- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kk831228
addikt
válasz
kukinyo #1992 üzenetére
Az a baj hogy leégettem azt a kis izmot is magamról...
75 kg voltam tavaly(előtte voltam 83körül is
) , most 64 körül... Most már lehetne egy kis izmot összeszedni...
A másik baj hogy megszerettem a futást is meg a biciklit amit régebben is. 12 év mozgás kihagyás után , cigi helyett ,jó vissza térni!!!
-
Dumas
csendes tag
válasz
kukinyo #1846 üzenetére
Ezt magyarázd meg a japánoknak.
(#1801) kolosanyi
Tudom, hogy nem az a full szálkás, de egyelőre elégedett lennék egy olyasmi felépítéssel.
(Sajnos egyelőre nagyon messze vagyok tőle)
Pont tegnap beszéltünk arról, hogy barátnőt rávenni az edzésre.... Sikeresen össze vesztem barátnőmmel ezzel kapcsolatban este -.-
-
Tyer
őstag
válasz
kukinyo #1843 üzenetére
Egyben az egészet. De meg kellett volna. Szoval most ugy cisnáltam, hogy a 3 tojásba tettem a magokat, ugya serpenyöbe, és arra rá a halat, de ugy kellett volna, hgoy alulra a halat, és rá a tojást, vagy bele a tojásba a halat. Nem sült meg a hal. Mondjuk magában is megenném, szoval igy is jo volt
-
westcoastog
veterán
válasz
kukinyo #1724 üzenetére
Értem, hát teljes a káosz a fejemben, majd még alszok rá párat hogyan tovább, aztán lehet ez is úgy lesz mint a fegyencedzés, abból gyűjtök ötletet és kialakítom magamnak.
más: Na lehet fogok súllyal is edzeni, kedd csütörtök, ugye hétfő-szerda-péntek saját súly, köztes napokon mehetne a súlyzó, csak akkor jobban szét kell bontanom az edzést, mert gondolom egy hétfői húzódzkodás tolódzkodás mindenes kombóra keddi fekve nyomás tárogatás stb nem túl jó.
Meg mikor kint dzek is nincs edzés tervem, azt csinálom ami épp eszembe jut. -
Tyer
őstag
válasz
kukinyo #1654 üzenetére
Azt a mindenit...
http://blog.builder.hu/blogs/index.php?title=diactais_actrend_apsszeaillastaisa_kezdaPedig ez van a link-en belül is...
Na megyek megnézek egy játszoteret, hátha...
-
Dumas
csendes tag
válasz
kukinyo #1491 üzenetére
Én nem láttam, de nem lehet semmi. Múltkor néztem, azt hiszem nat geo-n, a shaolin kung fu-sokról egy műsort. Na az beteg. Azokkal nem szívesen kötözködne az ember az fix. Tudom ajánlani mindenkinek egyébként, szerintem saját edzésekbe is sok minden beilleszthető belőlle
Hogy van az, hogy ha megkérdezek valakit egy programozós oldalon, hogy, hogy van ez meg az, esetleg mutatok neki saját forráskódot, akkor rögtön lehülyéz és inkább fikázza az én kódomat, de nem segít (Max, ha kiutálkodta magát) Míg mondjuk itt, ahol az "izomagyú" kollegák tárháza van (Nehogy sértésnek vegyétek, tudjátok, hogy, hogy értem
) Akiktől inkább elvárná az ember az agresszív vagy bunkó hozzászólást, rögtön segítenek és nem az jön, hogy de hülye vagy, hogy ilyen edzést csinálsz, hanem inkább a "Szerintem inkább így kéne csinálnod" kifejezés a meghatározó?
Vagy ez csak nekem meglepő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest