- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Azt akarom megvenni, mert megvolt az angol, de azt eladtam.
Most sz@rban vagyok. Most olvastam, hogy nincs benne CDKulcs...na passz, az nemérdekel, de próbáltad, és maga a LIVE rendszer sincs benne?
Mert nekem ott figyel a profilomba a Fallout GOTY. Ha benne van a LIVE, de nincs CD kulcs, akkor megoldom. Szerintem benne van a LIVE:
A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás nem érhető el Magyarországon. Ezért nincs is feltüntetve a borítón a LIVE jelzés, illetve a játék cd kulcsot nem tartalmaz.
-CDGalaxis
Ebből arra következtetek, hogy benne van, de csak offline profillal nyomható. (Mivel nincs kulcsod) De ha van kulcsod, akkor mehetsz Online. A kulcs kérdést meg simán megoldom, de ez már nem ez a topic...
-
TazLeacher
nagyúr
-
simron
tag
Akkor lehet, hogy eddig valami csoda folytán ment a játék úgy ahogy és most csak a tőle elvárható teljesítményét adja a gép.
Viccet félretéve eddig az anizotróp szűrés és hasonlók nagyon alacsony értékekre voltak beállítva, a HDR nem volt bekapcsolva és volt olyan beállítás, ami csak közepesen volt , de nekem megfelelt, csúnyának sem tűnt a látvány és élvezetesen lehetett vele játszani, de ennek vége. Szerintem a karicsere lesz, mert egyéb játékok is nagyon akadnak, még a nagyon jól optimalizált CoD is. -
simron
tag
Köszi a tippeket. A játékot újratelepítettem, és a legújabb, illetve régebbi ATI vga driverrel is megpróbáltam, de akár új játékot kezdek, akár a régi mentést folytatom iszonyatosan lassú, teljesen élvezhetetlen (a legalapabb beállítások mellet is) a kép. Tanácstalan vagyok, marad a Windows újratelepítés, vagy majd valakitől kérek kölcsön egy VGA kártyát és megnézem azzal, attól félek, hogy a kártya beszart.
-
Darahian
tag
Elvileg nem kapsz értük xp -t (mert ugye csak lvl 20 -nál kaphatod meg a perket), de az alábbi esélyeid azért megmaradnak:
1.) ha megcsináltad a Riley's Rangers küldit, akkor elvileg Riley minden megtalált térképjelölő után fizet.
2.) a Broken Sword lv 30-ra emeli a lvl szint limitet - szóval kaphatsz további xp -ket (habár az a pár tíz xp nem ver nagyon oda lvl 20 felett)
3.) konzolba: setgs iMaxCharacterLevel 30 - csak ezt minden játékindításkor be kell gépelned
4.) keresel egy modot pl a nexuson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest