- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildgreen
aktív tag
Szia! Nézd meg ezt a mapot! Szerintem nem rossz!!
http://ostermelo-agrarteam.hu/index.php?option=com_jdownloads&task=view.download&cid=2276&Itemid=271#leírás
De ha magyaros tsz-es mapot keresel akkor tudom ajánlani pl: Patakfalva vagy Nádasfalva! Videót is találsz róluk a youtube-on!! -
apach
senior tag
googleba írd be hogy LS13 map mods
ennyi és telepakolja a különbözőbbnél különbözőbb oldalakkal neked, mindegyiket ÚJ ablakba nyisd meg, (kivéve ami netán ugyan az az oldal), aztán válogathattok képekkel kipakolva.de felmehettek a modhoster.com oldalra is, ott tuti van több kép is egy egy mapnál, és megnézegethetitek és ha tetszik, letölthetitek. egyszerűbb, mint ha telepakolgatnánk több száz map linkjével az oldalt itt.
próbálhatjátok akár ezt is pl. mods/freimersdorf
-
vacs
veterán
"A traktor mozgása közben a tájat mozgatja"
Ezt a kérdést rajtam kívül szerintem a többiek se értik !?
Tudnál képet, de inkább videót csinálni a hibáról pl az apach által linkelt programmal?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest