- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
-
Ryder62
őstag
Na igen, de viszont sok olyan hozzászólást olvastam fórumokban hogy ezek nem igazán akarnak megmoccanni 7 alatt. Most nem tudom melyiknek higyek hogy fut-e vagy nem.
Főleg a F3 a kérdéses mert volt olyan aki azt írta nála fut de 10 percenkét kidobja hibaüzivel. Más valaki azt hogy próbálta a sima f3 aztán az goty verziót 1.7 patchel és anélkül és nem idult neki semelyik. És persze vannak olyanok (mint te) aki azt írja hogy tökéletesen megy. Ilyenkor kb ilyen fejet vágok:
Nem tudom hogy hogy lehet az hogy egy adott rendszeren egy adott játék ezer féle képpen fut vagy nem fut.
Kérdés: Leírnád hogy milyen változatú és hány bites win7 alatt futtattad eme két játékot?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Alapból magyarul?
Ezek a fordítások/szinkronok mindig tönkrevágják az élményt (mondjuk nekem alapból viszket a hátam BÁRMILYEN magyar nyelvű software-től).
Viszont az továbbra is kérdés, hogy miért van az, hogy az alapjáték 1.4-es patch-ig hibátlanul megy, aztán ha feltelepítem a DLC-ket (egyben ugye) - ezzel be is frissül 1.7-re - , el sem indul a game (feketeség, tölt egy keveset, aztán visszadob desktop-ra), csak a "Fallout3 működése leállt" OCSMÁNY ablaka mászik a képembe...
-
westcoastog
veterán
Na akkor figyelni fogok.
(#3778) Kassadin
Ravenben van az energia fegyveres bábu.
Fallout 3 Bobblehead Guide
nem magamtól szedegetem ám össze... -
Sifre
senior tag
Az alapjátékban, a point lookoutban és az anchorage-ben folyamatosan akad, lefagy (utóbbit szerencsére ritkán), a zeta-ban meghülyülnek az NPC-k.
Folyamatosan volt egy pattogó hang a háttérben, ezt sikerült megoldanom, hogy levettem az egyik csúszkát 0-ra az optionsben.
És ami különösen fájó, hogy nem szól a rádió
kivéve ha egy dlc-vel kapcsolatos tartalom kerül műsorra, de zenék nincsenek).
Ezektől eltekintve egy hangulatos, szinte tökéletes játék lenne, de sajnos ennyi hibától nem tudok eltekinteni.
-
Darth_Revan
veterán
-
Pá
addikt
Magas beszédskillel rávehetők az emberkék, ha gondolod menj vissza később, amikor már rágyúrtál a skillre.
Egyébként a ghoulokat is ki lehet nyírni karma veszteség nélkül egy kis trükkel, itt kifejtik hogyan, de csak akkor olvasd el ha nem zavar a spoiler.
-
Mackósajt
senior tag
Valami oldalajtóból nyílik az egyik metróalagútban, ha jól emlékszem. A csomag tartalma amúgy nagyon jó. Főleg, hogy arrafelé az emberek már sokat láttak, és senki nem röhög, hogy olyanban járok az utcán.
Biztos, hogy Meresti? Elvileg a Marigold station-hoz kapcsolódik ez a küldi. És elvileg továbbmész abban a szervizjáratban, ahol a kulcs volt, amíg eléred újra a metróalagutat. Ott először balra, aztán jobbra, aztán a következő alagútban balra a szerelvény jobb oldala felé. (Ezt a netről vettem, különben fene sem emlékszik, én szisztematikusan átfésültem mindent, aztán egyszercsak meglett.)
Xelo: Fawkesnak gattling laser a "játékszere". Ráadásul közel sebezhetetlen a dög. Még sosem láttam kb. 80% alatt az életerejét, még akkor sem, amikor berobogott 4-5 nehézfegyveres szupermutáns közé. Irigykedem.
-
Mackósajt
senior tag
Ha a szokásos rádiók mellett kiválasztható adásként megjelenik a Vault 101 Distress Signal és meghallgatod mi jön be rajta, akkor vissza lehet menni. Ilyenkor kapsz egy jelszót is a bejárati terminálhoz (automatikusan beíródik, nem számít, hogy nem hallod ki az esetleg angol szövegből).
megj.: Ez csak a waters of life (az élet vizei?) küldetés vége után történhet.
-
Mackósajt
senior tag
Később még egyszer visszamehetsz, figyeld a rádiójeleket.
Kinyitni meg gondolom maxolt skillel lehet.
megj.: G.O.A.T. fordítása Á.M.V. lett? Hát igen, bármilyen jól is csinálják a fordítást, az ilyen nyelvi poénok nem jönnek át. Kíváncsi vagyok mit csináltak a robot komornyik vicceivel. Némelyik lefordíthatatlan szójáték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest