- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Így van. Én is így gondolkodok gari szempontjából, mert eladásnál fontos szerepe van. Viszont itt más volt a helyzet, először úgy volt veszem a 30 ezres 5 év garos Vertex4-et, hogy majd eladás szempontjából jó legyen, mert rühellek valamin bukni, ezért se veszek uj dolgokat, de ez úgymond kis tétel volt (nekem), plusz használtan SSD-t nem vennék, csak ha géppel együtt adják. Illetve itt mind1 volt a garancia azért vettem ezt, mert 2-3 év múlva szerintem ezek már filléreket fognak érni, főleg amilyen rohamosan kezd elterjedni az SSD...
-
S.O.S.
senior tag
Azt a választ kaptam a program készítőjétől,hogy abban az esetben tudja kiolvasni ha az ssd gyártója engelyéjezte ezt a funkciót ! Illetve akkor tudja ha a HD Sentinel program fel van telepítva az új hardverrel együtt.Akkor a fő képernyőn a teljesítmény fül alatt kiolvasható az összes irt és olvasatt adat !Ebben az esetben a proglamnak végig fent kell lenni !
Ha letörlődik akkor megin onnan számol előről kezdi..üdv,
-
Bodor
veterán
Helyette lett "b*sszameg"-érzés, miután átültem egy lassú gép (asszony notija) elé...
Hát ez is ugyanaz az érzés, csak a negatívja.
(#42916) mondomén: Ha 1-2X még tesztelgettél, akkor szerintem teljesen normális ez az írt mennyiség 2 hónapra.
(#42919) sz.j: És még rám mondják azt, hogy "hardcore" SSD felhasználó
( 9 hónap, 1.8 TB)
-
S.O.S.
senior tag
Persze, se az ssd se a samu vinyónál nem azt irja amit nektek
Hol nézzem keressem az eseménynaplót?Megtaláltam az eseménynaplót!
Krikus nak irta a Kernel-Powert ! lehet a fagyás is azért volt ! Azokat az időpontokat hozhatta fel mikor menteni akartam a képet!
Mi a teendő,.hogy megjavuljon?
-
Coolmat
őstag
Ajánlom megnézésre ezt a videót, ebből is kiderül hogy ha nem bowlingozol vagy golfozol vele akkor lóghat szabadon is, vagy elég egy oldalról felcsavarozni egy 3,5"-os helyre. 1000Ft-ot kár kiadni 2 vasdarabért, amin nem is biztos hogy jó helyen vannak a furatok (volt már aki pórul járt vele).
-
szab.tam
nagyúr
de...
telejes adat irízerelés nélkül hdd, ssd nem kerül ki a kezemből, ha a legkevesebb személyes, (ügyfél) adat volt rajta.
ezt nagyon sokan nem tudják, hogy alvilági iparág a döglött winyók ecélú felvsárlása. (azaz megsemmisítésből való kilopása.) fel sem kell törni a tűzfalat, amikor a hülye júzer a netbanakolásra használt laptopját visszaviszi gariba. és pár hónap és múlva megy a csodálkozás....ilyen adat nincs rajta, de teljes törlés nélkül nem gariztatok.
(ezt világosan kifejtettem...)ezért érdekelt volna a javítási és törlési lehetőség.
(asszem elég célirányosan kérdeztem....)szerk:
aha. szóval macera a törlés. még működőnél is...szerk2
csak annyi mindenre vannak szakosodott bütykölők már itt a ph-n, gondoltam erre is. -
Antigabo
tag
Jajj de jó most megnyugodtam hogy nem vagyok teljesen paranoiás !..
...még...
tehát nem csak nekem volt ilyen érzésem hogy vegyesen csipeget a meghajtókból a rendszer.
Ez a kibaszott igazság WINDOWS ALAPSZABÁLY: Rakd újra és egy darabig jó lessz ,majd széthullik előbb utóbb és akkor jöhet megint az 1.-es pont...
Win 8,9,10-nél is így lessz
Büdös a fürdővíz ? Öntsük ki a tizedikről - ha a gyerek is benne van az még jobb !!
ahogy mondod - evvan -
radi8tor
MODERÁTOR
Szia!
Vannak spéci programok erre. Én a Paragon Migrate OS to SSD 2.0 ajánlanám.
Miért nem akarsz több particiót? (a 100 MB-os rejtett zavar?)
Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest