- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Nagyon sokáig csak a mellékküldetéseket csináltam, csak azok által kb.25 szintet fejlődtem. Az elején kicsit kínlódtam míg nem voltak felfedezve helyszínek, pénzem se sok volt, de egy idő után viszont túl egyszerűvé vált. A játék folyamán össze gyűjtöttem mindent amit fontosnak tartottam, mivel azt gondoltam össze lehet belőle rakni tárgyakat. A saját kezűleg készíthető cuccokat jobban is megcsinálhatták volna, szerintem kevés az a néhány fegyver. A nyíl puskát és a gázlángpallost használtam csak.
Nem játszottam végig ott hagytam abba ahol katt777, de míg nem olvastam a topic-ot nem is tudtam hogy ott hiba van, ahogy kikerültem a tisztítóból nem is néztem körül . Úgy voltam vele hogy ha lefordítják a kiegészítőket akkor folytatom.
Jól elszórakoztam a játékkal annyira a hibák nem zavartak, egykét párbeszéd volt hülyén megszerkesztve. A fejlődést is túl egyszerűre csinálták, még a fő szálhoz szinte hozzá sem fogtam de a képzettségeket 3 kivételével 85-90 re fel tudtam vinni.
Kb.100 helyszínt fedeztem fel, de még nagyon sok van ahol nem jártam. Érdemes mindent felfedezni? Figurákból hiányzik 7 db, azt még össze akarom gyűjteni.
Az pl. vicc hogy bizonyos cuccoknak nincs súlya, nem értem hogy töltényekből hogy lehet nálam több ezer, de az is hogy fegyverekből is vihetek vagy 15 darabot.
Kb.12.szint környékén jöttem rá mi az a V.T.A.S rendszerPedig még fejlesztetem is. Ezt szerintem jól megcsinálták, egész látványos.
Na majd idővel folytatom ha újra kedvet kapok hozzá.
-
R1200GS
aktív tag
A 112-es menedéknél velem volt Charon, de miután kijöttem a szimulációból eltűnt. Meg lehet találni valahol?
-
R1200GS
aktív tag
válasz
attyspocak #2646 üzenetére
Köszönöm.
-
R1200GS
aktív tag
Köszönöm a segítséget megtaláltam a képet.
Ezt a páncélt szeretném felvenni, de nincs hozzá képzettségem. Azt hol lehet megszerezni?
-
R1200GS
aktív tag
Hogy tudom lefotózni a Lincoln emlékművet?
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Kareszovics #2611 üzenetére
Köszönöm.
-
R1200GS
aktív tag
Sziasztok!
Az alapjáték végigjátszásáig menyi szintet lehet elérni?
Bólogatós figurákat hol lehet találni?
Összerakható dolgokról terveket hol találhatok?
Minden tárgyat érdemes összeszedni, majd jó lesz valamikor valamire, vagy vannak teljesen haszontalan dolgok is?
A testvériségi szervopáncél viseléséhez milyen tréningen kell részt venni, hol lehet ezt megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest