- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Hupsz a rakéta nem válogat
Azt hiszem egy páncél nélküli néni volt még sárgán, de aztán az is szerzett valahonnan egy páncélt meg egy gépágyút sisak nélkül és az is elkezdett ratatázni felém, mint az állat, szóval golyót kapott a fejébe, ha már nem volt rajta sisak.
Nagyon tetszik ez a "szerencsés esetben egy rejtélyes idegen jelenik meg a célzórendszerben és lelövi az ellent" speckó. Jól néz ki mikor megjelenik és lö-lö-lö-lö -
Iginotus
addikt
Vazze ez nekem kell
- Kicsi Spoiler..
Tegnap véletlen elkeveredtem, az első DLC hez a vas testvériséghez akik kiváltak. Itt van az hogy van egy pit-boy-om szóval üljek be a szimulátorba. Gyorsan végig is taroltam a küldit, kinyitom az ajtót a végén, minden cuccot, de tényleg minden cuccot felvetem a páncéllal együtt meg minden lőszert stb, vazze megyek kifelé több mint 700 kiloval alig birok lassan mozogni. Erre ezek a mocskok nekem támadnak se szó se beszéd. Többször töltöttem vissza az állást de mindig megtámadtak, erre gondolok egyet akkor dögöljetek meg... Mindenkit megöltem gyorsba hát több mint 900 kilóval vánszorogtam fel a felszínre a liftet sem értem hogy bírt el. 3 kör volt cheronnal mire mindent visszacipeltünk a házambaIgy most neki is van szervópáncél meg lézerpuska stb....
Lehet több követünk? Vagy csak egy időben egy? ÉS még mindig nem tudom hogy meg tud e halni a követő?
Azt már láttam ha adok neki gránátot vagy rakétavetőt azt használja, de pl kupakot használja ha adok neki? Rad-x et gyógyinjekciót vagy kaját?
-
sti10p
senior tag
A nehézségi szintet kellett csak levenni, jól elvolt dugva. Mostmár könnyebb, de még így is zavar, hogy amikor nagyon lesebződök akkor csak csigaléptekben tudok haladni és stimpak nélkül most a bevásárló központból kell vissza lassúzzak Megaton-ba a dokihoz, elég idegörlő játék...
A robotot hogy sikerült beindítani, valahova el van dugva a kód? -
Na most már kezd ez alakulni! Bár igaz ami igaz egy kis csaláshoz folyamodtam. Találtam egy kódot amivel szintet léphetek és szépen feltoltam a fegyverhasználatom 100-as ra. Na így már hatásosabbak a fegyverek. És még így sem könnyű a játék, ha nem figyelek simán kinyírnak szóval szerintem nem vesztette el így sem az értelmét de már azért van némi esélyem is. Azokat az óriás skorpiókat pl. cseszettül nehéz megölni még így is! Ráadásul úgy futnak, hogy szinte gyorsabbak mint én. Ha azok észrevesznek esélyem sem lenne elmenekülni. Shotgunnal így is egy csomót beledurrantottam mire kipurcant.
-
Hiftu
senior tag
-
GAbre
veterán
A cod nem igazán "jól" optimalizált szerintem...
Legalábbis a 4nek nem volt nagy gépigénye,az 5nek meg hát inkább az jobban gépzabáló,de még elmegy...
A cod 6ot viszont,nem vettem,meg,mert a véleményem a cégről rosszabb,mint 1 rasszistának a kisebbségről...
Meg ez a steam-es xar is idegesít benne..
A falloutnak szép a grafikája,főleg a letöltött kis csiszolások miatt is
Engem csak az zavar,h nem bírom rárakni 4x-esnél nagyobbra az AA-t,mert elkezd akadni néha...
Amúgy tiszta röhej fél éven keresztül adtott rá nvidia drivert,h optimalizálva van a karikhoz,erre utánna jöttem rá,h csak AA alatt van optimalizálva.. -
Xblades
tag
Hát ilyennel én még nem találkoztam (szerencsére).
Elsőnek azt tudom ajánlani hogy egy Fps számláló mellet csökkents a beállításokon pl. élsimítás.
Ha ez nem változtat akkor a játék újra telepítését ajánlom.
A játék utolsó küldetésénél még jobban belassul a játék.
Xp-ét ne telepítsd újra ha más játéknál ez a probléma nem jött elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest