Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
Oppenheimer #2245 üzenetére
semmi -
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #2519 üzenetére
Értem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #2481 üzenetére
Nem ismerem, persze ettől még lehet jó, de én nem bíznék benne. Aki jó ár/érték arányút akar, az nézzen szét a Myprotein háza táján. Én most épp az 5 kilós ízesítetlen tejsavó cuccot fogyasztom bőszen és nagyon jó. 15 rugó volt, ennél olcsóbb nem nagyon van és kivál
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #2481 üzenetére
Sosem hallottam erről a márkáról.
Az biztos hogy ha eljön az idő én a régóta kiválasztott scitecet fogom venni. -
duo
addikt
válasz
Oppenheimer #2454 üzenetére
Remek ötlet köszi! máskülönben ok? ((másik kicsit off de sztem kompetens vagy. van-e wp-re olyan progi ami időzíthetó repetitív módon - rendszeres időközönként csipogjon vagy valami. (a szettek hosszát vagy a pihenőidőket kontrollálnám vele))
-
koshmar
addikt
válasz
Én a 185 centimmel lenézem őt.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Látom a szmájlit a végén, de meg kell kérdeznem: te boozy vagy?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
-
Zoo123
senior tag
válasz
Oppenheimer #2237 üzenetére
Köszi az elismerést
188 cm magas vagyok, 86-88 kg
étrend:
reggeli 2db rántotthúsos zsömle vagy 100g zabpehely 3dl tejben,
ebéd: 200g csirke- 100g rizs, többféle gyümölcs
uzsonna: 50g zabpehely kb 1dl tejben, vagy edzés előtt 50-100g félzsíros sajt,
közvetlen edzés után 20-40g fehérje (turmix),
vacsora: 200g csirke 50-70g rizs,
közvetlenül lefekvés előtt: 250g zsírmentes túró
A kaján múlik minden, ha nem eszem eleget nem fejlődök!
törekszem a napi 2500kcal/140g fehérje bevitelre.
lehetőleg napi 7-8 óra alvásedzés: hetente 6x
hétfő: fekvőtámasz(többféle), tolódzkodás, tárogatás (tornászgyűrűn), keresztfüggés gyakorlása gyűrűn (még nem megy)
kedd: húzódzkodás (széles/szűk/bicepsz fogással), függeszkedésben lábemelés/felülés/néha hiperhajlítás/plank
szerda: gugolás(többféle), kitörés
csütörtök: ugyanaz mint hétfőn+ oldal/előreemelés (váll), vagy fekvenyomás (szélesen, szűken, döntött padon), bicepszhajlítás, néha mellgép
péntek: ugyanaz mint kedden
szombat: oldalra/előreemelés (váll), vállbólnyomás egykezes súlyzóval 15-20Kg, ritkábban kézenállásba karhajlítás, nagyon ritkán híd.
vasárnap: szünnap!
Ha nagyon fáradt vagyok akkor tartok több pihenőnapot egy héten, ritkán van rá szükség.fekvőtámasz/fekvenyomás edzésenként legalább 60 ismétlés, az heti min. 120
húzódzkodás 50-70 / edzés, az heti legalább 100 -
diamondface
tag
válasz
Oppenheimer #2100 üzenetére
Hát, fogadd el Tyer ajánlatát, ha gondolod
Valószínűleg az jó, ahogy idáig elértél, csak folytasd kitartóan. Jó lesz -
Tyer
őstag
válasz
Oppenheimer #2100 üzenetére
Cserélj velem testet, és akkor lesz min dolgoznod, én meg elégedetten távozok
-
diamondface
tag
válasz
Oppenheimer #2098 üzenetére
Köszi a fotókat
a srác, akit említettem is hasonló kaliber. Ezt lehet úgy nevezni, hogy fedett. Alattomosan, vékonyan mindenhol megbújik az a fránya zsír. Amikor csak ennyi van, attól a legnehezebb megszabadulni.
-
diamondface
tag
válasz
Oppenheimer #2094 üzenetére
Tök érdekes testetek van... Hogy a fenében tud csak azon az egy helyen megmaradni a háj? Máshol is van az, csak épp nem zavar. Egyik ismerősöm is pont így nyilatkozott a múlt héten. Megmutattam neki, hol keressen még magán, mert biológiailag lehetetlen az amit mond. Végül találtunk, nem is keveset
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Oppenheimer #2094 üzenetére
nekem is ez a problémám
én most kezdem el, azt hogy a heti 3 (H-Sz-P) "fegyenc" mellé berakok heti 2 HIIT edzést (K és Cs; boxzsák+kettlebell), kíváncsi vagyok rá milyen lesz, + heti 1 foci is van -
kukinyo
addikt
válasz
Oppenheimer #2036 üzenetére
A tricepszet nehéz túledzeni, kicsi de nagyon szívós izom.
A bicepszet viszont annál könnyebb.
Csalóka dolog ez de így van. -
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #2036 üzenetére
Attól függ hogy értjük ezt a mennyi edzést.
fél-1 óra? ha jól megfigyeltem.Jelenleg így nézne ki egy hetem:
hétfő-kedd felsőtest (tehát felsőtestre edzés mindenhogy kedd súly)
Szerda-csütörtök törzs csüt láb is
péntek láb.
Tehát elvileg így 3 részre bontva a testnek kell hogy legyen elég ideje a következő hétre pihenni. nem? -
tatabánya
senior tag
válasz
Oppenheimer #1981 üzenetére
egyre inkább elkezdett érdekelni a dolog, főleg, hogy ne kelljen 5-10 év múlva derék, hát meg a létező összes ízület fájdalmával ébredni... azért írom ide is a súlyzós edzést, mert mintha valakiknek más céljaik lennének, de a rossz sportágat választották... mondjuk már 30 évesen nem fogok kimenni egy játszótérre (lehet az én fejemben van a baj és van aki megteszi), viszont alternatívaként egy húzódzkodó-tolódzkodón egész jól ellennék, már lábsúlyokat be is szereztem tesco minőségben
-
mephi666
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1964 üzenetére
ja, van pár gyakorlatom hasra... egyik kedvencem pl ágy szélére ülve, láb kinyújtva és úgy hasprés+lábemelgetés... az oda tud verni rendesen
de a pad se rossz, nem sok helyet foglal... ha pedig fordítva fekszek rá, akkor lehet bicepsz/tricepsz/alkarra nyomni egykezesekkel (nem mozog a hát, nem lehet "csalni", tisztán karból dolgozik az ember)
-
Tyer
őstag
válasz
Oppenheimer #1837 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
Oppenheimer #1831 üzenetére
A vízszintes húzásnál az utolsó 2 csak így megy,ez még belefér nem?
-
tatabánya
senior tag
válasz
Oppenheimer #1746 üzenetére
más módszerek ezt 10 napa alatt garantálják
(#1744) westcoastog: egy bizonyos szintig igen,de ezt hamar eléred saját súllyal
-
tatabánya
senior tag
válasz
Oppenheimer #1740 üzenetére
annyit tudok, hogy a gyors emesztesu emberek a vekonyabbak és alvás közben lelassul az emesztes, ha te akkor telieszed magad szenhidrattal, zsirral meg egyébb szeméttel akkor mindent elersz csak a celodat nem. a kaja minősége meg fontosabb az edzesnel egyszerű szófordulattal élve szarbol nem tudsz várat építeni. az meg, hogy napközben koplalsz max azt elosegiti, hogy szellemileg es fizikailag se tudd a maximumot nyújtani.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #1729 üzenetére
Nekem is nagyon össze kell kapnom magam, ha ezt tartani akarom. Embert próbáló program lesz, az egyszer biztos. Nem tudom, suli mellett mennyire fogom tudni tartani, de majd csak sikerül valahogy.
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1714 üzenetére
Áh hogy erre nem is gondoltam.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Oppenheimer #1714 üzenetére
Híresség!
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Oppenheimer #1708 üzenetére
OMG.
Ez nekem egy hónapi kaja lenne most, ha ennék ilyet D
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1710 üzenetére
Most reggel ez a kép nagyon kellett nekem.
Bár jó ha a felét tudnám ennek megenni. -
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #1708 üzenetére
Én ma apámnál voltam szülinapi köszöntőzni. Hát a túlevés megvolt nekem is, csak egész nap.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #1699 üzenetére
Tök mindegy, hogy osztod el, a lényeg a kalória egyensúlyon van. Többet kell bevinni, mint amennyit elégetsz és jönni fog a tömeg. Arra figyelj, hogy emeld meg a fehérje szintet két - két és fél grammra testsúly kilogrammonként, a szénhidrát maradhat közepes szinten (3 - 3 és fél g).
Edzésnél növeld az intenzitást nyugodtan. A 3 - 4 napos regenerálódás teljesen életszerű amúgy.
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1703 üzenetére
Hát ez van itthon.
-
Tyer
őstag
válasz
Oppenheimer #1703 üzenetére
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1700 üzenetére
Egész véletlenül megegyezik az itt található "Jó magaviselet 2"-vel.
-
Tyer
őstag
válasz
Oppenheimer #1695 üzenetére
R: Aldi
E: Noir at l'Or
U: Mei Li Cheng Kínai. Gyorsbüfé
V: Itthon -
SkyS1gn
félisten
válasz
Oppenheimer #1687 üzenetére
...rakott káposzta
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #1683 üzenetére
Köszi, érdekes volt.
Nekem ez továbbra is furcsa. Ha már átmeneti böjt, nekem a Leangains tetszik a legjobban. Ki akarom próbálni, hétfőn kezdek neki.
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1677 üzenetére
Nekem tejsavó fehérje helyett lehet valami pótlék? Jó lenne ha már melózhatnék és megvehetném a kinézett scitec fehérjét.
(#1678) kolosanyi
gyorsabb ch mikben van? -
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #1677 üzenetére
Edzés után gyorsabb ch-t egyél, fontos a töltés. A zabpehely túl lassú ehhez.
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1659 üzenetére
Én 11 körül jutottam kajához, és fél 2-kor feküdtem le, de a mai éjszakám sem sikerült túl jól, jó ha volt 5 óra mire sikerült elaludnom...
De amúgy ha most ezt az étrendet folytatom, és edzek mellé, akkor az ha úgy vesszük szinten tartó edzés csak, bár ha még e mellett a diéta mellett is fejlődök és megy le kis zsír az jó lenne, de lehetetlen, még sokat meg kell tudnom erről.
Viszont van ugye az edzési utáni "regeneráló" étkezés, de ugye mivel alul evés van, elég ha gyümölcsökkel pótolom ezt?
Vagy ha már alul evés, akkor lehet be kéne próbálni úgy hogy eszek rendes kaját, de nagyon kis adagot napközben, 1x-2x max a gyümölcsök mellé. -
Tyer
őstag
válasz
Oppenheimer #1671 üzenetére
Mit nyomtok???
No, ebböl a sittes tolodzkodásbol lement 15-15-14-13 -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1632 üzenetére
Na fellapoztam a könyvet, kiírom ide a lényeget:
-1 regeneráló étkezés 25-30 gramm fehérje és 10-25 gramm lassan felszívódó szénhidrát
-ha reggel edzek, akkor kell egy regeneráló étkezés közvetlen edzés után, egy második egy órával később, és egy harmadik még egy órával később.Ez alapján azt mondanám, hogy edzés után megiszom a fehérjeshaket, utána egy órával megeszek 3 tojást, aztán utána még 3-at. De ki tud ennyi tojást zabálni?
-
Wa2x_
veterán
válasz
Oppenheimer #1630 üzenetére
Valami fehérjedúst, pl. halat, ill. szénhidrátdús kaját pl.: tészta, de az is jó megoldás, ha keversz egy kis szőlőcukrot a fehérjébe.
Szerk.: ja arra nem is figyeltem, sorry.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1629 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Oppenheimer #1613 üzenetére
Fura de én nemvagyok az
-
Integra
titán
válasz
Oppenheimer #1613 üzenetére
1-2 év múlva sem fog teljesen (mindig függ az előző esti lakomázástól), tehát ha már most rinya van, akkor ne is folytassátok, mert 1 hónap múlva elhullanátok amúgy is
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1606 üzenetére
Nem tehetted?
Én még nem aludnék, bár fáradt vagyok kicsit, hiába hogy délben keltem. -
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1603 üzenetére
Na ma én délben keltem
Onnantól fogva barackot ettem csak, vagy 3-4 darabot, betekertem városba, edzettem egy jót, hazajöttem ettem 3 májkrémes barna kenyeret 1 nagy paradicsommal, azóta semmi, most egy tál leves meg még 1 barack, szépen rá lesz szoktatva a szervezet erre az alulevésre.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1601 üzenetére
Edzés jól ment. Az utána elfogyasztott fehérje és a vacsora között megettem egy almát. Vacsorára nem tudtam többet enni, mint egy átlagos napon, tehát ma sokkal kevesebbet ettem mint egyébként. Ennek biztos, hogy fogyás lesz a vége, de remélem nem izomtömegből! Majd az idő úgyis eldönti, hogy beválik-e. Egyébként elégedett vagyok a teljesítményemmel, nem hittem volna, hogy első nap végigcsinálom az alulevési időszakot. Desszertnek letolok még egy túrórudit.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1596 üzenetére
Most értem haza. 1 órája ettem szőlőt meg egy 10 centis uborkát. A könyvnek még csak a 10%-nál tartok mert tegnap éjjel kezdtem el olvasni és azóta nem volt időm, remélem ezzel még nem szegtem meg.
Edzeni nemsokára fogok, és utána meg akarok inni egy adag fehérjét.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Oppenheimer #1596 üzenetére
Énis elkezdtem tegnap
-
Integra
titán
válasz
Oppenheimer #1561 üzenetére
egy vo2 max cikk, ha google-ban keresel, nagyon sok ilyen van.
én alapvetően tabata swingelek, 24 kg-os kettlebellel.
5 nagy kör, minden körben 8 kis kör, a nagy körök között jelenleg 2 perc pihenő. 8 kör, ez 20 mp swing ahogy a csövön kifér, és minden 20 mp után 10 mp pihenő. minden 20 mp alatt 14 swing, ez a legvégén 560 swinget jelent 27 perc körül (borzalmasan kemény, főleg a deréknak, pedig én már edzésben vagyok rendesen). minden nagy kör végén a pulzusom minimum 160, de inkább 170 körül van.
de lehet ilyet snacth-ben is csinálni, vagy négyüteművel vagy crossfit módszerekkel, mindegyik brutális. én a súlyzós tabatánál ragadtam le leginkább, mert ezt érzem a leghatékonyabbnak zsírégetésre. már nincsen sok zsír rajtam (csak has és derék pici), de az már a hagyományos edzésekkel nem jön le. így muszáj erre a fajta ezdésre ráfeküdnöm. és persze nem zabálok össze mindent már nagyon jó ideje.
viszont!! és ezt hangsúlyozom, ehhez komolyan edzésben kell lenni, mert különben kárt okozhatsz magadban, és ez nagyon nem vicc.miért ne edzhetnél reggel? én is szoktam, napi 2x edzem jelenleg. igaz nem reggel mert 9 előtt ritkán kelek
de minden hétköznap délelőtt egy vo2 max edzés, délután meg kettlebell, vagy bunyó. nem lihegem túl, minden edzés előtt egy tejsavófejérje turmix és edzés után szintén egy 20g tejsavófehérje koncentrátum tejben és este meg zabálok. ha nincsen, mert nem vagyok otthon, akkor meg egy kis doboz kaukázusi kefír. ha nappal véletlen éhes lennék, akkor gyümölcs és víz. vagy valami zöldség, ha akad.
ha meg valami bandázás van, akkor ugyanúgy elmegyek kajálni ebédre és délután edzés, bár kajára nekem mindig is nehezebb volt az edzés, nem szeretem, nagyon elszoktam ettől.
kérd el a kollégától a könyvet és tölsd rá egy ebook readerre, érdemes elolvasni, lehet belőle egy-egy ötletet, tanácsot elcsenniwestcoast:
nagyon sok mindent kifejezetten tilt a könyv, mert beleszól a nappali irányított böjtölésbe és ezeket illik is betartani. viszont ebbe az irányított böjtölésbe nem szól bele a gyümölcsök többsége és a kevés zöldség, ezért lehet őket éhség csillapítására enni -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1561 üzenetére
Bocs, typo van a nevedben.
Látom van benne több is... Most keltem és nem megy mobilról.
-
Integra
titán
válasz
Oppenheimer #1558 üzenetére
ezen nincsen mit csodálkozni, ott a klasszikus testépítés megy, oda meg ez nem jó, nem nekik való, de nem is értik amúgy a lényegét. nekik ugyanolyan torz az étkezésük, mint maga a klasszikus testépítés, amit csinálnak. tehát nem hülyeség a warrior, hanem nekik nem jó.
Cris:
segít, de önmagában nem old meg mindent, edzeni kell keményen, továbbá nagyon sok vo2 max edzéseket nyomni. magas pulzussal, inervallumosan. 160-180-as pulzus kell. a legjobb erre a súlyzós vo2 max edzés. -
dokee78
félisten
válasz
Oppenheimer #1538 üzenetére
2. Szinteknél még nem kemény ez.
Pl hétfő :
3x20 fekvőtámasz előre dőlve
3x20 térdfelhúzás fekveEz reggel 9 körül és este is.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Simán mehet a napi 2. Ezt csinálom én is. Minden reggel kardio. (30 km tekerés, intenzív)
Délutánonként meg megy a fegyencedzés természetesen osztva, váltogatva az izomcsoportokat. -
Wa2x_
veterán
válasz
Kemény!
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Oppenheimer #1532 üzenetére
Ez a kb. "kösz a semmit" kategória.
Integrának van igaza, a te szervezetedtől függ, hogy milyen terhelést visel el, mire hogy reagál. Ezt magadnak kell kikíséreltezned, de ha számszerűsíteni is akarod, akkor mindenképp vezetned kell az edzéseken teljesítetteket.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Oppenheimer #1516 üzenetére
Szia!
Nem tudom, konkrétan miből áll ez a program, de ha a fejlődésed szeretnéd látni, akkor vezess edzésnaplót, és minden edzésnél (de legalább egy edzéscikluson belül pl. hetente) ugyanazokat a pihenőidőket alkalmazd!
Az utolsó sorozatoknál mindig annyit csinálj, amennyit bírsz, és látni fogod, hogy már két hét alatt is ismétlésekben kifejezhető a fejlődés.
(Én a 100 fekvő programot csinálom, a pihenőidő 30 és 90 másodperc között váltakozik, de úgy csinálom, hogy a hét adott napján mindig ugyanannyi legyen.)
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #1524 üzenetére
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, az az alapelvek betartása. Akár konditeremben súlyzóval, akár a saját testedet használva, akár kettlebellel, TRX kötéllel (és társaival edzel), a legjobb az, ha szétválogatod az izomcsoportokat az elsődleges terhelés szerint és úgy osztod be a heti edzésterved. Figyelj arra, hogy folyamatosan progresszív legyen az edzésed, nehezítsd úgy a gyakorlatokat, hogy a kívánt hatást megcélzó ismétlésszámokat tartsd (erő-, tömegnövelés, vagy állóképesség fejlesztése). Emellett kerüld a túledzést. Egy izomcsoportot a teljes regenerálódás előtt ne dolgoztass meg újra, felesleges. Jó megoldás pl push/pull a módszer. Hétfőn nyomóizmok, szerdán húzó, pénteken láb. Közte meg mondjuk kardio és törzs, amolyan aktív pihenésnek. Ja és persze étrend. A legfontosabb dolog, enélkül nincs eredmény. Ha kondiztál, akkor tisztában vagy ezekkel amúgy is.
-
Integra
titán
válasz
Oppenheimer #1528 üzenetére
a te tested mit válaszol a kérdésedre? kipróbáltad?
próbáld ki a saját öteleteid, ne kövesd kőbe vésve azt amit olvasol vagy más itt mond. hajmeresztő dolgokat lehet itt is olvasni néha. halgass a saját ösztönödre, kombinálj és próbáld ki. lehet, hogy az jobb amit és ahogy most csinálsz, lehet, hogy az lesz a jó, amit változtatsz. de sosem fogod megtudni, amíg saját magad nem próbáltad ki és a tested nem fogja megmondani rá a választ.
én pont ezt csinálom. próbálgatok, kísérletezek. miért ne tenném? nem vesztek semmit vele, bárhogy is csinálom, csak edzettebb és erősebb leszek
tudnék mondani példákat, de nem akarom szétoffolni golyózással a topicot, mert nem tartozik ide. de az elv és a gyakorlat ugyanaz -
Integra
titán
válasz
Oppenheimer #1526 üzenetére
mégis csodát vársz
-
Integra
titán
válasz
Oppenheimer #1524 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de ez így nem mérhető. ha pedig azt hiszed, hiszitek, akkor ez marketing hablababla. senki sem fejlődik hetek alatt.. azt mondom, hogy nyomd 3 hónapon át és aztán picit talán már változást érzel, de inkább években mérhető az eredmény. 2 év kell csak ahhoz, hogy kezdőből egy kezdő haladó szintű edzett ember legyen. és akkor hetekről beszéltek? ne dőljetek ennek be. csak tessék edzeni kitartóan
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1516 üzenetére
Erre valaki?
-
zsolthee
senior tag
válasz
Oppenheimer #1495 üzenetére
Pont tegnap jutottam el a kézenállásban végzett fekvőtámaszban egy mérföldkőhöz. Teszem rögtön hozzá, hogy ez csak nekem az
Szóval fal mellett már le tudok nyomni 5 teljes fekvőt úgy, hogy a fejem megérinti a talajt. Mondjuk én kicsit furán csinálom, mert az arcom a föld felé néz. Gondolom ez nem sokat számít...
Megfogadtam egyik fórumtársunk korábbi javaslatát, miszerint nem kell a kézenállást 2 percig kitartani. Ha már megy 1 percig, akkor el kell kezdeni aprókat nyomkodni. Nekem kb 1-1,5 hónap alatt meg is hozta az eredményét.
Egyébként minél lejjebb ereszkedsz, annál jobban kell egyensúlyozni. Legalább is nálam ez a tapasztalat.
Ha már csak fal mellett csinálod, akkor is javulni fog a koordinációd. A varjútartás már nálam egy alap gyakorlat. Nagyon szeretem és már próbáltam egyéni rekordokat felállítani. Eddig 1p:45mp a csúcs(#1496) diamondface
"..aki 4 perc alatt elintézte a napi penzumot 14%-ot fejlődött"
Akkor most már nincs lelkiismeret furdalásom. Nekem kb 20-30 percet tesz ki naponta. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Oppenheimer #1483 üzenetére
Yep.. ugyanaz a story. A jó kis NDK-s rozsdás jobb lenne most, akkor meg még nem voltab benne a dologban.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Oppenheimer #1417 üzenetére
Szia!
Teljesen laikus vagyok, de én a 100 fekvő edzéstervet nyomom, Excel-ben vezetem a pihenőket és az ismétlésszámokat, és az alapján azt mondom, hogy baromira számít, hogy 30, 45 vagy 60 másodpercet, esetleg 5 percet pihensz két ismétlés között. Szerintem az intenzitás a lényeg, nem véletlenül írják a 100 fekvőhöz, hogy elég hozzá heti 3x10 perc, mert 10 perc alatt le lehet (le kell) nyomni 5-6 sorozatot. (Amúgy én nagyon durván számítva 2 naponta tudok +1 ismétlést fejlődni fekvőben.)
-
Bóti
senior tag
válasz
Oppenheimer #1389 üzenetére
Én is kukkoltam Erzsébeten.. kapufa..
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1389 üzenetére
Aha az más..:/
-
westcoastog
veterán
válasz
Oppenheimer #1386 üzenetére
mennyire vannak messzi azok a parkok? Én általában ha megyek edzeni betekerek faluból városba, az 8 kilométer, de nem zavar, járj el bringával edzeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Steel acélbetkós bakancs
- Brandit Phantom acélbetétes bakancs
- Polaroid arany / barna unisex napszemüveg polarizált lencsével, szövet tokkal
- WINTER SPA fürdőszett díszdobozban, 150 ml tusfürdővel, 80 g fürdősóval, illatos gyertyával
- NIVEA FOR MEN borotva HQ6710 Dobozos! - 3 körkéses, vízálló, zselés - 2x5 csomag zselével! Újszerű!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest