- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
válasz
Gergello #2297 üzenetére
Eléggé szűk az a "fényár" amit ad.
Van olyan hely ahol szó szerint az orrodat sem látod, ha világít a pip ha nem, de még a monitorod fényerejét is hiába tolod felfelé akkor sem látsz 2 méternél messzebbre. Direkt olyan a terület.
Viszont jók a hangok és ad egy kis fosató feelinget.
-
Tuco Ramirez
őstag
-
Gregorius
őstag
válasz
Gergello #1986 üzenetére
Nálam is előfordult hasonló eset. Amikor Raven Rockból jöttem visszafelé, akkor nem tudtam rámenni az autópályára, mert kétpercenként fagyott, ahogy közeledtem. Már korábban is jártam erre, úgyhogy az egyetlen érdemi különbség, amit fel véltem fedezni, hogy Fawkes is velem volt és ő ugye a sziklás terepen az ugrás képességének hiánya miatt nemigen boldogul.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gergello #1986 üzenetére
Nálam is fagy néha a játék, de nem sikerült rendszert felfedeznem a fagyásokban.
Más. A magyar változatra jött már ki külön javítás, vagy ugyanazt a patchet gond nélkül fel lehet tenni rá mint a angol nyelvű (UK) változatra? Egyáltalán érdemes vesződni vele?
Tapasztalt már valaki érdemleges javulást a patch felrakása után?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gergello #1859 üzenetére
Inkább bepötyögöm.
Level 20-as karakter, 28 befejezett küldetés után.
Strength: 8
Perception: 9
Endurance: 7
Charisma: 5
Intelligence: 7
Agility: 7
Luck: 9Barter: 35
Big Guns: 70
Energy Weapons: 100
Explosives: 45
Lockpick: 91
Medicine: 86
Melee Weapons: 31
Repair: 98
Science: 84
Small Guns: 100
Sneak: 91
Unarmed: 30[U]Perkek[/U]:
Ant Sight
Barkskin
Better Criticals
Commando
Comprehension
Cyborg
Daddy's Boy
Educated
Explorer
Finesse
Gun Nut
Gunslinger
Hemathophage
Here and Now
Intense Training (2)
Power Armor Training
Silent Running
Size Matters
Sniper
Survival Expert
Swift Learner
Tag!
Toughness
Wired ReflexesA Skill pontok első látásra soknak tűnhetnek, ehhez össze kellett szednem a Bobblehead-ek majdnem felét és rengeteg Skill book-ot.
A perkek közül nem mindegyik volt szerencsés választás, például ha újrakezdeném akkor kihagynám a "Here and Now"-t, a "Swift Learner"-t és talán a "Daddy's Boy"-t is, és inkább az "Intense Training"-et ismételném helyettük, de a "Better Criticals"-t, a "Commando"-t, a "Comprehension"-t, a "Finesse"-t, a "Sniper"-t és a "Wired Reflexes"-t (+ elsőnek az Educated-et) mindenképpen újra beválogatnám.
-
maskimx
senior tag
válasz
Gergello #951 üzenetére
fort constantine-hez kell mind a három kulcs, nem csak Dave-é. Mindegyiket meg lehet szerezni erőszak nélkül, és Tenpennynek nincs kulcsa. Ha megvannak, ne menj vissza a ghoulhoz, aki a questet adta, mert elveszi a kulcsokat, és megy ő a cuccért. És az egy igen jó cucc, mindenképp szerezd meg
-
priti
addikt
válasz
Gergello #904 üzenetére
köcce, utánanézek, hogy az merre is van, lassan úgy is irányt kell váltoanom, mert errefelé már elég erős szupermutánsok vannak automata fegyókkal, mondjuk nem gáz, mert duplasorozattal a karjára eldobja, csak az dupla AP is, aztán ha sokan vannak, akkor picit stresszes így, hogy ilyen seholsemmi van rajtam
én most csak így megindultam fríbe, mert lassan olvasok angol szöveget és emiatt párbeszédeknél legtöbbször csak azt értem meg rendesen, amit válaszolok, mert túl gyorsan leveszi a feliratot és nem érek a végére,így csak a rövid mondatok esnek le, aztán ez így bosszantó, inkább rossz fiút alakítok a magyar feliratig, Kár hogy nem akkor megy tovább párbeszédeknél ha klikkelsz egyet, vagy nem lehet valahogy kiíratni vele az adott egész párbeszédet? Mindig mire beugrik hogy mit is jelent az adott szó, amin megakadok már bukom is és kapom a következő feladványt
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
Gergello #837 üzenetére
én onnan tudtam meg a kodot hogy beszéltem a végén a csajjal és véletlen rossz válaszra kattintottam és ugye akkor neki kell tennie azt amit nekem(nem akarok nagyon spoilerezni) és akkor ugye el kell mondani a kodot a csajnak. aztán visszatöltöd, és tudod a kodot.(remélem érthetö voltam)
-
pitgirl3000
csendes tag
válasz
Gergello #740 üzenetére
Az akció pontot figyeltem, hogy elég-e. Betett egy lövést a listába, mert még csak arra van elég akcio pontom. Nyomtam egy E-t, erre ilyen külső nézetes lassított film szerüen mutat vagy 40 másodpercig hol engem, hol az ellent, de nem lőtt egyet sem, nem hogy azt az egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest