- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
westcoastog #14974 üzenetére
Nem a kinézet a lényeg.
Jelenleg hófehér kivitelben elérhető.
Viccet félretéve nem akartam lebetonozni a fát, így talpakon áll és van egy minimális "játék" amikor felkapaszkodok, de még egy merevítés hiányzik belőle. -
Rabbitf_24
addikt
Hello
lassan készülget, épülget a házam. Az udvarra szeretnék egy sima húzódzkodót és egy korlátot. Nincsenek cuccaim, hogy megcsináljam (hegesztő, flex stb...), a neten meg 100k+ ÁFA egy korlát, 160k + ÁFA egy húzódzkodó, ami egy nevetséges lehúzás.
Van itt valaki, aki esetleg ezzel foglalkozik vagy tud olyan vállalkozót (lakatost) aki emberi áron vállalja 3 fémrúd összehegesztését? Én majd lefestem meg leásom és lebetonozom.
Köszi.
-
Rabbitf_24
addikt
BÚÉK!
Olvasó módban vagyok az év nagy részében, de gondoltam beköszönök.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
gondoltam variálok egy kicsit az edzéseken és megtolom az ismétlésszámot.
Sikerült 45 perc alatt 1000 fekvő és ugyanennyi idő alatt is az 1000 guggolás.
A hét végi masszázs viszont kínszenvedés volt, kérdezte is a masszőr, hogy mit csináltam a héten....Kézenállást hogyan tudom fejleszteni? Ha sokat állok kézen, akkor elég jól bedurran a szemem, véreres lesz és a szemöldök alatti rész is felduzzad. Jelenleg minden 2:15 után tolok 0:30 (perc/mp) kézenállást.
Csukott szemmel vagy nyitott szemmel?Köszi!
-
Rabbitf_24
addikt
Régen írtam mér ide, de alacsony pulzus gonddal elküldött a háziorvos kardiológushoz.
Minden ok a szívemmel. Megkérdezte, hogy milyen súlyokkal sikerült ilyen mellizmot feltenni. Amikor mondtam neki, hogy csak fekvőtámaszokkal, akkor hitetlenkedett és csodálkozott egy kicsit. A hátat húzódzkodással stb... szépen beavattam a fegyencbe.Gratulált az eredményekhez, mondta hogy csináljam tovább. Nagyon szimpatikus volt.
-
-
Rabbitf_24
addikt
Akkor még léteznek kemény srácok, akik kint tolják.
Veszprémben ahogy bejött a rossz idő, egyből eltűntek a feszülős pólós / félmeztelen srácok a pályáról, most már lassan csak a hardkór futók mennek ki...(Like me...
)
Kérdés: a labdás guggolást hogyan tudom felhozni? Ezt a lépést sajnos nem tudom megcsinálni, valahogy nem tudok úgy 1 lábon leguggolni, hogy a másik lábamon ott van a labda és még arra is figyeljek. Az előtte található lépésből (zárt lábbal guggolás) már 50+-ok mennek lassan, koncentrálva. Esetleg lehet valamivel helyettesíteni, hogy tovább tudjak haladni az egylábas felé?
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
valaki tolt közületek egy rendes creatine kúrát a fegyenc mellett?
Ha igen, akkor jöhetne egy kis beszámoló az eredményekről.Kössz.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Shingen #12682 üzenetére
Nem, ennyit kell egész nap bevinned. Napi 3-4-5 kajálás alkalmával.
A glutaminnál mások a szabályok, ott egy kis púpozott kanállal kell enned. 1 kiló nagyon sokáig elég. Rajta van a csomagoláson minden.
Egy kis alap, mert látom nagyon előlről kezded, ami nem baj.
Étrendek
fehérje
generál infók -
-
Rabbitf_24
addikt
testtömeg/gr alatt gondolom a beviteli mennyiségre gondolt, ha tömegelni akar. 1,5-2g/tskg elviekben elég, ha nem, akkor tolni kell feljebb. Ez mellett rendesen kell kajálni, ez a titok inkább. Glutamin segít regenerálódni és nagyban segíti az emésztést. Edzés után jó fogyasztani ezt is (vagy alatta).
Shingen: azért, mert a "tej" egy gyennycsomó, amit a boltban kapsz. (gondolom nem frissen fejt tejet iszol.)
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #12607 üzenetére
Szóval valaki tudna segíteni vagy ez inkább már gyúrós topicba való?
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
régen jártam már itt segítségért, de újra meg szeretném hallgatni a tanácsaitokat.
Húzódzkodásban eddig az ismétlésekre mentem rá, hétfőtől szombatig naponta több, mint 100 darab ment le. (Reggeli edzés alkalmával.) Szeretnék erőt fejleszteni, így beszereztem 2 db 15 kilós tárcsát és ezekkel próbálom feljebbtornászni az erőt.
Szűk, tenyér befele néz fogás:
+30 kilóval tudok húzni 5-4-3-2-1 szériát, +15 kilóval tudok húzni 8-6-5-4-4-et. Jelenleg 83-84 kiló vagyok.
Ez egy edzésnek húzásra megfelel, vagy még toljak pár szériát súly nélkül is, pl 12-10-8-6-4?Széles, tenyér kifele néz fogás:
+30 kilóval tudok húzni 2-2-2-2-2 szériát, +15 kilóval tudok húzni 8-6-5-4-4-et.
Kérdésem ez lenne, hogy itt még hagyjam a +30 kilót és toljam inkább csak +15-el vagy van értelme 5x2-t is csinálni?Ez a kétfajta fogás természetesen két különböző napon van.
A végső cél az egykezes húzás lenne, gondolom ezzel itt nagy titkot nem árultam el.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Rabbitf_24
addikt
Gyermekeim az úrban, nem köll futópad, jó kinn is.
[link]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
kk831228 #9604 üzenetére
Ha ráül és használja, akkor van haszna.
(Nekem használt.
)
Sanyi: van cipőm, rucim, de télen nem szeretek kinn futni. Nyáron sokat futottam kinn, voltak félmaratonok is, de ilyen időben nem tudok rendesen menni. Azért lenne jó a pad, mert azt minden hajnalban (ha esik, ha fúj stb....) tudnám tolni, ahogy a bringát eddig.
130k volt a Bremshey BE5, ami nekem van, 135 kg-ig okés, nekem nem volt bajom vele, megtette, amire hivatott.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello srácok,
egy ideje nem írtam már be, de aktívan olvasok.
Meguntam a szobabringázást, szeretnék egy jó futópadot venni otthonra.
Ha valakinek van tapasztalata ezen a téren, akkor ne tartsa vissza.A lentiekhez: elég ha bemész a városba éjjel és tele vannak a szórakozó helyek a lentebb felsorolt egyedekkel....
-
Rabbitf_24
addikt
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Speeedfire #7055 üzenetére
Fekvővel mondjuk ez a 20 perces 20 széria kicsinál, addig nem teszek magamra súlyt, amíg itt el nem jutok mondjuk 35-40ig a 25-ről. Inkább a húzódzkodásnál fog ez a módszer (óránként húzni) jól jönni.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Speeedfire #7050 üzenetére
Nálam ez most durván 40-45 fekvő lenne óránként, ez végülis edzésen kívül is bevállalható. Regenerálódásba ez nem ront bele? Hogy tudok így rendesen regenerálódni?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
kolosanyi #7044 üzenetére
tehát amikor 10x65 fekvőt toltam, akkor tudatlanul is GTG edzést folytattam, értem. Vannak itt jó módszerek kérem szépen. Annak idején, amikor a húzódzkodás gyerekcipőben volt, akkor csináltam azt, hogy naponta többször is odamentem és igenis húztam 1-2-t, aztán onnan indult meg a fejlődés.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
kolosanyi #7037 üzenetére
Megosztanád az edzéstervet?
Kipróbáltam húzódzkodással is (felső fogás, széles) a tabatát. A fekvőből kiindulva itt se a max ismétlésszám 40%-val kezdtem, hanem kevesebbel, csak 4-el.
15 perc, azaz 15 kör volt, az utolsó kör végén 2 darab már "csalós" volt, úgyhogy befejeztem. Nagyon állat, rövid, intenzív, bedurrantós. Ma reggel a fekvők miatt mellizomlázam volt és még van is keményen, szóval ez a módszer nagyon bejövős. Az idő felét, amit eddig az edzésre toltam elhasználhatom másra is. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Apollo17hu #7032 üzenetére
szerintem úgy tolom majd ahogy eddig ilyen szempontból 2 hét után kiveszek 1-2 napot.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
kolosanyi #7010 üzenetére
kipróbáltam fekvőtámasszal, nem mertem a max 40%-val kezdeni ismétlésszámban, így a 25 ismétlést céloztam meg percenként. 20 kör után végem volt, fáradtabb voltam mint ezelőtt, amikor több szünetet és több ismétlést is csináltam, jobban be is durrantam és mindezt 20 perc alatt, holnap meglesem a húzódzkodásnál is, most meg menek kiiszom a csapot.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Speeedfire #7018 üzenetére
legyen inkább 3 vagy 4 hetente fotózás, jobban szembetűnő a változás
-
Rabbitf_24
addikt
Mesterek, szeretnék minnél töb húzódzkodást elvégezni 5 körben, ahogy eddig is tettem. 5x11-et tudok jelenleg húzni, a cél 5x20 lenne. Eddig viszonylag gyorsan tudtam emelni az ismétlésszámot, most azomban van egy kis megtorpanás. (Mondjuk volt 2 hét kihagyás is a nyaralás miatt....
) Mi tudnátok javasolni, milyen stratégiát kövessek?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Speeedfire #6957 üzenetére
nem vagy egyedül....
-
Rabbitf_24
addikt
elég sok irányzatot nyomon követtem, de számomra ez volt a nyerő, ahogy írtad. Itt állt össze a kép, hogy mit rontok el a kajálásnál. Ez sem tökéletes de jelenleg ez a legjobb módszer az egészség megőrzésére. Ha jól számolsz, akkor simán tudsz egy bizonyos szintig fejlődni is az edzésben.
-
Rabbitf_24
addikt
Jó fénynél már látszik a 6 pack.
Before képet már láttatok eleget.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
westcoastog #6580 üzenetére
a végén besegített a lábával, de elnézzük.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
andrisbandi #6256 üzenetére
én elfogadom, de akkor ez nem életmód váltás, hanem ugyanazt eszed, csak kevesebbet.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
andrisbandi #6244 üzenetére
"- A kajálás piálás terén drasztikus változtatásokat érdemes hozni. Pl ha kell; leszoksz a kenyérről, cukros italokról. Csak akkor érdemes ilyesmit enni vagy inni, ha komoly edzés után van az ember. Csak úgy, mert megérdemled nem.
Éhezni nem szabad, mert azt tartalékolásra kényszeríti a testet.
Húst és zöldségetet nyugodtan lehet enni. A burgonya és a rizs is jó, a hiedelmekkel ellentétben."Edzés előtt és után se szabad műcurkos italt inni, meg kenyerezni.... Ne hirdess már ilyen butaságokat...
Életmód váltás lényege, hogy mindkettőt kidobod, és nem engeded vissza, hanem mással helyettesíted..
A burgonya meg a rizs jó?Nézd meg a burgonya GI értékét, tipikus diétás kaja...
A többiről nem is beszélve..
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Apollo17hu #6224 üzenetére
Én is ezt toltam kb 3 hónapig, ha jól emlékszem...
Corres: ahogy láttam, te 1,5%-os "tejet" iszol, próbáld meg a házit, 1 litert...
Aizen92: muscular vagy broad, a képeim alapján majd a többiek beazonosítanak.
Egyébként a fehérjét zabbal mind a mai napig 7-8dl vízzel kísérem be reggel. (Most már jó hideg vízzel, mert b@szott meleg van.
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest