Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildgreen
aktív tag
Szia! Nézd meg ezt a mapot! Szerintem nem rossz!!
http://ostermelo-agrarteam.hu/index.php?option=com_jdownloads&task=view.download&cid=2276&Itemid=271#leírás
De ha magyaros tsz-es mapot keresel akkor tudom ajánlani pl: Patakfalva vagy Nádasfalva! Videót is találsz róluk a youtube-on!! -
apach
senior tag
googleba írd be hogy LS13 map mods
ennyi és telepakolja a különbözőbbnél különbözőbb oldalakkal neked, mindegyiket ÚJ ablakba nyisd meg, (kivéve ami netán ugyan az az oldal), aztán válogathattok képekkel kipakolva.de felmehettek a modhoster.com oldalra is, ott tuti van több kép is egy egy mapnál, és megnézegethetitek és ha tetszik, letölthetitek. egyszerűbb, mint ha telepakolgatnánk több száz map linkjével az oldalt itt.
próbálhatjátok akár ezt is pl. mods/freimersdorf
-
vacs
veterán
"A traktor mozgása közben a tájat mozgatja"
Ezt a kérdést rajtam kívül szerintem a többiek se értik !?
Tudnál képet, de inkább videót csinálni a hibáról pl az apach által linkelt programmal?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest