Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
diamondface
üzenetére
Mit kezdjek vele?

-
törölt tag
válasz
diamondface
üzenetére
-
diamondface
tag
válasz
üzenetére
Tök érdekes testetek van... Hogy a fenében tud csak azon az egy helyen megmaradni a háj? Máshol is van az, csak épp nem zavar. Egyik ismerősöm is pont így nyilatkozott a múlt héten. Megmutattam neki, hol keressen még magán, mert biológiailag lehetetlen az amit mond. Végül találtunk, nem is keveset

-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem a heti 3 fegyenc is épphogy csak belefér majd a suli miatt.

-
törölt tag
Én a makacs zsírt nem tudom leadni a hasam aljáról. Nincs rajtam zsírfeleslegx azt leszámítva, de az már eléggé zavar. Lehet az a baj, hogy nem csinálok kardiót, csak heti 3 fegyenc.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Sokat fejlődtem lassan 1év alatt, a harcos étrendet 2 hete csinálom, de este is csak csipegetek, napközbe meg semmit vagy gyümölcs.
Egykezes fekvő is megyeget, back lever, egylábas guggolás is jobb lábbal, ballal kevésbé, de 100kg-ról nem bírok elszakadni

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Durva milyen gyorsan haladsz...

-
Rabbitf_24
addikt
Nem tudtam pihenni, ma reggel megvolt az eddigi legbrutálabb tekerésem.

13/30 erősségi fokozat, 1590kcal, 30 km, 33km/h átlag91. napnál tartok az edzésben, nemsokára teszek fel képet a blogomba.
-
Jim-Y
veterán
Amikor az embernek nincs kedve edzeni, mégis leviszi a fene a terembe, abból lesz a legjobb edzés

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Rocky-t a szájukra ne vegyék...
Nekem mind tetszett, habár én ezeken nőttem még fel.. 
-
westcoastog
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Lehet megnézem a rocky 5-öt, bár azt mondják elég szar.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
az jó cucc. én ezt tolom egy hónapja és a térdem nagyságrendekkel jobb.
Pihenj egyet, dobj be egy filmet oszt kész.

-
westcoastog
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Akkor belefér.

Ja bánt nagyon is, de egyszerűen itt a szobámban kénytelen vagyok edzésre adni a fejem.
Ma nem mentem be edzeni mert nem jöttek volna sokan ki, meg tegnap sem voltam súlyzózni(lábazni) mert a garázst pakoltam ki meg takarítottam aztán valamikor este 6 körül végeztem.. stb.
Jó mondjuk tegyük hozzá a kedvem elromlott hogy még ezen a héten sem sikerült újra a muscle up, meg húzódzkodások után a könyökeim is fájtak....Viszont lett pénzem, valószínűleg jövőhéten veszek 2 havi adag arthro guardot, mert amíg szedtem nem tapasztaltam olyat hogy a könyökeim fájnának húzódzkodások után, mostanság meg igen, ami azért eléggé visszavett a teljesítményemből.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
2 hetente van egy pihenőnapom, ma reggel szúró mellkassal ébredtem, lelkiismeret furdalás ide vagy oda, most 3 nap kényszerpihenő.
Addig jó, amíg bánt, hogy nem edzel, mert akkor még motivált vagy.

-
westcoastog
veterán
Nagy baj ha egy kicsit lazsál az ember? Ezen a héten szerda óta nincs nagy életkedvem, ma sem tudom rávenni magam hogy itthon csináljak valamit, majd jövőhéttől remélhetőleg új erővel visszazökkenek, meg addig megreformálom az alvást, éjfélkor lefekvés, 8-9 kor kelés akármennyire is jól esik, mert hiába ma délben keltem, de most is úgy ülök itt mint aki hót fáradt. Lelkiismeretemet nyomja hogy nem csinálok semmit, de nem bírom rávenni magam most.
-
brownus
veterán

-
Hangm4n
tag
Orczy-sok egyesüljetek!

Ez a kötélmászás nagyon érdekel. Régen imádtam. Szóljatok, ha mentek ki!

-
brownus
veterán
újabban csak futni járok az orczyba, nem szeretem az ottani rudakat, vastagok... meg mostanában sokan lógnak rajtuk, nincs kedvem kivárni a sorom, otthon meg van saját. viszont a kötél jó lenne! szóval veszek valami vastagabb kötelet és átdobom egy magasan levő faágon
ha meglesz rád írok!milyen faház?? a kalandparkon belül? bár van egy vele szemben is, ott a beton placc mellett...
te is 8ker? én práter - szigony sarok

ja, tegnap előttem futott - igaz nem sokáig, mert kezdtem elveszíteni az önuralmamat - így gyorsan megelőztem, egy napipopsi
úristen milyen formája volt a csajnak, ja, most jut eszembe kettő is volt belőlük
jót mosolyogtam mert az egyik csaj a faszijával volt kint, egy kosárlabdával
(ott hol van kosárpálya? na mindegy) és pofátlanul megbámultam a csaj seggét, kétszer is köhhintve, hogy ez igen
a srác kurva gyorsan megfogta a lány kezét, jelezve, hogy foglalt
nem mintha én nem lennék az, de vakságot nem és soha nem is fogok fogadni. meg ha éhesen megy haza az ember, az jó, nem?
-
-
brownus
veterán
kötelet mászni hol lehet pesten??
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
is-is

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Hát az nem egy jó állapot...

gyuromoj: kitartás!
-
westcoastog
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Sajnos csak munkakereső vagyok, de legalább aludhatok majdnem délig.

-
gyuromoj
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Én most edzettem le, lassan indulok melózni.

-
Rabbitf_24
addikt
Itt mindenki iskolás lenne? Csak nem én vagyok az egyetlen dolgozó?

-
koshmar
veterán
Ki fogom próbálni a negatív pull-upot. Kíváncsi vagyok.

-
Dumas
csendes tag
Na mi a helyzet? Mindenki sulizik, hogy ennyire megállt a beszélgetés?

-
tatabánya
senior tag
köszönöm a táskás ötletet, de a tescos fila nem bírta kiszakadt 10 kilónál, még jó, hogy szőnyeg van

valami mást kell néznem -
tatabánya
senior tag
lehet csak a magyar fordítás furcsa nyelvezetű nekem. viszont tényleg jó, hogy a jól bevált módszereket taglalja, aki még életében nem sportolt tökéletes olvasmány.
amúgy miután belenéztek ki is kellett próbálni a körülöttem levőknek az egylábas guggolást inkább kevesebb sikerrel
amin meglepődtem az az egyik tipikus vidéki srác jó erős, tagbaszakadt alkat, tudjátok az a seggtől tarkóig tiszta szőr, na neki kettő is összejött jobb lábbal, mondjuk nemhiába hívják oda, ahol már a traktor is elakad 
-
kolosanyi
veterán
-
tatabánya
senior tag
most kezdtem olvasni a meztelen harcost, ti ezt birtatok?? ez az erő legyen veled, meztelen harcos, meg legyél félelmetesen erős kiborit... kollégák meg rohognek, mi ez...
-
Dumas
csendes tag
Ha valaki kissé szórakozott, mint jómagam, és könnyen megfeledkezik az időről. (Ezen kívül, én pl ha csak úgy randomra csinálom az edzést valszeg kevesebbet fogok csinálni mint amennyit tudok, míg ha egy program utasít, hogy ennyit meg ennyit csináljak, akkor igen is, annyit fogok csinálni
(Ez csak szerintem beteg kicsit?
Egy gép utasítgat... Tiszta szégyen.)) Tudom ajánlani a Just 6 weeks és a Gymboss2 okostelós programokat. (Előbbinél emlékeztetőt is lehet állítani, ez nálam úgy szokott működni, hogy ha otthon dolgozok, akkor csipog a teló, és meló elmentés/edzés elkezdés.
Így nem feledkezek meg semmiről) Míg mondjuk a Gymboss2-nél ilyen HIIT jellegű edzéseket lehet tervezni, és több egymás utáni sorozatot lehet állítani. Aki szeretné próbálja ki őket.
Hogy egy kicsit beszámolós is legyen, Utóbbi időben a térdelős fekvőtámasz egész jól megy, remélem hamarosan eljutok a következő szintre, Húzódzkodásnál sajnos nem nagyon tudok haladni, mert nincs min még mindig. Viszont hídból rendes hidat szoktam csinálni ami szintén jó dolog sztem
Kézenállásnál azt szoktam, hogy szépen lépkedek fölfele, és közben fekvő 1-1 de sajnos fal nélkül még nem megy. Nagyjából ennyi.U.i.: Ha valaki egy nagyon faja edzéstervet tudna nekem linkelni/ összeállítani ami hétfőtől péntekig rendesen kitölti a kis időmet nagyon megköszönném, mert mostanában kezdem észre venni, hogy pl nincs izomlázam az edzések után. Gondolom nem elég intenzív. Annyi, hogy súlyzózni nem tudok menni sajnos, max ásványvízes csomagokkal, szal az belefér. Meg pontütő párnára tudok ütögetni, ha valaki ezt bele tudná rakni. Tudom, hogy pofátlan vagyok, hogy ilyet kérek, de annyi okos ember van itt, hogy gondoltam hátha valaki tud segíteni
Bocsi a hosszú monológért. 
-
kukinyo
addikt
-
Jim-Y
veterán
sziasztok
mi annak a gyakorlatnak a neve, ahol hason fekszel a földön kinyújtott végtagokkal, majd asszimmetrikusan emeled egyszerre a kezed és a lábad? Tehát bal kéz emel, vele együtt a jobb láb, majd fordítva? üdv
Itt a Move3-ra gondolok, ennek magyarul is ez a neve?

-
asde3
csendes tag
Újabb kis mozgás keltő
Video Link -
westcoastog
veterán
válasz
üzenetére
Attól függ hogy értjük ezt a mennyi edzést.
fél-1 óra? ha jól megfigyeltem.Jelenleg így nézne ki egy hetem:
hétfő-kedd felsőtest (tehát felsőtestre edzés mindenhogy kedd súly)
Szerda-csütörtök törzs csüt láb is
péntek láb.
Tehát elvileg így 3 részre bontva a testnek kell hogy legyen elég ideje a következő hétre pihenni. nem?
-
törölt tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Konkrétan mennyi edzés után fáradtak el? Szerintem simán csak túl sokat edzettél rájuk. Vedd figyelembe, hogy a bicepsz és a tricepsz a legkisebb izomcsoportok között szerepel a testeden.
-
kukinyo
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Nem érdemes, hanem kell.

Sajnos nagyon sokan elhanyagolják ezt a részt, pedig az edzések ugyan olyan elmaradhatatlan része mint a bemelegítés, edzés. -
Hangm4n
tag
Egy kis olajon meg lehet pirítani, majd tejjel zabkásává főzni. Ha kész, akkor mehetnek rá gyümölcsök, joghurt, méz, esetleg kakaó/fahéj.
-
kk831228
addikt
Edzés után eszitek a zabpelyhet?? Milyen mennyiségben?? Holnap megkóstolom én is valamelyik receptet...
Én este felé szoktam edzeni. Mit ajánlott edzés után enni?? -
kukinyo
addikt
Köszönöm fiúk az ötleteket

Ha valakinek van még ezzel kapcsolatban a tarsolyában valami ne tartsa magába.
-
-
kukinyo
addikt
Ti hogy fogyasztjátok a zabpelyhet (már ha valaki szereti)?
Tudtok valami finom receptet? -
kukinyo
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Edzés végén le is nyújtasz?
Elősegíti a regenerációt. -
westcoastog
veterán
Karjaim hamar meghalnak, miért? Pedig voltak pihentetve, könyék, tájt meg bicepsz kezd el tompán fájni, bemelegítés nincs kihagyva.
-
dokee78
félisten
Mell középre szűk tartásban fekvő támasz jó ugye?
Ezt csinálhatom a fekvő támasz napokon,igaz még csak az előre dőlve résznél járok. -
kk831228
addikt
Elég gyengus...
Az a baj youtube-on megnéztem a rekordot 1 óra 20 perc...
Kicsit még messze van... 
-
kk831228
addikt
Plank saját rekord megdöntve. 17 percecske...

-
kk831228
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Micsoda???
Esetleg a hely különböző + az idő...
A hajam nagyobb volt kicsit a mostani képen... -
kolosanyi
veterán
Ma csak úgy a hecc kedvéért kipróbáltam az egykezes fekvőt... és megy. Nem gondoltam volna.
Egyelőre még csúnya, mert terpeszben van a lábam és kifordul a törzsem, de ez már egy nagy előrelépés nekem. Innen csak tökéletesíteni kell a formát. 
-
tatabánya
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
húzódzkodót tudsz a falra is szerelni, tolódzkodni meg két szék között és mehetnek a fekvők mellette.
ma csináltam egy teljes testedzést: egylábas guggolás, fekvők, tolódzkodás, húzódzkodás hátra és bicepszre, végül hasprés. kicsivel több mint 1 órát vett igénybe.
-
-
tatabánya
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
már pár éve megvan,most nagyon elszállt az ára 80k körül lenne a boltban, de nézz körül a használt piacon sokan megszabadulnak a szinte új cuccoktól, mert nem használják.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Esélytelen!
Amúgy kóterba is toljuk minden este a jó kis komunista kondiba/pincébe/gázkamrába a dolgokat, csak nagyon limitált.. se egy függeszkedő se semmi, max a fűtéscső de az majdnem a plafont veri...
És ahogy fejlődik az ember, egyre jobban kellene többminden...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
3 napja gyümölcs-zöldségen élek, egy kis tojással.

(#2003) Rabbitf_24 Ennyire nem tudom tartani mint ahogy te, nyár elején még elkezdhettem volna a cangázást is reggelente mert szeretem, de holnap költözöm vissza kóterba uccsó technikusi évemre, azzal a mocsokkal se tudom mit csinálok amit ott adnak!

-
Rabbitf_24
addikt
imádom a CH feltöltést.
4kg dinnye, de persze volt egy kis túró és csirke is hogy ne essen le az izom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a srác, akit említettem is hasonló kaliber. Ezt lehet úgy nevezni, hogy fedett. Alattomosan, vékonyan mindenhol megbújik az a fránya zsír. Amikor csak ennyi van, attól a legnehezebb megszabadulni.

úristen milyen formája volt a csajnak, ja, most jut eszembe kettő is volt belőlük
(ott hol van kosárpálya? na mindegy) és pofátlanul megbámultam a csaj seggét, kétszer is köhhintve, hogy ez igen

A hajam nagyobb volt kicsit a mostani képen...