Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Ajtófélfa közé illeszthető húzódzkodóm van, de hiába van a legtetején, nem tudom rajta csinálni a nyújtott lábas lábemelést, mert le ér a lábam. Valami h ötlet mit tudnék csinálni?
-
koshmar
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Csináltam pár húzódzkodást, de egy vicc volt az egész.

Izomláz mondjuk mindenképpen lesz.
-
koshmar
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Szurkolok, hogy élve hazaérjék az első napodról.

-
kolosanyi
veterán
válasz
albert8
üzenetére
Úgy, hogy a kaját magam oldom meg. Otthonról hozok, az keddig, szerdáig kitart, csütörtök-pénteken meg főzök. Illetve a főétkezésen kívül is odafigyelek arra, hogy mit eszem és mennyit. Semmi ördöngösség nincs benne, törekszem a magas fehérje bevitelre, közepes szénhidrátra és zsírra.

-
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Hát most jelenleg csak saját súlyos edzést csinálok meg futok. Régebben csináltam több dolgot, de most a koliban erre van lehetőségem. Majd ha helyrejön a derekam, visszamegyek funkcionális edzésre, de az szerintem jövőre lesz. Addig csinálom ezt. Mondjuk jelenleg jobb formában vagyok, mint eddig bármikor, nekem nagyon bejön ez a fajta edzés. Intenzívebb a fejlődésem, mint a súlyzós edzéstől, mondjuk ez több dologtól is lehet. A lényeg, hogy most jól érzem magam, tetszik amit csinálok.

-
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Á, nagyon messze vagyok az acélemberségtől.

Más téma: ma futás után hasaztunk tesin (tegnap is nyomtam, élvezet volt így csinálni), csináltunk alkartámaszokat. Hát bakker, a vállam teljesen meghalt. A hétfői fekvőzésnél ok, hogy szétküldtem a vállam is, hisz az elülső delta az egy igen erős nyomóizom. Viszont mióta a nehezített húzódzkodásokat csinálom, rá kellett jönnöm, hogy ez bizony a vállat is úgy megdolgoztatja, mint az állat. Az oldalsó és a hátsó fejet is érzem, de nagyon, aztán semmi váll specifikus mozgást nem csináltam még a héten. Lassan ott vagyok, hogy tényleg elhiszem, hogy a fegyenc 6 gyakorlatával az egész testet le lehet fedni. Persze kiegészíteni sose árt. Például a combhajlító keveset kap, arra az egylábas felhúzás (súly nékül, lassan, hogy az egyensúlyozás adja a terhelést) egy jó alternatíva. Nem árt még plusz törzsgyakorlatokat sem beiktatni, illetve vádli és alkar is elviseli a nagyobb terhelést. Mindenesetre feltaláltam a spanyolviaszt: tényleg egész testes program ez.

-
kolosanyi
veterán
Ma tesin megint felmérték a futást, a hiányzók pótoltak, illetve lehetett javítani. Életem legjobb eredményét futottam: 7:36 2000-en, emelkedős terepen. Sose futottam még ilyet, most kicsit büszke vagyok. Ez a hét ilyen rekordos hét. Rekord tolódzkodás, rekord húzódzkodás, rekord futás... Király.

-
koshmar
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Ha lesz naponta legalább 6 óra, szerintem úgy nem.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Assasin_
üzenetére
Szia, szerintem ha anyagilag nem megerőltető, akkor fizess be 2,3 hónapot kettlebell edzésre, egyrészt mert itt mégiscsak súlyokat lóbálsz ami rendkívül sérülés veszélyes, tehát nem árt instruktortól megtanulni a jó technikát, másrészt kezdőnek 12, vagy erősebb kezdőnek 16-os kettlebellt szoktak adni, amit lehet pár hónap múlva cserélned kéne nagyobbra, így otthoni használatra nem lenne értelme 12-est venni, vagy 16-ost. Szumma-szummárum, menj el bellezni pár hónapot, tanuld meg a helyes technikát, ezalatt ott már fogsz váltani nagyobb súlyra, így otthonra már fogsz tudni venni egy 20-as, vagy 24-es bellt ami már jó lesz egy ideig

-
kolosanyi
veterán
válasz
Assasin_
üzenetére
Szia! Én több, mint egy éve csinálom (illetve most a szar derekam miatt parkolópályára tettem), nagyon tudom ajánlani. Remek kardió és erőfejlesztő eszköz, de csak ésszel csinálva, mert a gyakorlatok jellegüknél fogva sérülésveszélyesek. Emiatt csak úgy kezdj bele, hogy van melletted valaki, aki tapasztalt belles. Nem muszáj csoportos edzésre menni (elég drága is), de valamiféle instruktor mindenképp kell. A kezdő férfi súly 16 kilós, de értelemszerűen lehet könnyebbet és nehezebbet is használni, edzettségi állapottól függően. Ajánlom elolvasásra Pavel Kezdd el a kettlebell c. könyvét. Az betekintést nyújt ebbe a műfajba.
-
Assasin_
aktív tag
Üdv!
kb másfél hete kezdtem a fegyencedzést és ki szeretném próbálni mellette a kettlebell-t . Az lenne a kérdés hogy nekem így kezdőnek milyen kéne venni? mármint hány kilósat? És vannak valami szabályok vagy rendszer ami szerint kell majd a kettlebell-el edzeni?
-
westcoastog
veterán
3 műszakos alvásvariálás fog teljesítményt rontani, vagy annyira nem egészségtelen?

-
duo
addikt
válasz
kolosanyi
üzenetére
Az. de 8 percenként muszáj vagyok pihenni 1 1,5 percet míg kiheverem a szívinfrastruktúrát/agyvérzést 
a tabata stopwatch ugyanis 16 high-low után jár le.az 2 szett. aztán indítom újra. a célom az lesz hogy 12-14 szettet csináljak megállás nélkül növelve a terhelést és két háromféle összeállításom is legyen. akkor nem lesz uncsi.
remélem ez elég lesz a testkompozíció javításhoz, de az étrend olyan amilyen így igen lassú a folyamat, ha egyátalán. de ha nem hízom tovább már az sem rossz. -
westcoastog
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Izületvédőt nyomatom, arthro guard még mindig, de vagy nem melegítettem be ma eléggé, vagy a tegnapi fekvők után kell pihennie.
Ma nem tudtam fejben ott lenni, csak arra tudok koncentrálni hogy holnaptól remélhetőleg dolgozó ember vagyok, viszlát szabad élet.
De legalább vehetek majd fehérjét.
-
kolosanyi
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Pihentesd akkor. Kenegesd fekete nadálytővel, esetleg szedj valami ízületvédőt.
(#2773) duo
Ezt mind tabatában? Jó intenzív hallod...
----------------------------------------
Én meg most fejeztem be az edzést, épp a fehérjeturmixot iszogatom. Hátaztam: először is csináltam egy felmérőt sima, normál fogású húzódzkodásból. Jelenleg 16 a maximum, kb egy hónapja még csak 13 ment, sikerélmény megvolt az elejére. Utána csináltam 3*6 aszimmetrikus húzódzkodást (húzódzkodás a világ körül, ha így jobban tetszik), 2*3 törölközőset, 3 sorozat izometrikus tartást (12 másodpercig tartva felső holtponton, 12-ig karok 90 fokos szöget bezárva és 12 alsó ponton, ezt csináltam normál fogással, fordítottal és kalapácsossal). Ezután 3 sorozat LaLanne fekvő következett, figyelve arra, hogy a hátizmokat maximálisan bevonjam, majd híd 60 másodpercig, utána 2*10 hidazás, jógából ismert kerék tartás 2*30 másodpercig, majd hasaztam a végére. Jó volt, kb egy órás program lett volna, de majdnem 2 óra volt, mert a húzódzkodások után jöttek a haverok és elbaromkodtuk az időt. Azért megcsináltam az edzésem, érzem minden izmom, ráadásul a hangulat is fasza volt.

-
koshmar
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szerintem kb. csak Hannibal tudja úgy dobálni a diamond fekvőtámaszt, mint én a vállszéleset.

-
duo
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
A mai adag 10 tabata szett, a következők:
1. Jumping Jack
2. Négyütemű fekvőtámasz
3. Fekvőtámasz (zongoraszékre támaszkodva -elég szűk kéztartás)
4. Lábemelés hanyattfekve
5. Hegymászás
6. Tricepsz tolódzkodás fordított fekvőtámaszban
7. Guggolás
8. Fekvőtámasz térden Kettlebell-like
9. Egykezes bicepsz kalapácstartásban (10kg)
10. Jumping Jack
válasz
westcoastog
üzenetére
Nekem a tegnapi egykezesektől a hátamban van izomlázam (meg persze a vállamban és a többi nyomóizomban). És pont most készülök hátazni...

(#2768) kk831228
Én mellre legjobban a kettlebelles stílusú fekvőt érzem. (Könyök a törzs mellett, kezek váll szélességű tartásban, mellkas vonalában, vállak spirális csavarással visszarakva a tokba kényszerítve.) Ez egyébként a hátamat is kikészíti, jó cucc. Sokkal nehezebb, mint a klasszikus variáció.(#2769) bagyulajuve
Mert sokkal nehezebb is.
-
kolosanyi
veterán
Érdekesség. Ezek szerint a szűk fekvő jobb a mell edzéséhez, mint a széles. Nem gondoltam volna.

-
kolosanyi
veterán
Már a sokadik cikket olvasom az egykezes fekvőről (egy ideje kifejezetten mozgat a téma). Ez egész jól kivesézi. Igazából a törzs kifordulása kis könnyítés, de megengedett. Ugyanez érvényes a terpesztett lábakra is. Nekem egyébként az a véleményem, hogy aki képes rá - bármilyen is a forma -, kezdje el gyakorolni. Csak akkor tud az ember a mesterévé válni, ha csinálja. Ha a nyomóerő megvan, érdemes belevágni, hogy finomodjon a technika, mellé meg csinál más variációt is az ember és meg is van a mell edzése.
-
RBJ
addikt
Na most mérlegeltem magam. Majd 4 kg híztam a hosszúhétvége alatt.
Ezért nem bírtam én edzeni. Pedig voltam pénteken is.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ilyesmit csinálok én is, csak még csúnyábban. Nekem valahogy ez a természetes mozgás. A zártlábast nem tudom elképzelni, hogy valaki megcsinálja...
-
bagyulajuve
addikt
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Senkitől nem láttam még zárt lábast, kifordulás nélkül. Szerintem lehetetlen megcsinálni. Az összes nagy nevű sportoló terpeszben nyomja, minimálisan kifordult törzzsel.
-
kolosanyi
veterán
Ma egy órán keresztül fekvőztem. Bemelegítésnek falas fekvőtől haladtam le a földig, onnan szűk, archer, majd egykezes fekvő. A végén pedig 5 sorozat sima, a 100 fekvő programot követve. Az egykezeseket felvettem videóra, hát nagyon csúnya a forma még (pláne, hogy az utolsó sorozatomat vettem fel, már nagyon nem volt erőm). Széles terpeszben tudom csinálni, az még ok. Viszont csúnyán kifordul a törzsem. Ezen még sokat kell dolgoznom, hogy jó legyen. Lehet a Meztelen harcos technikáit kéne elkezdenem.
-
duo
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
elképzelhető de te mondjuk csinálsz mást is nem? én 5x igyekszem szerintem kell is ennyi, mert én mást nem mozgok. irodában ülök aztán otthon is.( de múlt héten pl csak 4 alkalom volt.)
10 szett tabata volt ma is. alsógatya-póló csuromvíz. küldetés teljesítve, csaknem annyira csatakos vagyok mint 8km futás után. (ezen filóztam anno hogy lehet e otthon olyan intenzív mozgást tolni ami ilyen. hát lehet.
-
kolosanyi
veterán
Mondjuk közelebb áll hozzá, mint a gyurma. Alapvetően ez is funkcionális mozgásforma, amitől a bodybuilding olyan mértékben eltávolodott, amilyen mértékben csak lehet. Krómozott rudak, gépek, bro science, hivalkodás, magamutogatás... Ez mind nem igaz a CF-re. Persze az is üzlet lett, egyfajta elit felsőbbrendűsködő társaság érzetét keltik benjem. De ez igaz szinte mindenre. Kettlebell, TRX, stb... Mind a saját igéjét hirdeti, a különbségeket hangsúlyozza, pedig ez szerintem hibás megközelítés. Ezek inkább egymást kiegészítő eszközök, irányzatok. Jó, ez megtestesül a CF-ben, csak az árazásuk, meg az üzletpolitikájuk nem jön be. Na mindegy, elkalandoztam kicsit.

-
RBJ
addikt
Súlyoktól nem félek, anno még csikó koromban, gyurmáztam.
Na visszajöttem az edzésből, csurom víz lettem esik mint dög, motiváció nulla így szerintem amit csinálni szoktam annak még a 60% se teljesítettem. Alig bírtam visszafogni magam, hogy le ne lépjek.
Arra jó volt, hogy megmutattam a szervezetemnek mi a mozgás.
Nem lesz így jó télire. Vagy túl sok a heti 4 edzés vagy sok volt hétvégén a pihenő. Igaz egész nap olyan nyomott vagyok, lehet jön a hidegfront azért. -
duo
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
szinte teljesen átálltam a tabatára. 8-10 kört tolok most. majd leírom hogy áll össze. és megvolt az első fotó a további összehasonlítás végett, de azt hiszem csak havonta fogom dokumentálni magamnak.
-
RBJ
addikt
Na most összeszedem magam, meglátom mit tudok alkotni az esőben.

Itthon úgyis csak elsumákolnám az edzést. Lehet tényleg nézni kellene egy termet télire. Van itt crossfitt terem, lehet megfelelne. Vagy crossfitteljek télen?
-
westcoastog
veterán
150 fekvő a kereten, jó széles, vállszéles, szűk, kis bench dip, meg egy 8 körös tabata. Remélem nem kevés itthon 1 napra.
-
Dancsa
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Üdv ! Én találtam egy videót ami segíthet a kezdésben

http://neoworldtv.hu/fitnessz-vagyok-1-resz/#sthash.HI0GbsBP.dpbs -
kolosanyi
veterán
Mai futásom. Kifejezetten szarul bírtam. Nyár óta nem futottam ilyen hosszú távot, pláne nem itthon, ezeken a bazi nagy dombokon. 2 km-re álltam be, azt mérik fel nálunk a suliban, az még kevésbé dombos terepen is van. Jó lesz újra elkezdeni itthon futni, mert ez nem állapot. Ráadásul még el is dobta a jelet a telefon a vége előtt párszáz méterrel. Úgy voltam vele, hogy akkor fuck the system, sétálok. Végem volt úgyis, a lábam helyett csak valami parázsló massza van csak...
-
kolosanyi
veterán
És egy jópofa törzs edzés is.
-
kolosanyi
veterán
A láb az amúgyis félig meddig kardió. Azt szokták mondani, hogy félúton van az aerob és az anaerob tartomány között. Nem csoda, hogy meghaltál. Egyesek meg úgy vélik, hogy a súlyzós edzés is kardió. Ez nyilván igaz lehet, mondjuk egy köredzésnél (metcon jó példa).
Én majd holnap futni megyek. A tervem egy hosszú táv, szerintem 6-10 km között lesz.
-
Jim-Y
veterán
Én ma CF edzésen voltam, az az érdekes, hogy elméletileg ez ma egy erő edzés volt nem metcon, én mégis kipurcantam mint a sz.

Deadlift volt, a végén meg egy WOD, 4 kör 10 ismétlések (semleges fogású húzodzkodás, overhead squat, suit case kettlebell cipelés, meg egy negyedik gyakorlat combhajlítóra meg hátra)
jó volt
-
kolosanyi
veterán
Ma edzettem egy nemtom mit.
Komolyan, improvizáltam, mindent csináltam, ami jött. Jumping jack, húzódzkodás, különféle fekvő variációk, törzs gyakorlatok, single leg deadlift (súly nélkül lassan, hogy az egyensúlyozás miatt folyamatosan dolgozzon az izom) stb. Nem szeretem az ilyet, de ez egynek elment. Mindenhol érzem a munkát.
Külön öröm, hogy sikerült szabályos LaLanne fekvőt csinálni, annyi változtatással, hogy nem ujjakon csináltam, hanem tenyérrel. Tényleg sokkal durvább így, hogy a földről indítom, nem már támaszból. 2-3 ismétlés megy csak így.
-
RBJ
addikt
http://prohardver.hu/tema/fegyencedzok_ide/hsz_2701-2701.html
Erre senki semmit? amáájóó vagy stb?
-
RBJ
addikt
Valami jó kesztyűt néznem kellesz mert a Guide munkás kesztyűm kezd tropára menni.
Igaz május óta birja a heti négy edzést. De érdekes nem is a gumi része megyen szét hanem a tépőzárnál, mivel szorosan húzom a csuklom miatt. -
kolosanyi
veterán
Ő is jól ki van toszva bakker. Benne lehet vagy 10 év edzésmunka minimum. Jó, ő feka, akkor csak 5.
(Nyilván hülyéskedek, nekik is ugyanolyan keményen meg kell dolgozni a fizikumért, mint nekünk.)Szerk.: ez pedig egy jó kis videó megint.

Szerk2.: nyilván egy kezdő nem fog gumiszalaggal nehezített húzódzkodást csinálni, ez hülyeség. Ezek nagy része engem is kinyír, pedig nem ma kezdtem edzeni. -
kolosanyi
veterán
válasz
kk831228
üzenetére
Végem is volt, mint a botnak.
Tegyük hozzá, hogy régen nagyon sokat futottam, röplabdásként kellett a jó állóképesség. Most már kevesebbet, de azért még így is igyekszem heti legalább egyszer futni egyet. Félévente van nálunk fizikai/állóképességi vizsga, aminek része a 2 km. 7:30-tól van max pontszám, ezzel én az első harmadba tartozom. Vannak olyan állatok, akik 7 perc alá is be tudnak menni, hát nekem egyszer sikerült 7:37-et futni, de akkor majdnem hányásig futottam. Fogalmam sincs hogy csinálják...(#2728) brownus

-
brownus
veterán

-
vandeminek
tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Tescora gondoltam, csak azok közül a kisebbekre (diszkont vagy mik). Mert az van itt nálunk is, a nagyobbhoz messzebbre kell menni. De köszi az infót

-
kolosanyi
veterán
24 órás ügyeletben vagyok. Még mindig szívás, mivel a 4 óra pihenő semmire nem jó. Aludni kevés, pihenni nem igazán lehet, de legalább edzettem egy jót. Nagyon egyszerű köredzés volt, fekvő, húzódzkodás, feltett lábas tolódzkodás, felülés, guggolás. 5 kört csináltam, pihenő nélkül, követve a 6 week training app ismétlésszámait. Fasza volt, mondjuk a húzódzkodás az kevés egy kicsit, de sebaj, hétfőn már úgyis kapott a hátam, meg pénteken is fog. Ez nagy előnye az egész testes edzésnek, nem kell teljesen szétkúrni egy izomcsoportot, úgyis összeadódik a heti terhelés. Ez a mai lett volna az izomállóképességi nap, pénteken pliometrikus lesz. Nos, jó kis mozgás volt, érzem mindenem rendesen.

-
westcoastog
veterán
válasz
vandeminek
üzenetére
Balassagyarmati tesco-ban, 1090 forint volt.
Kisebb üzletekben ebből nem hiszem, szerintem ez a "márka" tesco exkluziv.
Ilyen. -
vandeminek
tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Engem is érdekelne, lehet belőle a kisebb üzletekben is? Te hol vetted?
-
westcoastog
veterán
Hm tescos push up bart 1000 forintért nem hagyhattam ott.

-
ted_mosby
senior tag
Szerintetek összelehet valami ilyesmit tákolni otthon? Calisthenics Mert elkezdeném ezt az edzés módot, mert a csávó elég izmosnak néz ki. De kondiba még nem akarok menni. Valami tutorial nincs a neten hozzá?
(mmint az összeszereléshez) -
kolosanyi
veterán
Mai edzés: kardió és törzs. 2 km futás dombos, emelkedős úton (7:51 volt az időm, tekintetbe véve, hogy rég futottam, nem rossz), utána lépcsőn futás, függeszkedésből lábemeléssel kombinálva, függeszkedésből törzsfordítás (térdfelhúzás után jobbra-balra), L ülés gyakorlása (ez már nem ment, elfáradt a hasam), híd, és a végén egy fekvőtámaszból kiinduló tabata kör (gladiátor gyakorlat, támaszban tartás és vállérintgetés, hegymászó gyakorlat és rendes támaszból alkartámaszba, majd vissza). A lábam kipurcant, a törzsem pedig végig érzem, holnap fájni fog. Jó edzés volt.

-
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Na kezdődik, megint szarakodik a Swype. Le fogom törölni. Megírom, amit akarok, rámegyek az ok gombra és eltűnik a hozzászólás fele...
Szóval guggolásnál mindig eldőlök, ezért falnak támaszkodva csinálom még, de majd menni fog idővel.
Amik kimaradtak, azok az ismétlésszámok. Erőnél 5 alatt, ezt még izometrikus részekkel fűszerezem, állóképességinél minél több, 20-30, akár 100 is, a megfelelő könnyítéssel persze, pliometrikusnál meg addig csinálom, amikor már lassulok. -
kolosanyi
veterán
Gondolkodtam az edzésen és kicsit átvariáltam a progressziót. Eddig olyat követtem, hogy két hetes ciklusokban változott az erő, állóképesség és tömeg középpontba állítása. Most egy ideje a tömeget lecseréltem pliometrikus edzésre, azt is fejleszteni akarom, mindent meg nem lehet egyszerre. Most egy huszárvágással átraktam a ciklusokat egy hétre és teljes testes edzést csinálok. Ma volt az erő nap, klasszikus erőemelő edzés sablont vettem alapul. Fekvenyomás, vállból nyomás, guggolás, felhúzás szerepel benne plusz húzódzkodás kiegészítésnek. No én ezeknek vettem a saját súlyos változatait. Egykezes fekvő (javul a formám, kevésbé fordul ki a könyököm, de még mindig csak terpeszben és kifordult törzzsel csinálom, mondjuk egy időre félre is tettem, most vettem elő megint), kézállásból nyomás (rávezetői, ez még nem megy), húzódzkodás (törölközős, aszimmetrikus), meg egylábas guggolás (mindig eld�%9
-
brownus
veterán
nem akar valaki jönni velem falat mászni a mountexbe? jó móka! vannak ujjas húzódzkodók is!
meg falra szerelt ujjas lépegetők vagymik, kis lépcsős bizbazok, azokon aztán lehet alkart erősíteni!!
sajnos nincs kivel.... (mondjuk havi 1x...lehet cipőt bérelni, kaucióba, nekem sincs mászócipőm) -
RBJ
addikt
Na a múlt heti két edzés kihagyás után voltam ma edzeni. Volt 5 nap pihenőm.
Azt hittem el leszek puhulva, nem fogom bírni de jól teljesítettem. Igaz finomabban nyomtam.
Nálam amúgy így néz ki egy edzés.Hétfő. /mellféle/
Bemelegítés, tv torna szerű.
utána
1/ 1m magas rúdon fekvenyomás bemelegítésnek. majd 1 perc után földön
rendes fekvőtámasz 1*10 normál kéztartás ban, 1*10 szűkebb, 1*10 szűk tartásban egymáson a kéz.
Ezek után fél egykezes fekvőtámasz 3*8 úgy, hogy az egyik kezem kinyújtva van a dobogón.2/ Kézen állva fekvőtámasz tolódzkodó rúdnak támasztva a boka 3*8
3/ Vízszintes húzódzkodó rúdon tolódzkodás mellig leengedve 3*8.
4/ Levezetésnek ha kedvem van olyan fél muscle up féle állva, felugordvakinyomva a bevágott U rúdra majd lassan leereszkedés 2*8Kedd /hátféle/
Bemelegítés tv torna szerű.
1/ 1m magas rúdon aláfeküdve 1*akárhány
2/ teljes húzódzkodás lassan, teljesen leengedve hátrahajtott lábbal 3*6-7-8 ahogy bírom
3/ Vízszintes húzódzkodó rúdon seggel felfele láb behúzva korlát alá felfeléhúzás, hogy a popim érinti a rudat
3*8 végén minden sorozat befejezése átfordulással Back lever le. Magyar nevét nem tudom
4/ Párhuzamos vagy létrarúd mi fene a neve. szűk fogással 3*8 húzódzkodás közben majd feljövök a végén majdnem vízszintes helyzetbe.
5/ levezető gyakorlat a földbe levő alacsony mini korlát vagy mi fene.
L tartás míg bírom és ebből átfordulás kézenállásba, igaz csak behúzott kézzel megyen eddig. ez 3*2*2szerda pihi, csütörtökön a hétfői megyen és pénteken a keddi megyen ismét.
Ennyi az edzésem nekem bevált már csak lábra kellene beiktatni valamit majd.
Ja az egészet lezavarom 45 perc alatt max 1 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest