- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
SkyS1gn #15234 üzenetére
wow
na, nekem is van egy kis siker élményem. elkezdtük a kajálást rendbe tenni. megbeszéltem Zsuval, hogy nincs este ch nasi. sokkal több zöldséget, salit, leveseket fogunk enni.
amúgy nemtom, lehet a sok ch szartól is fellehettem fúvódva!? mert ezt kb egy hete kezdtük, és már kisebb a hasam
ja, meg az adagra odafigyelek. kb féladagokat eszem csak, de naponta többször...
úgy érzem valami elkezdődött, valami jó
-
SkyS1gn
félisten
-
emiki6
veterán
válasz
SkyS1gn #15155 üzenetére
Ja, hát ennek az a lényege, hogy napokig nem eszel...
És akkor elvileg nem lesznek ilyen problémák, mert ha kiürül a szervezet glikogénraktára és átáll ketózisba, akkor a zsír állandó energiaellátást biztosít. Ha naponta eszel, akkor mindig megszakítod ezt a folyamatot és a szervezet nem tud átállni, olyan, mintha csak kevesebbet ennél.
Persze én nem értek hozzá, a fogyás vágya távol áll tőlem, sőt! -
Speeedfire
félisten
válasz
SkyS1gn #15146 üzenetére
Mitbánom én, ha 100kg maradok, de szálkás.
Mióta pár éve abbahagytam az edzést, eléggé felmentek a kilók. Akkor 78kg voltam kb 22% testzsírral, most meg 100kg kb 41%-al.
Na mindegy, majd túljutok rajta valahogy. Csak fura volt, hogy lassan 2 hónap telt el, és nem igazán fogyok.Minden nap lenne a legjobb, de lusta vagyok terembe menni. Pedig van aycm.
-
SkyS1gn
félisten
-
brownus
veterán
válasz
SkyS1gn #15099 üzenetére
ezen a képen kb hány métert másztatok felfele? kicsit para, hogy nem voltatok kibiztosítva
vagy a valóságban nem ilyen meredek a fal?
-
mbalint987
aktív tag
válasz
SkyS1gn #15088 üzenetére
Remek, köszönöm!
Amúgy edzéstervet mint kezdő magatoknak raktatok össze, vagy valahonnan szereztétek ezeket? Mint ingyenes anyag, ezt és ezt találtam, de elég felületesnek érzem őket. Vannak fizetős oldalak, lenne értelme valamelyik oldalra előfizetni (szívesen egyébként maximum a THENX-re fizetnék elő, nagyon királynak néz ki az edzéstervük, amit ráadásul kiegészítenek az oktatóvideók)?
-
-
westcoastog
veterán
válasz
SkyS1gn #14991 üzenetére
Azigen, jól tolod.
Én már súly nélkül se guggolok, térdeim nem szeretik. Elképzelhető hogy nagyon görcsös a combizmom, túl feszes és "széthúzza" a térdem? Simán guggolgatni is elég rossz.
Kövi hónapban szerintem veszek egy smr hengert és belekezdek az izmok masszírozásába.
-
emiki6
veterán
válasz
SkyS1gn #14957 üzenetére
Igen, elég sokat (azért 20 órába belefér jó pár dolog) és a vizsgára is fel kellett készülni minden gyakorlatból és még a vizsgán is úgymond tanultak valamit.
Meg elsősorban az edzésről szólt, így akit nem érdekel a biológiai háttér meg hasonlók, annak is kiváló.
Csak telefonon beszéltem vele, de majd élőben is kifaggatom. -
kolosanyi
veterán
válasz
SkyS1gn #14906 üzenetére
Falnál. Már rég nem gyakoroltam skilleket, biztos jó szarul is menne. De szerintem visszahozom az edzésembe, mert fun. Na meg az ülőtartás rettenet jót tett a mobilitásomnak, de sajnos ez a múlté. A hajlítóim meg a derekam olyan merevek lettek, mint az állat. Hiába vagyok erős, ha közben elveszítem a mobilitásom és sérülékennyé válok.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
SkyS1gn #14787 üzenetére
Nem jeleníti meg.
Én jelenleg ~120 kiló vagyok, nincs még egy ilyen nehéz, ráadásul 2 m magas calisthenicses arc. A 180 cm / 90 kg már extrémnek számít ilyen körökben. Én mielőtt abbahagytam, megvolt a zászló, hátsó függőmérleg, ülőtartás, állásból állásba híd, lábanként 10+ pistol, 10+ egykezes fekvő, 10 HeSPU. Mellső mérleg egy lábbal, illetve íjász húzódzkodás gyűrűn, karonként 2-2. Úgy gondolom, hogy magamhoz képest szép eredmény, de egyszerűen beleuntam abba, hogy állandóan fáj a könyököm, emiatt pedig nem haladok semerre.
De ugyanez volt most, amikor elkezdtem poweres edzéseket csinálni. Eljutottam a 200-as guggolásig, meg a 220-as felhúzásig és innen nincs tovább, mert nem bírja a derekam. De én belefáradtam abba, hogy azt hajszoljam, mennyire vagyok erős. Edzegetek gépekkel teremben, meg kardiózok gépekkel és kész. Kicsit nézzek ki jobban, meg legyek edzettebb, mint az átlag, más nem érdekel.
-
DiszNóÓl
senior tag
-
eventus
veterán
válasz
SkyS1gn #14433 üzenetére
Egyszerűen nem okoz semmilyen örömet a gép elött ülni, bármilyen játékkal. VGA karit is árulom.
(#14434) kolosanyi: nem célom ilyeneket emelni
(#14435) Because: csoda nincs is, csak sok munka és kiratás.
(#14436) adamssss: arra gondoltam, hogy ami lement zsír, ahelyett izom jött fel annyi, hogy jelenleg nem mozdult a mérleg. Zsír már nem sok van.
-
F34R
nagyúr
válasz
SkyS1gn #14064 üzenetére
Ez csak gluko, volt nekem is hasonlo, csodat nem tesz.... igaz abba 2500 volt vegyesen leginkabb glukosamin.
A komplexek azoknak valo akik igen csak nagy sulyokkal edzenek es vagy van volt serulesuk. Kattogast nagyon sokara lehet elmulasztani, arra en is keresnek valami csodaszert -
kolosanyi
veterán
válasz
SkyS1gn #14008 üzenetére
Azzal csak óvatosan, tanulj a hibámból. Következetesen kell rá edzeni, de nem szabad túl gyakran, mert a könyököd és a csuklód bánja majd. Én félretettem, mert azt tapasztalom, hogy 3 alapja van a támaszmérlegnek. Az egyik a stabil kézállás, a másik a nagyon erős hátsó mérleg és a harmadik a szintén erős támasz ülőtartás. Ha ezek nincsenek meg, felesleges támaszmérleggel foglalkozni. Nekem hiányzik a kézállás és az erős ülőtartás, utóbbi éppenhogy megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest