- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
frame>24 #1727 üzenetére
"Az Oblííívion igényes harcrendszere?! B*zievagy?
" - Ez aztán értelmes beszólás volt!
Nem te határozod meg, mit írok, és azt sem, hogy mi tetszik nekem akár Oblivionban, akár FO3-ban. Mondhatnám FO3-ra: "Te fejlődsz, más meg senki?"
LOL Amúgy meg ha pl. fekvőtámaszozol, erősödsz, még ha semmi (más) értelme sincs, tehát a realitást ne az Oblivionon kérd szájon.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
frame>24 #836 üzenetére
A sheriffet simán megmentettem, elsőre. Mikor a fegyveréért nyúlt a kalapos, akkor VATS és pár fejlövés, és kész... Szóval nem volt kötelező elpatkolnia.
Más... basszameg megcsináltam szerintem a játék nagy részét (Raven Rock-nál járok, és rengeteg mellékküldetést megcsináltam) mire véletlenül lenyomtam egy számgombot mikor az inventory-m nyitva volt...
Mit ad isten 1-től kilencig be lehet mappelni bármit az inventoryból, és nem kell minden egyes stimpakhez vagy fegyverváltáshoz elővenni a PIP-et... eddig ezt csináltam
Másik szopi az volt, amikor Dogmeat-et megállítottam egy veszélyes részen, és közénk záródott egy ajtó, majd az egész helyet (Water Purifier) bevette az Enclave (erőtér veszi körül) így vissza se tudtam menni érte. NA mondom, eddig vigyáztam rá, most meg majd ott döglik meg a pincékben. De kb két nap után kaptam egy üzenetet, hogy a Vault 101 előtt vár. Okos kutya, megmenekült...
-
katt777
félisten
válasz
frame>24 #607 üzenetére
DX9.
v.tom: Hát nekem az a kissé Morrowindes beütés nem tetszik, amikor közvetlen közelről pl. többször fejbe kell lőnöm vkit, akin semmi fejvédő, csak mert a program úgy számolja, hogy ennyivel erősebb nálam (ott volt ilyen, hogy GOD-módban 10 p-ig vagdaltam csórikámat akarddal, és meg sem sikerült karcolnom). Ezt mindig is rühelltem a szerepjátékokban, és ebből sem hagyták ki, ami nálam nagy negatívum (kár volt az Oblivion kiegyensúlyozottsága után így lerontani). Ti. ha már ott vagyok, körülnéztem a suliban, mielőtt egyáltalán benéztem volna Megaton-ba (ez ám a hanglemezgyár!
), és bizony keményen kellett csapkodnom a fa testápolóval, átszaladva a rám kilőtt golyókon, mert még a célzógéppel is szar volt a pisztolyom. 3 fejlövést is küldtem az ellenre, erre szépen lassításban mutatja, hogy mind mellé megy (kimentem hátul, vesztemre, aztán jött a visszatöltés, mert a fenti banditát nem tudtam eltalálni
). Na de közvetlen közelről, célzógép nélkül is legalább 3x pofán kell lőnöm?
-
attyspocak
aktív tag
válasz
frame>24 #559 üzenetére
Oké oké!
Más! Ebbe naz álomvilágban, amit a 112-es gépe generál hiába variálom a beszélgetést a Rockwell házaspárral, nem jutok semmire. 21% a speech-el jelölt szöveg, ami mindíg failed, hiszen alacsony a százalék. A többi duma meg ne segít. Elolvastam az asszony naplóját is, de ihába. Mi a frászt kellene csiálni?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
frame>24 #388 üzenetére
Meg még sok játéknél, és teljesen fölöslegesen, már a megjelenés előtt egy-két nappal fenntvan minden warezon... Anno az Oblivionnak semmilyen védelme nem volt, és anyagi csőd lett?
(#393) v.tom: Járművek nincsenek benne akkor?
Legalább az Oblivionban volt paci, itt egy bringát sem kapunk?
-
Kraptor
őstag
válasz
frame>24 #236 üzenetére
Tudom, mert mindenki azt hitte, de teljesen más lett az egészből. Legalább is amiket írogattak az emberek, inkább átváltottak fps (oblivion) nézetbe és úgy mentek mint VATS. Hétvégén végigtoltan Fallout 1-et, hát még így 10-11 év után is egy über game. Úgy tudtam megölni a Master-t, hogy nem kellett egy golyót se kilőnöm ez mekkora már
Ennyi fajta befejezést nem is láttam még egy játékban, nagyon állat még most is az, nagyon jó game.
-
Kraptor
őstag
válasz
frame>24 #232 üzenetére
"a harc kimerevítése (VATS-rendszer használata) opcionális, ez kb. ugyanaz lesz,"
Azért ez így nem teljesen igaz. A régi rendszer igazi turn-based volt, ami nagyon állat volt. Ez a VATS semmi más minthogy lepausolod az actiont, célzol és tüzelsz, nagyon gagyi..az egész game nagyon gagyinak tünik eddi. A régi jó feeling eltűnt
Csak egy csomé klishét vettek át a régiből amit próbálnak meglovagolni, de nagyon gyengén.
Kérdés, hogy az a 40k párbeszéd olyan lesz e mint Oblivionban, mert akkor az nem valami jaj de jó.
Ple ezek milyen királyok voltak:
-
norbiphu
őstag
úgy tűnik sokan egyetértünk ebben, ennek a játéknak NEM szabad oblivionra hasonlítania...
szintlépés, skillek meg ezek maradjanak, ahogy voltak, nagyon jól eltalálták a 2-ben.
15 nap múlva jelenik meg, vagy 15 nap múlva jelentik be, hogy lesz, meg adnak ki csilivilli képeket stb?
[Szerkesztve] -
Humamage
tag
Oh, nagyon szivesen.. már azt hittem egyedül vagyok magyarhonból, akiu lesi a játékot, meg minden infót róla..
Kiváncsi leszek a jóvőheti képre.. mendenki azért sirt a fórumon, hogy semmi ' 50 évekbeli feelingje nincs az art-oknak.. majd meglássuk.. minden héten más kép köszönt, ha mégy a honlapra..
Én szurkolok, h ne csesszék el.. az a baj, akkoris játszok vele, ha elcseszik, de pénzt csak akkor látnak, ha jó lesz a gamma.. (Jajj de remélem, lesz demó is, meg minden)
Ha egy ilyen grafikája lenne, én már elégedett lennék, meg persze a perspektiva! Izometrikus nézet!..
[link]
[Szerkesztve] -
Humamage
tag
Nem .. vadi újak.. ajánlom olvasásra a honlapjukat.. óh, 'ázze.. még be se linkelte senki..
--------->[link] <-------
mind1.. lesz.. a Bethesda csinálja, miután végeztek az Oblivion kiegjével, mindenki átcsoportositottak a Fallout 3-ra.. eddgi csak ezek a képek a tutik belőle, de ezek is csak artwork-ök.. a fórumon lehet tippeket olvasni, hogy kinek mi kell, mi tetszik, mi nem, egyenlőre az emberek nagyrésze fallout2-t akar, új grafikával, és több fegyverrel.. (én is)
Sajnos azonban azon kivül, hogy nemsokára kiadnak egy trealert, semmit.. értsd SEMMIT nem lehet tudni a gammáról.. annyit sem, h FPS lesze-e vagy izometrikus, közökre osztott vagy real time, milyen engine-t használ, SEMMIT nem mondtak eddog róla..
Igy a gépigényről se tudok mit mondani, sajnos..
De ha tetszenek a képek, nézdd meg a müvész honlapját, ahol hasonló stilusú képeket lehet nézegetni.. némelyik egész kellemes.. [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest