Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Biztosan alacsony az egyéniséged. Nálam a mayor-nek még a lelkigyerek opció sem kellett, simán nyitotta a kaput. Persze én igyekeztem mindkét játékosommal mielőbb maxra nyomni egyéniséget, tudományt, és betörést, hogy ne legyen előttem akadály.
Szerencsére az alsóbb szinteken gyorsabb a fejlődés (csak uncsi a sok XP-gyűjtögető barangolás), így érdemes ezekkel kezdeni. Bezzeg az Oblivionban nem kell ilyenekkel szarakodni, ott bármit teszel, az folyamatos fejlődést eredményez(a honlapomon van egy 2 részes videó, hogyan fejlesztettem az Arénában 5 képességet egyszerre); nagy baromság volt kivenni a játékból azt a frankó karakterfejlődési rendszert. Ha már (régi Fallout-osoktól tudom) a FO3-nak úgysem lett sok köze az előző részekhez (szerencsére), kár volt a rossz dolgokat átemelni.
Na, az Anchorage bug is ismerős!
Én elfelejtettem menteni a végén, aztán amikor visszatöltöttem, nálam is ugyanezt játszotta. Szerencsére volt egy mentésem az energiafal kapcsolóterméből, onnan visszatöltve megoldódott a probléma, de ha már az udvaron próbálod az automentést visszatölteni (vagy ott mentettél), akkor annyi, meg egy bambi!
A végjáték-bugra semmi tipp, vagy hotfix? Sajna még mindig csak kunyinetem van, nem tudok utánanézni, de azt már láttam, hogy MS Zeta-hoz is van valami hotfix.
Én is modolva játszottam, már hogy legalább játszható legyen a progi (
), pár graf modot (Krzymars's Moon, Night Sky, Weapons) tettem fel, de a nagy (300MB-os) teljes textúra packet el kellett távolítanom (azaz reinstall
), mert az Anchorage hazavágta, azaz bejárat és falak helyett csak egy nagy gödör maradt a testvériségnél.
Persze rafkós voltam ám, és átugrottam a lyukat, röptömben aktiválva a liftet, de nem jött be, mert a komplett következő szint is hiányzott...
Hát, az mindenesetre elég nyilvánvaló, hogy széngázosak ezek a DLC-k.
Hát, most gondolj bele, micsoda hihetetlen graf. élmény Oblivionban mindent maxra túrni (lásd: gamepod cikkem róla, link Obli topic 1. hsz), ahhoz képest ez tényleg gagyi. Mindenesetre ezektől tuti nem fog minden fan erős gépfejlesztésbe, mint anno Obli topicban, 3 évvel a játék megjelenése után...
-
katt777
félisten
Nekem Lelkigyerek képességgel könnyen ment, amúgy az előző játékra visszaemlékezve a Mayor-rel kell beszélni, aztán kideríteni, miért "Hercegnő" a durci csaj, stb., aztán majd nyitják a kaput. Vagy konzol.
Amúgy 1.7 patch-csel is beszarik a játék a főküldi végén. Nem záródik le a küldetés, elvesznek a segítők. Még azt is kipróbáltam, hogy hagyomn Sarah-t bemenni és kipurcanni (előtte Fawkes-t elküldtem), de ezután sem záródott le a küldi (pedig kiírta a filmek előtt), ráadásul akár Fawkes-t, akár Charon-t kerestem meg, egyikkel sem lehetett beszélni, mert mindegyik csak a kamrára reagált, ami ugye már rég lezáródott. Fawkes vállalni akarta, Charon meg nem. De a csúcs az volt, amikor az előző mentést visszatöltöttem. Amúgy ugye csak annyi a bug, hogy ha visszamegy az ember, akkor többé nem tud kijönni a tisztítóból, viszont a jelzett alagúton visszamenve (konzol segítséggel) a tisztítóba még Fawkes is ott volt, a testvériségiek meg sehol!!!
Nos, ekkor töröltem le "végleg" a játékot, bár tartok tőle, hogy a MS Zeta, ha meglesz, akkor felteszem +1x. Bár nehéz szinten kipróbálva semmivel sem adott több XP-t, mint lejjebb...
Játékhoz az én konfigom ini-tweak-ekkel is OK, Oblivionhoz is.
-
-
Kareszovics
addikt
-
katt777
félisten
Hát, én Oblivionosként talán szerencsésebb voltam, 2 különböző karakterrel az eredeti játékot és a pack-ekkel is végigjátszottam (utóbbit csak az eredeti végéig
). Szerintem egyébként jó lett a Pitt és az Anchorage is. Az erősebb energiafegyverek nagyon jók (lézerpisztolyt és puskát leszámítva erősek) szerintem, valamint én damage-moddal játszottam, és így elég élvezetes volt minden szinten (pl. nem volt, hogy kezdőként 5 közeli fejlövés kellett egy védtelen fejre), leszámítva az XP gyűjtögető unalmas barangolásokat (Oblivion nem dögunalom). Vsz. nekiállok majd sok XP-ért nehéz szinten egyszer, ha az említett bugra lesz megoldás, de akkor is biztos, hogy nem a játék eredeti, életidegen sebződés-modelljével. Lehet, hogy csak mod miatt, de pl. a különböző szupermutánsokon is szépen érvényesült, hogy mennyire sebződnek (a főnökökbe lehetett rakétázni, az izomagyakba kellett némi ólom vagy energia, a talpasok meg szépen potyogtak fejlövésektől, már ha mondjuk nem .32-es pisztolyból kapták.
Mondjuk én is kipróbáltam a végső rohamot 81 atomtöltettel indulva...
Ellőttem egyet oda, ahonnan messziről rakétáznak, de teljesen hiába, hatástalan volt (tiszta CoD4 feeling
), +1 lökettől meg minden elúszott a füstben, hogy már semmit sem láttam (az ellenség bezzeg igen, hogy essen szó még pár bugról); de hát próbálkozni lehet.
Én különböző helyeket egész jó páncélokat szedtem össze (pl. a téliesített T51-et), és fegyver modokkal is érdekes játéxerekre lehet szert tenni, persze itt most nem fénykardra, és egyéb, valóságtól elrugaszkodott marhaságokra gondolok.
No meg, ahogy néztem, a sztori is több helyen ellentmond önmagának, de ez a legtöbb szerzőt (könyvek, filmek, játékok) a legkevésbé sem zavarja, szóval már csak legyintettem rá.
Xelo: Éppen azért jeleztem itt, hátha tud erre valaki mondani valamit. Sztem egyszerűen nem képes lekezelni, hogy nem én v. Sarah mentettük meg a világot.
Az 1.7-es patch-nek meg még nem találtam letöltését, bár az sem biztos, hogy javítja. Megjegyzem Obliban is volt olyan, hogy egy bug eltűnt, amikor X mentéssel előbbről újra végigtoltam a játékot, pedig mindent ugyanúgy csináltam. Talán engine-hiba, Oblihoz van egy rakás unoff patch és fix, amelyek helyre teszik, ehhez nincsen ilyesmi.
-
katt777
félisten
Köszi.
Egyelőre most berágtam a "végén", és letöröltem az egészet. Azért ez már a FO3-tól is túlzás: beküldöm Fawkes-t a reaktorba, szépen meg is csinál mindent, ahogy anno a játék végén, aztán Acél Testvériségnél találom magam, eszméletelen Sarah-val, és egy idióta Fawkes-szal, akinek semmit nem tudok mondani, mert csak azt hajtogatja, hogy zárjam a zsilipet, a Küldiknél meg azt látom, hogy nyissam a kaput Sarah-nak, és teljesítetlen a már teljesített játék. Most akkor hogy van ez? Ekkora BUG-ot tettek a játékba a mission pack-kel? -
katt777
félisten
Igen + nem. (magyarítások portál)
Mivel otthon megint nincs net, megköszönnék egy gyors választ, hogy a fenébe kell lefényképezni a Lincoln emlékművet, mert nem tudom befejezni azt a küldetést. Múzeumban nem találtam képet (az emlékmű alatt sem), vagy csak nem jól néztem? Melyikben van?
-
Messzala
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest