- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz
attyspocak #861 üzenetére
Kösz. Oldban megvan a kamion,viszont a 3. helyet meg nem is tudom merre van.
-
Zomb€€
őstag
válasz
marcus.fenix #856 üzenetére
Én is most colazok. Old olenyben hol van a kamion? Meg Paradise fallsban sem találtam cola lelőhelyet.Nekem eddig 14 van de a 3 kiemelt helyen egyet se találtam
-
Zomb€€
őstag
válasz
attyspocak #785 üzenetére
Nem lehet hogy vmilyen függőséged van vagy sugárzást kaptál? Akkor szoktak képességek csökkenni.
-
Zomb€€
őstag
-
Zomb€€
őstag
SPOILER
A szimulátoros részt csak karma vesztéssel lehet megcsinálni? Mert már egész jó voltam de így hogy leölök mindenkit visszasüllyedek neutrálba -
Zomb€€
őstag
válasz
marcus.fenix #526 üzenetére
Én megmondom őszintén,nem játszottam az elődökkel,így nem is tudom hozzájuk hasonlítani és talán ez a szerencsém. Mert iszonyatosan leköt a játék. El tudok siklani a szokásos bugok fölött mert hihetetlenül tetszik az egész hangulata. Én a főszálból elvétve csinálok küldiket,ellenben mindig találok mást. És legjobban az tetszik hogy akármerre emgyek a térképen semmi sablonos háztömb,harc,diszlet vagy akármi. Igy teljesen elhiszem hogy egy új részét fedezem fel a térképnek. A mellékküldik védelmében meg annyit hogy teljesen lekötnek azok is. Ha már az Ubisoftot említetted akkor ők is tanulhatnának Bethesdátol,mégpedig hogy hogycsináljanak eredeti,nem sablonos mellékküldiket...
Igaz most nem tűnök túl objektívnek,de próbálom ugy szemlélni a játékot és keresni a hibákat,de a mérleg nyelve még úgy is a pozitív oldalra dől. -
Zomb€€
őstag
Váá elakadtam megint. Ami küldetést kapok Megatronba a Supportos csajnál (könyvírás segítése) ott az utolsó fejezetéhez az kell hogy menjek az Arlington (asszem...) könyvtárba. Na most addig elvezet a térkép hogy bemegyek a könyvtár elött lévő Huber Comicsba,de onnan csak bolyongok. Onnan kivezet Capital of Wastelandbe,ami pont ellenkező irányba van mint az a sz*r
Most akkor merre hogyan?
-
Zomb€€
őstag
válasz
attyspocak #482 üzenetére
Semmit.
-
Zomb€€
őstag
Azt nemtudja valaki hogy mikor Arefuban azt a küldetést kapom hogy Locate the Family (banda) akkor hol kell keresni őket? (Arefuba ugy kerültem hogy Westéknek kellett kézbesíteni egy levelet Megatronból).
-
-
Zomb€€
őstag
Te jó ég 2008-ban Duke Nukem texturák: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest