Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsl3
csendes tag
Közben megoldottam. A total commander hibásan csomagol.
Viszont azt szeretném még megkérdezni, hogy egy map-ból, hogy lehet kiszedni objektumokat úgy, hogy a textúra rajta legyen egy másik map-ba illesztés után. Editorban rajta van, de mentés után a játékban nem.
-
zsl3
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan gondja, hogy adott egy map és giants editor-ban változtat rajta, akkor nem indul a játékban? Ha egy teljesen új map-ot készítek, akkor is ez a gondom.
-
zsl3
csendes tag
Üdv.!
Érdeklődnék, hogy valaki rakott már map-ba új Foliage layer-t vagy Texture layer-t?
-
-
zsl3
csendes tag
Ez így van. Ebben az esetben viszont az x, y, z tengelyen a forgási szöget érdemes 0-ra állítani, hogy eredeti pozícióba kerüljön, mert ugye a kamera pozícióját veszi fel az adott objektum. Nem akartam ennyire részletesen leírni az előző hozzászólásomban. Sok esetben előfordul az is, hogy egy .i3d fájl, nem csak egy objektumot tartalmaz és ebben az esetben import és Ctrl+F után mindet odarakja a kamera helyére (pl. korlátok az utak szélére). De ettől függetlenül igaz, hogy a ctrl+F meggyorsítja a folyamatot.
-
zsl3
csendes tag
válasz
chriss75
üzenetére
Először is le kell töltened a Giant Editor-t. Utána tömörítsd ki egy könyvtárba a mapot, amit szerkeszteni akarsz. Ha ez megvan, akkor GE-ben megnyitod a .i3d fájlt és importáld bele az objektumot, amit akarsz. Mindig az origoban fogja berakni és onnan neked kell a térképen elhelyezni. Mentés és újratömörítés. Röviden összefoglalva. Próbálkozzál vele, nem olyan nehéz, csak idő kell hozzá és türelem. YouTube-n nagyon sok tutorial van fent. Én is innen lestem el a dolgokat.
-
zsl3
csendes tag
válasz
puhoska76
üzenetére
Raktam be új textúrát, grass_widrow és dryGrass_widrow. Megrajzoltam a füvet GE-ben, de játékon belül nem sikerül lekaszálni. Van egy map, amit módosítani szeretnék, és az utak szélén volt csak fű. Ezeket le tudom kaszálni, de ilyen füvet nem tudok szerkeszteni. GE-ben a foliage channel-nél az 1 és 7-es csatorna aktív. Passz, nem tudom. De azért köszönöm.
-
zsl3
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Hogyan tudok GE-vel olyan füvet berakni a map-ra, amit le lehet kaszálni? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest