- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Köszi az infót, akko magyar GOTY verziót nem eröltetem tovább.
Megpróbálok szerezni -legalább próba elejéig- egy angol GoTY-t és majd azt magyarosítom,remélem igy menni fog a FOSE.
Ha valaki mégis tudna megoldást ,hallgatom. -
s.s.j.goku
tag
Hi!
Leszedtem a Fallout 3 Game of the Year Editiont full magyarul.Win7 64 bit-em van.Szeretnék mod-okat feltenni,de van amelyikhez kell egy progi.
Fallout Script Extender (FOSE), de ez viszont nem akar nálam működni,igy sok mod-tol elesek. Próbáltam már patch-el ,anélkül,A fose vagy 3 verzióját.Azt irja nem kompatibils,pedig elvileg mennie kéne.
http://fose.silverlock.org/ eszerint 1.7 patchel megy,lehet a Fallout 3 GoTY -val nem kompaitibilis,vagy a magyar verzió sz.r???
ha jol tudom ugy mőködik hogy be kell másolni a főkönyvtárba és kész.
Ha van valakinek ötlete segitsen!!!!!!!!!!!!!! -
s.s.j.goku
tag
válasz
attyspocak #2371 üzenetére
Arra értem hogy level100 mod nélkül 20. szint után nekem nem irta ha szereztem xp-t.
Csak annyi van ott hogy "max" és semmi több.
CSak ha használtam a konzol parancsot akko kezdte megin számolni,de lehet a te "lvl100 mod"-od is ugyanazt csinálja,mint amit én javasoltam. -
s.s.j.goku
tag
válasz
ArchElf #2369 üzenetére
Ha eléred a 20. szintet,akkor ahol eddig irta mennyi xp-d van ott max feliratot látsz.Nem számolja tovább az xp-det.
Viszont ha beirod consolba amit irtam akkor számolja tovább és tudsz 20. szint után is lépni szintet.Ennyit tok rola.Én is pár napja használom de eddig hibátlanul.Ajánlom mindenkinek. -
s.s.j.goku
tag
Szintfelodó mód:
0-val behivod a consolt oda pedig be kell pötyögni
setgs iMaxCharacterLevel 52
ügyelni kell a kis és nagy betűkre.De max 52 lehet a szintlimit.
Teljesen fagyásmentes és működik.Egy gáz van csak vele mindig be kell irni mikor elkezdesz játszani én igy tapasztaltam,de nem gond mer kb 3 sec.
Én most léptem át a 20. szintet és minden tökéletesen működik.
Még lenne egy olyan észrevételem hogyha játék előtt mondjuk megnézek egy filmet és utána kezdek játszani akkor tuti fagyni fog,játékban kurzor megáll és csak kilépni tok,Ha ujra inditom a game-t akko is fagy utána.Viszont ha ujraindulok és ugy játszok akkor már jo.
Tettem fel patc-et,de mintha a valami bezavarna neki. BsPlayer-t használok,a progi tett fel kodecet,külön pack nincs fent.
Lehet azzal akad össze?????
Ha másnál is előfordul ez a jelenség és van megoldás irja már le plssssssss.... -
s.s.j.goku
tag
Akkor azt mondod hogy a DLC-t tudom játszani akkor is ha már 20szint fölött vok???
Mert én se akarom a főküldit nyomni,rengeteg mellékküldi van és sok helyen nem voltam még. -
s.s.j.goku
tag
Hali.
Most vok 19-es szinten,nemrég kezdtem el a fűküldiket,most éppen az Acél testvériségnél vendégeskedem.A szintlimit már nincs messze.De szeretném majd a DLC-ket is nyomni.
Irtátok páran van 30-40 szint mod,de nem stabil.
Viszont ha konzolparancsként a szintlimitet feltornászom (max 52) akko se fogok tudni játszani a DLC-kel?Vagy csináljam azt hogy hagyom 20. szinten,gyorsba nyomjam végig főküldit és a DLC-ket,és majd utána free play moddal folytassam tovább???
Mert rengeteg helyen nem jártam még. -
s.s.j.goku
tag
Hali
Nemrég kezdtem el a játék magyar verzióját.Angolul már egyszer nekiestem,de zavart hogy nem értek mindent.Anno az Oblivion-nál néha szótárazni kellett hogy mindent értsen az ember.Magyarul naon élvezhető.9 szinten járok.De a térkép csak kis szegletét fedeztem még csak fel.Már most látom igencsak alacsony a szintlimit.
Később szeretném valami moddal ezt kiküszöbölni.De azt olvastam ha használok modot akkor a DLC-ket nem tom majd játszani?????
Szoval mi legyen az első.
-Ha végigviszem a játékot akkor a végén enged tovább menni az első DLC-re???
vagy vége és kész.
-mikor rakjam fel a free play mod-ot,és a 30-40 szint mod-ot??
akkor ha kijátszottam a DLC-t???
Ez elég zavaros nekem.Azé 20 szint nevetséges.Ez nagy baki szerintem.
Valaki aki használt már modokat,és letudta a DLC-t irja már le a sorrendet.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest