- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hangm4n #3210 üzenetére
Igen szerintem sincs okom panaszkodni, csak most ez számomra egy új terület. Itt kezdő vagyok.
Azért szeretném végig csinálni a fegyencet rendesen mert elterveztem. Ez az egy ami hajt. Mondjuk az még nem tudom ,hogyan fogok megcsinálni 35 húzódzkodást egyszerre, de végül is fekvőből már megvan.
Szóval akkor protein + szánhidrát edzés után, illetve még egyszer protein vmikor a nap folyamán. Plusz valami vitamin, meg ízületvédő.
-
válasz
Hangm4n #3207 üzenetére
Étkezés megvan. (anyám annyira figyel rá, és hozzá kell tenni, hogy meg is teheti, hogy csak termelői cuccokat vásárol és azok kerülnek az asztalra.
állóképesség: 5km futottam most mert megkértek a k&h váltóra 22 perc alatt. Az azért nem rossz, úgy hogy két hetet készültem rá. De teniszből is van, hogy versenyen egy nap 6 órát végigpüfölök, és azért OB2. osztályban nem kutyaütők vannak. Szóval az állóképességben nem hiszem, hogy nagyon lenne hova fejlődni.Persze azért mindig van mit csiszolni.
Erőnlét. Ha ezt úgy vesszük, hogy izom erősség, akkor igen, ez az a terület ahol elmaradásaim vannak. Az eddigi sportjaimban nem volt szabad izomtömeget növelni, de most már lehet, ezért is kezdtem el a fegyencet.
4 hónapja csinálom. Úgy vélem, hogy kicsit meg lehetne tolni neki karácsony után.
-
RBJ
addikt
válasz
Hangm4n #2428 üzenetére
Annyi biztos, hogy amióta látszik bő 5 hónap edzés eredménye azóta már nem tekintik hülyeségnek az ismerőseim, sőt már utána néznek, pozitívan beszélnek róla.
Sőt aki régen látott, mind azzal jön hogy lefogytam pedig súlyban nem vagyok pihe.
Sőt a bőrszíjamon lyukat kell lassan fúrni mert nincs több skálázás rajta.
Szerintem az van, hogy arányaiban más izomzatot és minőséget pakol fel eme edzés mint a súlyzós edzéssel elért lufi izom.
Az is igaz, hogy bő egy évig itthon csináltam 4 fal között a fegyencedzést, de az nem hozott olyan eredményt mint a szabadban, rendes kondiparkban végzett edzés.
Sőt rosszul vagyok ha valami közbejön, vagy eső, váratlan vendég miatt elmarad.
Nálam nem csak edzettség szerepe van, hanem a napi mókuskerék után lazítás, kikapcsolódást is nyújt.
Már csak azt nem tudom, hogy télen hogyan, smint lesz edzés.
Sötétben, este nincs olyan motiváció kint. -
westcoastog
veterán
válasz
Hangm4n #1038 üzenetére
El fogom olvasni az biztos. Amúgy meg csak vizet iszok szinte mindennap, 2,5 liter biztos lemegy naponta.
Bajom nem lesz tőle, természetes anyagok, hozzá is járul a szervezethez ha viszünk be tápanyagot ily módon.
Egyszer élünk, ki kell próbálni a dolgokat.
Szeretek kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest