- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
válasz
dinka.86 #1029 üzenetére
Ez egy olyan játék ami nem "fantázivilágos, varázslós, mannagyűjtős" környezetben játszódik, ennyi...
Nekem továbbra is bejön, minden kis hibájával együtt. Az eleje sztem ötletes, születéstő a felcseperedésig, a teszt meg még poénos is#1033
Akkor ez most nem a te játékod. -
katt777
félisten
válasz
dinka.86 #1026 üzenetére
De, vontatott, túl sok az üresjárat benne, pedig én most azt csinálom, hogy koordinátáról koordinátára bejárom a térképet. Találtam is pár jó cuccot, meg mentek feljebb a képességeim (de csak szintlépéseknél), de nincs benne az a szinte folyamatos történés, ami Oblivionban. De Fallout fan-ek már nekem is mondták erre, hogy ez végül is egy kihalt, atomháború utáni világ. Én mondjuk sokkal kihaltabbat is el tudnék képzelni: Egy nagy, radioaktív, havas-fagyos mezőn bolyonghatnál, amíg meg nem fagysz, vagy szét nem hullasz a sugárzástól; na az lenne az igazán reális poszt-nukleáris szerepjáték.
Ha akciót, és fejleszthetőséget is akarsz, akkor Übersoldier 1-2, NOLF 2, Dark Messiah, ezek a legjobb, szerepjáték-elemekkel (gyengén) beoltott, hentelős játékok. Agyatlannak meg Serious Sam a király!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest