Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
Aktív témák
-
vilmoskorte1
csendes tag
válasz
_seth_ #38186 üzenetére
Egyiknek se!
Az én ssd-m pl
Crystaldiskinfo 100%
HD sentinel 80/100
SSD Life 90
HD Tune 95Most akkor melyiknek van igaza?
Ha jól sejtem egyiknek se.>>>>
Érdekes például, hogy smart hibát nem lát a hd sentinel igaz az 99%-os healthot jelez és 100%-ot teljesítményre. SSD life szerint csak 92% a health. Most akkor melyiknek lehet hinni? -
vilmoskorte1
csendes tag
válasz
Silentfrog #32581 üzenetére
Azt meg tudja vki mondani, miért olyan nagy szám megállapítani egy program számára hogy a trim aktív -e vagy sem?
Valamint hogy lehet az, hogy három smart ellenőrző (HD Sentinel, Crystal Diskmark, SSDLife) tök mást mond ugyanarról a HDD-ről? %-os értékek!
Köszönöm
-
vilmoskorte1
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #32579 üzenetére
Na most akkor melyik?
Mert a kettő ellentmondó.
Nekem is úgy tűnik logikusnak, hogy a feature az csak azt jelenti tudje-e az eszköz ezt vagy azt, de nem azt jelenti, hogy használja is.>>>
Értelemszerűen ami simával van írva, az aktív és az elhalványított az inaktív. Tehát aktív a TRIM.
Ha az első 3 pont rendben van, akkor már csak az SSD-nek kell a TRIM-et támogatnia. Az a kép, amihez a hsz-od intézted ezt mutatja és nem mást, azaz, hogy az adott SSD támogatja-e a TRIM-et avagy sem.
-
vilmoskorte1
csendes tag
üdv fórum!
itt a ph-n olvasom, hogyan kell ellenőrizni a trim aktív-e?
így: cmd.exe --> fsutil behavior query disabledeletenotifyha 0-t kapok eredményul, akkor aktív.
0-t kaptam eredményül, mégis, a "nagy" hd sentinel szerint a trim támogatott, de nem aktív.kinek van igaza? most aktív vagy sem?
köszönöm
-
vilmoskorte1
csendes tag
Hi fórum!
SSD-m van egy ideje. Mindent megcsináltam ami a cikkben van, de van egy dolog, amiről egy szó sincs is itt.
Volume Shadow Copy
The Volume Shadow Copy Service (VSS) keeps historical versions of files and folders on NTFS volumes by copying old, newly-overwritten data to shadow copy (copy-on-write). The old file data is overlaid on the new when the user requests a revert to an earlier version. This also allows data backup programs to archive files currently in use by the file system. On heavily loaded systems, Microsoft recommends setting up a shadow copy volume on a separate disk.[28]
Van ennek jelentősége az ssd szempontjából? Ki kell kapcsolni? Azt se tudom alapértelmezetten megy-e?
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest