Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Par napja kezdtem a jatekot, es eddig el vagyok vele..
Bar, hogy oszinte legyek, a kombajn allando figyelese mar kiakaszt.
12800L-es tartalya van, de alig tud menni 2 kort a telken, ha be vagyok tragyazva..
Ugye allandoan kisergetni kell tgk-val, mar vettem 2db 61k L-es potot, hogy igy se keljen minden forduloval menni a silohoz vagy a fogadohoz uriteni (17es telekrol van szo)
Van valami olyan kombajn, ami tud magaba szippantani ~30-40-60 ezer cuccot, vagy olyan, ami utan tudnam kotni a 61k-s potot es sajat magat pakolja?Illetve meg olyan kerdes is felmerult, korabbi hsz-nal lattam egy kepet, ahol (talan a permetezo) az eke ele (vagy mi az ) volt kotve.
Van valami ilyesmi megoldas, hogy sorra lehessen kotni ezeket?Mert ugye elol megy az eke.. Mogotte megy a boronazo vagy mi a turo, aztan kicsit kesobb megy a mutragyas (ahhoz nincs munkas felvetel) majd megy a vetogep.
Ez alapbol 4 traktor. (igaz van vagy 15, de nem gyozom valtogatni a foldek kozt, meg a funyirasnal (balazas stb). nem szeretnek 46 gepet hasznalni 3 fold muvelesehez, ha megoldhato lenne hogy sorba lennenek kotve.
De legfontosabb a kombajn kerdese lenne, hogy mit tudok moge kotni, vagy esetleg valami nagyobb puttonyos kivitel erdekelne.
Most CD van, az a zoldes gumitalpas megoldas. Annak volt a legnagyobb a tartalya, illetve ahhoz volt kukoricazo is.Koszi a valaszt.

Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest