- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aborbely
csendes tag
válasz
Gregorius #2065 üzenetére
Ha végigtolod a Nuka Cola fun csajszi küldetését, utána végképp elfogy az alapanyag.
Nekem v.2 -es recetptem van hozzá. Tényleg elég ütős kis cucc.
Leteszteltem a civil lakosságon.
Kipróbáltam a free play mod ot , meg a level 30-at. Tényleg műxik. Mondjuk szintet még nem léptem. Ha a karmám nagyon jó az nem gáz? -
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gregorius #1868 üzenetére
A játék második feléből csak a .44-es lőszer volt fogytán néha, mivel szinte mindig a Lincoln's Repeater-t használtam. A mesterlövészpuskához volna éppen elég lőszer, csak ritkán használom, mert gyorsan kopik és nehéz találni újabbat belőle a javításhoz. A Lincoln's Repeater-nél, nincs ilyen gond, Hunting Rifle-ből annyi van, mint a szemét.
Amúgy szerintem a legtutibb fegyver (kis-közepes távolságra) az Alien Blaster, csak nagyon kevés lőszert lehet találni hozzá. Szupermutáns behemótok és a játék végén az Enclave plazmapuskával felszerelt katonái ellen elég jól jön.
-
-
Messzala
csendes tag
válasz
Gregorius #1846 üzenetére
Nem, nem a föld alól.
A példám arról szólt, hogy egy enklávé őrhelyen, ahol általában egy officer meg két katona vár rád, hogy arra sétálj, mos 4-5 katona van a 2 helyett, emellett az officer még rádereszt 2 dögöt is a cellájából. Vagy 3 nyamvadt ghoul helyett 8 ront rád egyszerre a metróban. Vagy 3 raider helyett 10. És igen, a mod megnöveli a random encounterek számát is, de én még nem találkoztam buggal. Mellesleg te állíthatod be, hogy mennyi pácienst kezelsz egyszerre.
Azért egy hordányi szupermutáns már nem egyszerű még 20-as szinten sem. Egyébként a fall2-ben is tömegével járkáltak az alienek meg a kentaurok. Kellett is menekülni rendesen, ha nem volt felkészült az ember.
-
katt777
félisten
válasz
Gregorius #1438 üzenetére
Akkor én oda nem mentem be. Akkor 3 behemót már megvan, és egyiket sem gond leszedni.
A rádiónál ugye bentről szedheted az épületből, ő meg leszedi a bátyókat, és találsz egy rakás páncélt meg felszerelést, a kólagyár felé egy elektromos ketrecbe van zárva, itt meg a kupola alá... no de várj: ha nem fér ki, hogy ment be??? -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
Gregorius #1253 üzenetére
Nem kell biztosnak lenned a 100+-ban, de olyanok írták, akik modokat írtak a játékhoz, és pontosan tisztában vannak a felépítésével.
Ha jól rémlik egyébként, Oblivionban is 100 fölé hatnak a módosítók, viszont az ciki, amikor módosítóval felette vagy egy értéknek, de pl. mégsem tudsz használni egy képességet, ha az alap kevesebb az igényeltnél. -
katt777
félisten
válasz
Gregorius #1245 üzenetére
Ez szép, részletes beszámoló lett!
Ha 1x még nekiállok, majd igyexem mindenre figyelni, bár én könyveket legtöbben asszem Minefield-ben találtam.
Viszont felhívom 1 dologra a figyelmedet: a program 100 pontig jelzi a képzettségeket, viszont 255-ig számolja, ezt fallout3nexus-on olvastam. Azaz ha van valamilyen +x erősítésed, és amellett 100-ra növelsz egy skill-t, akkor 100+x lesz annak az értéke, noha csak 100-ig látod. Viszont amikor a skill használatára kerül sor, akkor a valódi értékkel számol a program, nem a megjelenítettel.Én 2 játékban 1-1 behemóttal találkoztam: az elsőben, amikor csináltam a főküldit, a Galaxy Rádió előtt, arra gránátokat dobáltam kilóra az épületből, ahová nem tudott bejönni. A 2.-at a 2. játékban találtam (ezt töröltem le, amikor berágtam a hülyeségeire), de be volt zárva a kólagyár mellett. Gondolom, ki kellett volna engedni, és akkor elintézi a banditákat, de én elintéztem a banditákat, aztán őt, aztán engedtem ki, de akkor meg már nem jött.
-
Gregorius
őstag
válasz
Gregorius #872 üzenetére
Valahogy nem nagyon akadok .44-esre és .308-asra. Pedig ezek valók a legjobb precíziós fegyvereimbe.
Megoldódott a rejtély: úgy tűnik, a játék olyan lőszert generál neked, amit a leggyakrabban használsz. Most hogy a Capitol Buildinget sniperrel takarítottam ki (szép hosszú egyenes folyósók), minden második dobozban .308-ast találok...amikor a behemót troll ellen gyaktam a helyiekkel
*lefordul a székről*
Nem akarja valaki élőhalottnak, netán zombinak hívni a ghoulokat? -
katt777
félisten
válasz
Gregorius #872 üzenetére
Hát, az te vagy, én meg én vagyok. És amikor az ember ÜS1-2-ben rászokik a pontos célzásra (főleg fejre), mert azzal fejlődik, akkor más programokban sem olyan vészes a dolog.
Én meg tele vagyok .44-es lőszerrel, meg .308-assal is, csak fegyvereim nincsenek hozzájuk.Lehet, hogy direkt mást ad a játék, mint amilyen fegyvered van? Én az 5.56-osokból, a 10-esekből és az 5mm-esekből fogyok ki.
Na, betonból kiálló orkokhoz nekem is volt már szerencsém, de a hátam mögé még senki nem került, mivelhogy jó előre kiirtok minden lehetséges búvóhelyről mindent, ami ott megbújik. 87-es bázison is előre mentem minden orkot levadászni, aztán csak végig kellett sétálni Fawkes-szal. Az nagy fazon. Viszont hip-hop vége lett a játéknak, már töltöttem vissza, mert visszamentem a citadellába. De hogy a végén ne tudjam beküldeni a sugárzásvédett orkot a tisztítót bekapcsolni, az nagyon gáz. Mert hogy az a sorsom, hogy én menjek be... Hát ki látott már olyan balfasz sorsot, hogy nekem kelljen bemenni, amikor neki semmi baja nem lesz tőle?
További gázok (már az eddigi nem kevés után):
1. Ha vírust teszek a tisztítóba, a vég ua. (ja, a computer-elnököt önmegsemmisítettem).
2. Vault 87-ben úgy is elkapnak, hogy becsuktam a kaput, és visszafutottam, amikor beesett a gránát. Mi ebben a szerepjáték szabadsága?
3. A csajszi spanom szőrén-szálán eltűnt.
4. A kis köcsög mayor szőrén szálán eltűnt a Lámpafűzér városban, sebaj, tcl rulez, és még a csaj is ott volt a következő pályán, holott a nyithatatlan kapun nem tudott átjönni.
5. Kölyök a Nagy Városba akar eljutni Keletre, de sehol semmi. Nem baj, a raiderek agyonlőtték egy rakétával az egyik radar-állomásnál, úgyis be nem állt a pofája, nehogy már lopakodni tudjunk.
6. Lvl15-ön végeztem, lényegében totál értelmetlenül fejlesztve a karakteremet, mert semmilyen extra képességet nem volt alkalmam kihasználni (drága Oblivion!).
7. Kilépegetés nem volt egy partíció-visszaállítás után ATT-ig, aztán viszont ATT nélkül is, szóval véletlen is lehet a dolog, viszont semmi más játék nem csinál ilyet, tehát FO3-hiba. -
katt777
félisten
válasz
Gregorius #851 üzenetére
Nem kell VATS-ot használni. Szabad kézzel pontosabb vagyok. Nuka gránát meg rulez.
marcus.fenix: Most mondod?
Na, onnantól már nem töltöm vissza. Viszont ha kinyírod a fickót, ki küldi rád a bérgyilkosokat XP-t javítandó (nem a vindózt!
), no meg jó kis páncélokat hozandó?
|UPP|Noc: Azért a CoD akkora gány (legalábbis 4-től), hogy azzal semmiképpen sem hasonlítanám össze a FO3-at, még ha nem is vagyok elégedett vele. Elég csak a kilőhetetlen géppuskafészkekre, a semmiből ezrével termő, scriptelt ellenségekre gondolni. Tudom, mert kipróbáltam Pripjatyban, amikor rossz irányba mentem, és miközben a parancsnokom egy szál pisztollyal tartotta magát a pályát teljesen befedő, egymáson átfolyó és átlövő terroristák között (mi volt az, a kínai néphadsereg?
), én csak néztem messziről, hogy meddig fog ez tartani, de rájöttem, hogy a végtelenségig. Na, idáig nem süllyed a FO3.
Oblivionból nekem úgy igazából nem hiányzik semmi, max egy jó kis géppuska. -
katt777
félisten
válasz
Gregorius #776 üzenetére
Hát engem annyira sem érintett meg az előző 2 rész, hogy nekiálljak játszani velük, én realtime szeretem csinálni a dolgokat (ahogy az életben). És saját szemszögből (ahogy az életben). Számomra minden más kilúgozott (stratégiát - mármint ami tényleg az - /sze leszámítva, de abból meg 1 kézen össze tudom számolni az elmúlt 15 év jó termését). Nem szeretem a szerepjátékokat, csak egy KotOR (amelynek a több szereplő és a hangulat miatt még el tudtam viselni az irányítását) v. Oblivion tudott megfogni.
-
trassher
addikt
válasz
Gregorius #776 üzenetére
Mióta magas a repair skillem azóta sose járok boltba, nem veszek semmit. Ha 2 1forma fegyó van nálam akkor javítok és kész. Stimpak-et veszek nagynéha de általában azt is találok eleget. A rock-it-luncherhez veló papír megéri az árát? Ütös fegyót lehet csinálni belőle vagy csak maci meg kólásüveg lövöldözésre jó?
-
katt777
félisten
válasz
Gregorius #704 üzenetére
Egyrészt te magad is idézted, hogy "védtelen célpont"-ot írtam, másrészt legalább 5x írtam, hogy a közvetlen közelről történő fejlövéssel van bajom, azt elég nehéz elvéteni.
attyspocak: Nincs teljesítve, vagy nem kaptad? Mert én jószerivel még körül sem néztem Megatonban, és már megkaptam. És fülre végül megtaláltam a 3. szivárgó csövet.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Gregorius #704 üzenetére
Erre ne esküdj meg! Egy fejlövés normál esetben halált okoz, de ne 100% Van több ember, akik teli találatot éltek túl. Ráadásul taktikai okból csak speciális képzés és az általa megszerzett spec képesség, hozzá megfelelő fegyver együtt biztosít jó találati pontosságot. Fejlövést igen ritkán próbálak meg kivitelezni képzett katroák vagy egyéb fegyveres erők tagjai, mert igen nehéz dolog.
Más: Még a droidos küldi mindíg nincs meg.
Viszont Megatronban mindhárom csőtörést megtaláltam.
Azoban nem értem, hogy miért ellenségesek velem az Enclave katoái kint a külső területeke. A Citadellából elmentem a könyvtárba, hogy eladjam az összegyőlt Pre-war könyveket és amikor kijöttem érkezett egy heli, amivel jött pár katona és el kellett bújjak, mert ellenségesek voltak, bár nem rám vadásztak és veszítettek is a közeli háznál. Én fejeztem be helyettük.A citadellában hiába ülök le a konzolhoz, nem találom a G.EC. .... nem tudom milyen anyagot.
-
ScouserHUN
tag
válasz
Gregorius #677 üzenetére
Engem egyáltalán nem zavar, ha 3-4 fejlövés is kell egy halálhoz, mert WoW-on nevelkedtem és szvsz egy RPG-nek úgy kell működnie, hogy a skilljeid és a geared alapján kijön egy sebzés adott fegyverre és ha 4szer kell eltalálni valaki ahoz hogy meghaljon tőle akkor 4szer. És akkor jöhet a critical ami csökkenti ezeket. Gondolom sneak-ből könnyebb crit-elni, ez általában így szokott lenni. Szal szerintem teljesen oké, mert ez nem fps.
-
norbiphu
őstag
válasz
Gregorius #536 üzenetére
nekem ugyan csak x600am van a laptopomban, ami elvileg keves, de gondoltam azert kiprobalom hatha low low lowon megy.
de nem, inditasnal (inditas elott, szoval meg videot se latok a jatekbol) crashel es windoz hibajelentes ablak ugrik be.
na mindegy, majd hetvegen, otthon. -
fiATHaLON
őstag
válasz
Gregorius #403 üzenetére
Ez most komoly
, hogy ilyen jó alaplap, 4gb ram, meg egy bivaly cpu,
és alápakolsz egy 7600GT-t, majd csodálkozol a teljesítményen?
Csak belepillantottam játékba, de első ránézésre is kiforrottabb, mint az
Oblivion, márpedig ez a kártya ott is kevés volt...
Szerintem már egy 8800GT is megvadítja a rendszered,
ára meg nem elképesztő már...
Remélem nem veszed cseszegetésnek. Nem annak szántam. -
gabx76
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest