- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
A problémát angol változatnál a magyarítás okozza, amennyiben aktiválva van a Broken Steel DLC. Amennyiben DATA mappában bent van a magyarítás a játék csak annyira lép tovább a főküldetés végén, hogy felébredsz a citadellában, de nem tudsz mozogni. Nem elég, ha deaktiválod a magyarítást, ideiglenesen törölni kell a data mappából, még mielőtt a tisztítónál beírod a kódot. Amint felébredtél a citadellában és elfogadod az első küldetést mentesz, kilépsz, visszamásolod a magyarítást, játék indításakor aktiválod és minden megy tovább.
A magyar F3 GOTY változatnál ez a probléma nem jelentkezik, csak a külön bemásolt és aktivált magyarításnál.
-
Darahian
tag
Exkolléga mesélte (még a magyarítás előtt), hogy egy idő után már végigkattogtatta a dialógusokat, mert unta visszafejteni angolból a sok dumát
Magyarítás után meg teljesen máshogy nézett a beszélgetésekre: Arefuban a flegma krapekot kinyúvasztotta, mert felidegelte a beszólásával(én az első karakteremnél voltam így a Család boltosával: "Akkor meg mit nézel?" Úúúúúúú !
DURR.)
-
attyspocak
aktív tag
Először a hegedűt adtam oda, majd megkerestem a 92-esben a kotta füzetet. Ezt is oda adtam, de nem kaptam érte fegyvert. Sem a hegedűért. Azóta még egy kottát megkerestem ,de ezt már nem kéri Agatha.
Valaki tudja, hogym iként indul és hol a Broken steel kiegészító küldetése? Mert már kinyírtam egy millió enklávést, de semmi.
-
fiATHaLON
őstag
Karmával kapcsolatban írták a description-ben, hogy jó karakternél
törlődik 21. szintre lépésnél, nagyon rossz karakternél meg kifagy...
Ezekből, hogy mi valósul meg, az érdekelne.
Ez a skill meg ahogy sejtettem...
Így meg olyan sufnituning érzete van a dolognak, magam részéről ezt ezért nem
akartam kipróbálni. -
attyspocak
aktív tag
Az aknákat egy pár házdól álló kistelepülésen kellene felszedni, miközben egy sniperrel lő réd, illetve az akákra egy tag az egyik rom tetejéről. Dogmeat-et én pl. egy roncstelepen találtam meg. A kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz. Sőt, amikor az aknaszedős részhez értem már meg volt Dogmeat.
-
katt777
félisten
Fent, északnyugaton, anno írtam a bombagyárról, az is arra van. És arra írta valaki, hogy csak a térkép túlsó sarkában lehet infót/kulcsot szerezni. Ha keletebbre elmész, sok XP-t szerezhetsz, és soxor meghalhatsz egy halálkarmoktól ellepett városban és alagutakban. Kereskedők is járnak arra, ill. nagyon fent és nagyon keleten is vannak még érdekességek.
Pitterix: A kutyabarátot én sem találtam meg sehol. Vagy idejekorán lelőttem...
-
priti
addikt
Félreétesz, megértem én, csak lassan. Nekem 15 másodperc kell ahhoz, hogy lefordítsam magamban a mondatot nem 2, mert lassan ugranak be a dolgok. Meg ugye ha az ember csak egy szót nem ért a szövegkörnyezetből sokszor ki lehet találni a jelentését, szótár se kell, csak ez is idő.
Ahhoz bevallom nincs türelmem, hogy az elejétől újrakezdjem a párbeszédet, hogy aztán a harmadik válaszom után újra láthassam a szereplő vonatkozó mondatát, de megint csak 2 másodpercre, ami megint vagy pont kevés vagy nem. vááá szétver az ideg emiatt sokszor. Szóval így tök random amit tovább látni azt megértem, amit meg csak 1-2 másodpercig mutat azt meg vagy igen vagy nem. A pipboyt az vágom, meg a fallout-ot is, a második részt végigvittem háromszor, meg amit én mondok azzal is tökéletesen tisztában vagyok, mert azt ugye csak azután választom ki miután megértettem, különben semmi értelme egy szerepjátéknak. Mondjuk így is sokkal szarabb, tény, de nem bírtam kivárni a magyarítást.
Kiváncsi vagyok, persze lehet majd jókat röhögök magamon, hogy félrefordítottam magamban dolgokat az alapfokommalez se kizárt
Istenem, ez van, még mindig jobb, mint ha egy qrva szót se értenék, mint a többi 8 millió madzsar, aki nekiáll az activity-nek a határon. Köztük még mindig király vagyokKöszi a linket
-
katt777
félisten
Nálam még most, a 7900GT-n is 9-essel megy. Egyébként persze, hogy megpróbálhatod, de Oblivionban 9-nél nagyobb értékkel (azaz a mindösszesen még alkalmazható 11-gyel) eltűnnek a vizek, és egyéb grafikai hibák jönnek elő, pedig az már felpatchelt, végleges verzió.
Én azt vettem észre, hogy inkább a magas grafikai beállításokra érzékeny a játék (pl. élelmosás), tehát ezekből érdemes levenni. Nem véletlenül nincs egyszerre HDR és AA az Oblivionban, és ez ua. a motor... -
katt777
félisten
Azt is olvasd el, hogy ez csak abban az esetben működik, ha a csaj feláldozta magát a végén, máskülönben crash lesz.
Kraptor: Nekem az a szerepjáték. Amit mások elfogadnak szerepjátéknak, az nekem szemét. Azért szerepjáték, hogy úgy fejleszthessek, ahogy akarok, és hogy ne legyek kizárva a játék 95%-ából azért, mert a fejlesztők így akarják, és abszolút irreális ellenségeket tesznek be, akiknek pl. 5 fejlövés kell közvetlen közelről csupasz buksira, hogy kinyúvadjanak végre, vagy pl. méteres lángokkal lángolva is csak lőnek rám ahelyett, hogy a lángokat próbálnák iszkiri eloltani. Ez mind nagyon gáz.
SteeWe: Újabb patch? Egyébként 3-4 óra alatt végig is játszhatod, elsőre én is paff lettem, hogy mi a tököm van, szinte még nem is fejlesztettem, csináltam jó pár küldit, mégis vége?
-
katt777
félisten
A kevés RAM okozhatja, vagy a virtuális memória, ha használsz. Amúgy egyrészt összetettség-függő a dolog, másrészt a pályarészek töltésénél előfordulhat akadás.
Nálam mindenesetre hasonló konfigban nem nagyon voltak ilyen zuhanások (engem csak kirakott). Nálam bent 70-80FPS-volt 1680x1050-ben, UH 4XAA 8XAF beállításokkal, kint 20-45, de 9-es ugrids-szel, ugrálás nélkül. -
v.tom
őstag
Hát, azért egy-két buggal bizony össze fogsz futni, arra készülj fel.
A kedvencem az volt, mikor az elején megatonban beköptem a sheriffnek a kalapos fazont, aki fel akarta robbantani a bombát. A seriff gyorsan előrántotta a fegyverét, és futott fel, én meg egy kis értékes loot reményében persze utána. Felértünk, elkezdődött a társalgás, majd pedig a kocsmából kifelé menet a sheriffet agyonlőtte a galád.
Akkor újra...Ugyanaz lett ez eredmény. Sokadik próbára már eljutottam odáig, hogy mindig nyomon követem a sheriffet. És itt jött meglepetés. Le sem kellett lőni ahhoz, hogy meghaljon. Csak kilépett a kocsmából, és összeesett. Fasza. Jól megoldották a scriptelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest