frissen telepített rendszeren mérnél, lenullázott SSD-re telepítve azt, valószínűleg rendben lenne. Az első hozzászólásban van ezzel kapcsolatban több hasznos cikk link.
HGyu
-
Egon
nagyúr
Hi all!
Csatlakoztam én is az SSD-tulajok népes táborához: egy 128 GB-os Samsung 830-as SSD vételével. Lenne pár kérdésem.
Konfigom az adatlapomon. 64 bites Windows 7 professional-t használok. Elöljáróban leszögezném, hogy nem szeretném újratelepíteni a rendszert. Elolvastam a kapcsolódó írásokat, letöltöttem az ajánlott freeware ghostoló progi image-t.
Kérdéseim:
1. Jelenleg az 500 gigás Samsung vinyómra van telepítve a rendszer. Ezen 3 partíció található: a 100 megás rejtett, egy 160 GB-os (ezen van a Win), ami kb. félig van, és a maradék. Lehet úgy átvinni a rendszert az SSD-re, hogy a 160 GB-os partíción levő adatokat rakom egy ennél kisebb (128 gigás) SSD-re (hiszen csak kb. 90 giga adat van rajta)? Ha nem, akkor mi a megoldás (az újratelepítésen kívül)? Egyben szeretném használni az SSD-t, nem akarom többfelé partícionálni.
2. Az alaplapomon összesen 4 db SATA 3-as csati található: 2 natív (Intel), és 2 Marvell 9120-as vezérlővel (ez jelenleg le van tiltva a BIOS-ban). Összesen 3 eszközt szerenék rájuk csatlakoztatni (a két vinyót és az SSD-t). Hogyan érdemes bekötni őket?Előre is köszönöm a választ!
-
andor1111
tag
http://prohardver.hu/tema/flash_ssd/keres.php?stext=corsair+force+3&submit=&offset=250
Erre válaszolok erre itt meg van már egy csomó hozászólás
Már nem biztos,hogy aktuális
Na mindegy jobb ha lefekszem... -
andor1111
tag
válasz
leonel #37925 üzenetére
Nagyon egyszerű a frissítés (ilyennel még nem is találkoztam soha)
(de nekem nemhogy javult volna -valahol kicsit javult valahol lassult-úgy,hogy vissza is raktam a régi 1.3.3-ast)Először is olyanokkal kezdi,hogy (ha nem haragszol nem szó szerint),hogy ha jól működik akkor ne frissíts,veszélyes,ne kapcsold ki a géped amíg nem kész blabla a szokásos rizsa.
Mentsd el az adataidat előtte,meg hiába klonozod az egész meghajtót és visszarakod nem biztos,hogy jó lesz blabla.http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=107769
letöltöd ezt: Sandforce Update Tool and .PDF Instructions
nyitsz egy mappát a c: (gondolom az az ssd-éd) pl corsair legyen a neve
bemásolod az update tool prog.exeletöltöd a Force 3 5.02 Firmwares ez egy mappa és benne vannak a különböző méretűekhez valóak.Értelem szerűen kiválasztod a tiedet 2-3 fájl van benne (attól függ melyikhez való)
és bemásolod a c: corsair mappába ahol az update tool.exe is van.elinditod az update exe-t és megkeresi a vinyokat kipipálod a carsair ssd-t de nagyon fontos!!!
lesz egy 5 számjegyű szám (az angol nyelvű pdf-ben ott vannak a képek is) utána frimware update akkor bejön egy ablak és látni fogsz 2-3 fájlt amiknek a neve 5 számjegyű (nem a serial hanem a signature utolsó 5 száma) és azt válaszd ki amelyik a vinyod száma 8pdf képek) akkor kiírja ,hogy automatikusan blablabla és process valami ilyesmi tehát nem a cancel hanem a másik.
na most látszólag semmit ne csinál!!! szépen exit és újraindítod átunna ha bejön a Windows és bebotoolt megint újraindít.
Remélem érthető kicsit késő van Űdv. -
Silentfrog
veterán
Szerintetek az ssd irási vagy az olvasási értéke a bűnös abban ha egy meghajtó érzésre lassulni kezd?
Mert nálam az olvasási érték az gyári, de az irási 25-30%-al lassabb mint amikor megvettem.
Olyan mind ha lassabb lenne a ssd de lehet,hogy csak megszoktam. -
TeeJay
félisten
válasz
fudi2002 #38106 üzenetére
mondjuk azt nem értem hogy lehet olyan gagyi vezérlőt gyártani ami meghal?
ha tudnak CPU-t GPU-t minden egyéb cuccra olyan vezérlőt legyártani amik akár 10évig is mennek gond nélkül akkor pont egy SSD vezérlője lenne az ami elhalálozik?
nem is 100fokos hőmérsékleten megy illetve ezek nem is kazánok meg nagy fogyasztású chip-ek, szóval illene legalább 10évet kibírni de minimum többet mint az SSD-ben a flash... -
Pietrosz
addikt
-
Helló!
Olvasom itt a sok okosságot, hogy az Indexelést és a Windows Search -et kapcsoljam ki. Ha kikapcsolom akkor az a jó kis feature el fog veszni, ha beírok valamit a start menübe "Keresés a programokban és fájlokban"?
-
Jester01
veterán
válasz
fudi2002 #38116 üzenetére
Szerintem maximum a driverben nincs, de ha megy ahci-val akkor az úgyis mindegy.
A vezérlőn magán csak átmennek a parancsok, nem kell a trim-hez semmit csinálnia.Gugli is hasonló véleményen van, sőt, állítólag már a marvell driverbe is belekerült időközben a támogatás.
-
PonPon
senior tag
OCZ Vertex Plus Series SATA II 2,5" SSD 120GB
sziasztok! ez az SSD már vállalható az uj firmware-el, vagy még mindig parás a cucc?
-
fudi2002
veterán
Egy kérdés sata6 vezérlőkkel kapcsolatban:
Eddig elkerülte figyelmem, de írták pár helyen, hogy a marvell vezérlők (9182 pl) nincs trim. Van vki aki ezt meg tudná erősíteni/cáfolni?
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket válasszam Dell N5010be?
Agility 3 128gb 74£
Samsung 64gb [link]
Elöre is köszönöm, üdv -
Andie
őstag
Lassan meglesz a kis SSD-m, de már lélekben készülök rá
Most azt nézem, hogy engedélyezni kéne a laptop biosában (amit most frissitettünk) az AHCI módot.
Ilyet nem találok.
Van ilyen a Device konfigurations-ban, hogy "SATA Native Mode" - ez lenne az? Ez most Disable. -
Pietrosz
addikt
Üdv! Szeretném használni az NTFS last access time szolgáltatást, ez mennyire káros vagy nem káros az SSD-nek? Megnéztem pár optimization guide-ot, de ezt nem említették. Azért kellene, mert elég sok dolog fel van halmozódva a HDD-n, és jó lenne megritkítani a dolgokat, ezzel a későbbiekben könnyen kiszűrhetném a felesleges fájlokat. De nem találtam rá megoldást, hogy csak általam kiválasztott HDD-re, esetleg könyvtárra lehessen aktiválni az NTFS last access time-ot.
-
antee_g
tag
Kingston SV100S2 64 és 128-as tulajok, ezzel a firmware-el milyen tapasztalatok vannak?
üdv.
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
Most fejlesztünk a cégnél irodai gépeket és háttértárként a OCZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-60G-ra esett a választás. Kérdezném, hogy ha XP-t telepítek rá, az nem fog ártani neki? Olvastam, hogy nem épp a legjobb választás az SSD-XP kombó, viszont a DOSra írt könyvelő programok miatt kénytelen vagyok XP-t telepíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- The First Berserker: Khazan
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest