- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
A hozzám hasonlók? TE trollkodtál! Egyetlen betüvel sem utalt rá a kommentjébe, hogy törtel játszana, vagy ilyesmi!
Egy roppant egyszerű kérdést tett fel, amit te rögtön támadtál is!
Akkor hát ki a bumeráng?Ja és ha nem tört exét indítasz, csak simán a gyárit, akkor snincs options! Tehát ennyit a te prejudikációdról!
-
attyspocak
aktív tag
Gratulálok a kommentedhez!
Elárulom, hogy én törtel toltam végig, míg a honosítottat meg nem vettem és biza a törtnél is van options menü. Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna! Igazi forumtrollhoz méltó megnyilvánulás volt!
zsola84: A FalloutLauncher.exe-vel indítsd el a játékot és ott katt az options feliratra.
-
Peak
addikt
csak semmi pánik!!! ismétlem próbáltam alapórajelen és jelentősen alatta is a 110%-os stabilitás érdekében, akkor is produkálja képkimerevedést.
az OC meg azért van ott, mert ha orthos, superPI, OCCT és intelburntest képes 24 órán keresztül párhuzamosan futni és szétgyalázni a gép hardverét probléma nélkül, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gép ott stabil ha a fene fenét eszik is. -
Peak
addikt
Az OC-m atomstabil, de még a downclockot is bevállaltam, (OC 8.5x420) gyári alap 8,5x333 helyett 6x200 CPU, DDRII-400-on, VGA órajelek -10%, szűz telepítés CSAK legfrissebb driverek és a játék maga... lóf@x és estifény
Legalább arra sikerült rájönnöm, hogy a játék engine-je rohadtul nem képes rendesen kezelni a VGA drivert és a Dual-View-t együtt.
Ha aktiv a második monitorom is ( ami alap ), akkor képtelen más felbontáson elindulni teljes képernyőn, mint az elsődleges monitorom nativ felbontása, azaz 1920x1200... nevetséges...
Bethesda megtanulhatna már programozni. Az biztos én sem veszek többet bethesda szoftvert saturnban... még hogy gameoftheyear edition... pff lol -
gfefe
őstag
"Csak jelzem", hogy sec-perc alatt be lehet állítani, hogy folyamatos adminisztátori jogban legyél
(de most nem a szoftveres tudás kérkedése miatt vagyok itt)A game pedig szűz os-el sem megy.... Semmi alkohol se daemon tools... semmi csak a driverek. Tehát plees ne "user error" -ra gyanakodjatok már....
-
marton2008
csendes tag
-
FehérHolló
veterán
Tisztában vagyok vele, hogy mit írtam. Mindkét adott linken ehhez az információhoz lehet hozzájutni. Arra próbáltam utalni, hogy kereső gyorsabb és kevesebb külső erőforrást emészt fel, mint folyamatosan kérdezgetni. De mindegy.
Egyébként le lehet tölteni az 1.7-es magyar változatot is. Bár nem túlzottan jogtiszta módon, ha szabad így fogalmaznom. Szóval az első válasz nem volt eléggé pontos.
-
FehérHolló
veterán
Köszi a válaszokat!
Egy utolsó kérdés, Steamtől elvonatkoztatva:
Tudtommal a Fallout 3 az Oblivion grafikus motorjának egy módosított változatára épít. Mekkora esélyem van rá, hogy egy olyan gépen futtatható a Fallout 3, ami bár nem felel meg a rendszerkövetelményeknek, de az Obliviont közepes grafikai beállításokkal gond nélkül eldöcögtette?Félreértés ne essék, olyan gép is rendelkezésemre áll, ami bőven tudja a követelményeket. Egyszerűbb lenne azonban a "kisebb" gépet használnom erre a célra is.
-
FehérHolló
veterán
Még lenne egy kérdésem. Elolvastam minden steames hülyeséget (FAQ, felhasználási feltételek, kutyafüle), a supportnak meg nagyon körülményes írni. Hátha tudsz gyors választ.
A Steamen keresztül beszerzett játékot lehet időmultiplexelt módon több gépen futtatni? (Tehát egyszerre mindig csak egy gépen.)
Third party szoftverekhez nincs erről információ a hivatalos honlapon. -
FehérHolló
veterán
Köszi szépen az infot!
Csak ne lenne ilyen drága most az Euro...
Hogy működik ez a Steames dolog? Addig rendben, hogy megveszem, azt letöltöm, de utána szükséges internet kapcsolat az "eredetiségvizsgálathoz" minden alkalommal, amikor indítanám a megboldogult, kedves programot?
Elég rég volt már, hogy érintkeztem személyesen a Steammel, csak arra emlékszem, hogy utána alig tudtam eltávolítani a gépemről. -
GypsFulvus2
őstag
Úgy látom te is Degecen születél...
SPOILER:
Szóval a legpozitívabb karmád akkor lesz, ha miután kiderítetted ki az android (ehhez be kell jutnod az anyahajó hátsó traktusába), nem mondod el neki hogy kicsoda, hanem szimplán odadod az alaktrészt a dokinak. Ő elhiszi hogy kipurcant, ad egy kevés kupakot 'oszt annyi. Így lemaradsz a játék egyik legerősebb energiafegyveréről, de így lesz max a karmád. Ha a kapott kóddal reaktiválod az android emlékezetét akkor ő kinyírja a dokit. A döntés a tiéd.
-
-
-
attyspocak
aktív tag
Pár alkalommal amikor ilyenrő írtatok itt megnéztem indítás elött a data részt és mindíg ki voltak pipálva a kellő modok dlc-k.
Más:
Feltettem az 1,6 javítást és láss csodát minden mentésem eltűnt látszólag. Valakinek van ötlete, hogy miként állíthatóak vissza a mentett állások?
-
attyspocak
aktív tag
Már többször olvastam hogy páran így átírkáltátok az iniket, hogy ne kelljen a data menüben kipipálni mindíg a modokat. Azonban elmondom, hogy én egyszer pipáltam ki az általam használt modokat és dlc-ket és úgy is marad, amíg ki nem szedem a pipát, hiába lépek ki és indítom el ujra a játékot. Egyszóval nem kell kipipálni minden alkalommal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest