- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Így magasabb szinten néhol olyan érzésem van, mintha bekapcsoltam volna a GOD módot. Főleg egy perk miatt, ami ha VATS-ban végzek valakivel/valamivel, akkor újratölti az összes AP-met.
Viszont belefutottam egy nagyon csúnya bugba... Útban Adams Air Base felé, egyszercsak Feral Ghoul-ok jönnek, és van pár, ami dobál valami robbanó dolgot. Na ezek ha futnak felém, akkor össze-vissza villódznak, lehetetlen eltalálni őket. VATS-ban pedig még a Gauss rifle is alig sebzi őket. Hátrálva futottam előlük, és közvetlen közelre gránátokat dobáltam rájuk, de a 440 HP-met kétszer teljesen levitték...
-
Rossi
addikt
Üdv!
Jól veszem ki a leírásokból, hogy a Broken Steel DLC az utolsó küldetés befejezése után kezdődik el?
-
Rossi
addikt
Ez a The Pitt egész jó volt, kár hogy már 20. szinten kezdtem neki... Bár a hangulata nagyon deprimáló...
-
Rossi
addikt
válasz
attyspocak #2153 üzenetére
Ja meg cheat is van hozzá... Vagy felteszem az említett modot, utána pedig a Broken steel még1x feloldja?
-
Rossi
addikt
válasz
attyspocak #2140 üzenetére
Vége. 20. szint is megvan, gauss rifle (868 tölténnyel) és winterized armor szintén. Most várom a The Pitt-et. Szintkorlátot feloldja, vagy csak a 3. DLC fogja?
-
Rossi
addikt
Nyomatom Anchorage-ot, kicsit eltér a hangulata az alapjátéktól, de bejövős. 19. szint...
-
Rossi
addikt
válasz
Tuco Ramirez #2089 üzenetére
Thx!
-
Rossi
addikt
No. 18. szint, Citadel-ben megkérdezték mehet-e a móka Liberty Prime-al az élen, de még azt válaszoltam hogy nem vagyok készen. Egyrészt a DLC-ket is szeretném végignyomni, másrészt el szeretném érni a 20. szintet (ami ha minden igaz a The Pittben már nem a limitet jelenti.
Merre bóklásszak, van még valami érdekes küldetés. Felvettem a Függetlenségi nyilatkozat ellopása küldit, de nem találkoztam még a National Archive-el...
-
Rossi
addikt
Most meg én szenvedek egy kicsit. Bent vagyok Little Lamplight Caverns-ben, kéne nekem valami Jimmy vagy James vagy akárki aki kinyitja a kaput Vault 87-hez, de nem találom sehol...
-
Rossi
addikt
válasz
dangerzone #1922 üzenetére
Látod ez jó kérdés, még nem figyeltem meg. Moira Wasteland Survival Guide egyik küldetésében 600 ig felment, de nem sebződtem tőle...
-
Rossi
addikt
válasz
dangerzone #1919 üzenetére
Nem sokat kellene visszaolvasnod... Three Doghoz a metróhálózaton keresztül tudsz csak eljutni, a térkép jelöli merre kell menni.
Sugárzást pedig a Radaway vagy a Rad-x tünteti el.
-
Rossi
addikt
válasz
Tuco Ramirez #1886 üzenetére
Ja, meglepi lesz a javából...
Én a szökőkút körül fogócskáztam vele...
#1887: Mirelurk Hunter, ez nem jutott eszembe. Kemény dió, de ha egyedül van, akkor plasma rifle-ből 3 lövés és nincs gond. Csak ne lenne olyan drága a puska javítása...
-
Rossi
addikt
válasz
Tuco Ramirez #1879 üzenetére
Azért a Mirelurk King, meg az a nagyobb fajta Mirelurk is tud borsot törni az orrunk alá.
-
-
Rossi
addikt
13. szint, most kísértem el Dr. Li-t és a többieket a Citadellához. Behúzom a féket, és felderítem a térkép dél-nyugati és észak-keleti sarkát is.
Egyébként a DLC hogy viszonyul a fősztorihoz, csak a főküldetés befejezése előtt lehet megcsinálni?
-
Rossi
addikt
válasz
Messzala #1847 üzenetére
Jól hangzik ez a mod, de valahogy kombinálni kellene egy működő 20 szintes korlátozást eltörlő moddal. Egyébként a szupermutánsok nem annyira durvák szerintem. 7-8. szintű lehettem, amikor eljutottam a Washington Monumenthez, ott pedig voltak bőven, de bírtam velük. Ellenben most 12. szinten mondjuk 3 yao gai, vagy 2 deathclaw. Az már húzósabb.
Fallout 2-ben meg volt valami tuningolós mod, ahol állítani tudtan a pekrjeidet... 1. szinten egy ütéstől már szétszakadt az ellen. Persze hamar meg lehetett unni.
-
Rossi
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #1836 üzenetére
8 perc?
Tegnap jártam arra, volt kb. 45 mp.
-
Rossi
addikt
Na levadásztam az első deathclaw-mat. Északnyugaton a sensor array-eknél elég durva helyek vannak. És még az időjárás is mindig borús... Brrr...
-
Rossi
addikt
!!! Spoiler !!!
Történt valami, amit nem értek. Arefuban kaptam a küldetést, hogy keressem meg Ian West-et, aki a "The Family"-nél van. Ott beszéltem Vance-el, aki nem engedett a sráchoz, és ugyebár kiderült hogy egyébként ők kannibálok. Erre kinyírtam mindenkit, Ian azt mondta összepakol és megy vissza a nővéréhez Megatonba...
Gondoltam megyek vissza Arefuba leadni a drótot, erre a sheriff rámlő, de előtte ki volt írva, hogy itt bizony én ellenség vagyok.
Most akkor ki kivel van?
-
Rossi
addikt
válasz
Quiksilver #1787 üzenetére
Ha megvan az antenna, akkor meg nyomás a Monument-hez, be kell szerelni. A környék hemzseg a mutánsoktól, de a szobornál vannak Brotherhood-osok.
-
Rossi
addikt
válasz
Quiksilver #1784 üzenetére
Metróállomásokon keresztül, a térkép mutatja mi legyen az útvonal.
-
Rossi
addikt
válasz
Quiksilver #1782 üzenetére
Nincs kulcs, biztosítani kell a környéket, akkor beengednek. Jön egy behemót, azt el kell intézni.
-
Rossi
addikt
Asszem miután így végigrohantam a játékon, szépen újrakezdem és módszeresen tolom végig.
-
Rossi
addikt
Na végigtoltam a játékot, 14 vagy 15. szinten fejeztem be, szóval még mászkálhattam volna kicsit. Ha lesz időm, visszatöltöm valamelyik korábbi mentést, aztán eltötymörgök még egy darabig.
Mindent összevetve (Fallout 2-t többször végigtoltam!) nekem nagyon tetszett, a hibáival együtt is.
-
Rossi
addikt
válasz
attyspocak #915 üzenetére
Nekem sincs az eredeti progival gondom, mivel az enyém nem az...
-
Rossi
addikt
Nekem az Assassin's Creed csinálta ezt, szintén csak a reset segített. Egyszer annyira megfektette a gépet, hogy még a rendszer-visszaállítás se tette helyre, ekkor jött egy win reinstall.
Azóta az AC-t ugyan nem tettem fel, viszont a Fallout 3 eddig nekem soha nem fagyott le, és az itt említettek közül semmilyen problémát nem produkált...
Mondjuk nekem speciel nincs fent semmilyen codec pakk. MPlayert használok, meg Microsoft Media Encoder 9-et telepítettem, ennyi.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Project Purity-nél vagyok, megvannak fater holokazettái 0-3, meg 7-9, de kéne a többi is, viszont nem találom őket sehol. Enélkül gondolom nem is lehet továbbmenni...
Tudtok segíteni?
Egyébként nagy Fallout fan vagyok, 2-t többször is végigtoltam annak idején, ez a játék is nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest