Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
válasz
Czimby
üzenetére
Szia!
Firmware frissítés tudtommal nem töröl semmit, viszont ebben nem is vagyok biztos. Menteni mindenképpen ajánlatos, hogy később ebből probléma ne legyen. Ha jól tudom, akkor van egy programja a kingstonnak, ami elvégzi a frissítést, ha nem(!) rendszer lemez, vagy pedig a bebootolós megoldás.
Szerk.: itt találtam egy videót róla: [link]
mobal,
-
Sziasztok!
Na végre üzembe helyeztem az SSD -t (Samsung 830). Beállítottam mindent, elvileg TRIM is ok, de a hibernálás meg az indexelés nekem maradt, miután notebook. Mérni nem fogom a sebességét, nem érdekel érezhetően gyors!
Egy boldog Samsung SSD tulaj!

mobal,
-
Heló!
Most konkrétan az indexelés mit csinál? Minden fájlt összegyűjt egy adatbázisba, és ha keresek onnan szórja ki mit hol merre?
mobal,
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Szia!
Szerintem 3 -ast vegyél, nincs sok különbség közte és később még jól jöhet. Hardveraprón nézz szét, egész jó árasítva van a Samsung és az OCZ is.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Választhatsz, értelem szerűen SATA-2 sebességgel fog működni.
-
Heló!
Ha a Samsung SSD -m Basic kiszerelésű, tehát nincs hozzá semmi akkor a Samsung Magician -t a hajamra kenhetem? Termék támogatás oldalán nem találok hozzá linket. (830)
mobal,
-
Heló!
SSD mellet max. mekkora virtuális memória "engedett"? Laptopba 8 Gb ram mellet?
-
Helló!
Olvasom itt a sok okosságot, hogy az Indexelést és a Windows Search -et kapcsoljam ki. Ha kikapcsolom akkor az a jó kis feature el fog veszni, ha beírok valamit a start menübe "Keresés a programokban és fájlokban"?
-
Sziasztok!
Tegnap felkeltettétek a figyelmemet, a v100+ os Kingston -ra? Ritka darab?
-
Sziasztok!
Manapság milyen SSD -be érdemes pénzt fektetni? Melyik a jó vétel / ár kategória?
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)