- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Broken Steel kieg kb mennyire hosszú? Vélemények?
-
Gergello
addikt
Kijátszottam az első DLC-t nem volt rossz egynek. Most jöhet a Pitt
-
Gergello
addikt
Pipboy tud lámpaként világítani. Capslock-ot (vagy tab-ot) kell hosszan nyomni és bekapcsol.
-
Gergello
addikt
válasz
attyspocak #2144 üzenetére
Arefus küldi se, Blood Ties ha jól emlékszem.
Most, hogy nem végigrohanva játszok jöttem rá, hogy alig van tartalom ebben a játékban.
Rendes város van talán 2, emellett pont ugyanúgy kinéző gyárak, metró alagutak, rádió állomások, kis insták. Alig van pár érdekes hely, főtér mondjuk, Rivet city, Lamplight Cavern.
Ez töredéke annak ami a 2-ben vagy az 1-ben volt. -
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
válasz
kovacstibor79 #1997 üzenetére
Zárva van a bolt. Később menj vissza napközben, mert késő este vagy kora reggel zárva van.
-
Gergello
addikt
válasz
Tuco Ramirez #1988 üzenetére
Ghoulok ellen épületben, metróban nagyon jó lehet. Nekem csak sima Combat Shotgun van egyelőre, de igen hatásos.
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
Most tartok a Wasteland Survival Guide utolsó részénél, jó kis quest sorozat volt.
Magas Small Guns-val, Gun nut-tal és Comando perkel elég keményen lehet osztani vats-ban. Megatonban ezenkívűl nem nagyon van quest vagy igen? Lassan tovább kell haladnom a főszállal. -
Gergello
addikt
válasz
Tuco Ramirez #1858 üzenetére
Bedobsz egy képet a statokról és a perkekről?
-
Gergello
addikt
Ha nálam lesz minden kulcs, akkor nem fog kelleni 100as lockpick?
Ha jól emlékszem nem azt írta, hogy key required vagy mégis?
A speech skillem elég alacsony és Davenél nem is láttam más megoldást,.persze lehet hogy rosszul beszéltem vele. Csak beszéddel végig lehet vinni? Jó lenne csinálnom madj egy másik karit is magas speechel és charismával. -
Gergello
addikt
Felvettem a You Gotta Shoot 'Em in the Head questet, megszereztem Dave kulcsát. Érdekes, hogy megöltem mindenkit a Republic of Dave-ben (gyerekeket kivéve persze) és semmi karma veszteség. Fort Constantinenél megyek a power armorért, erre 100-as lockpick kell az ajtóhoz...
Amikor Paradise Fallsban öltem meg mindenkit arra még karmát is adott. Már így is very good a karmám. -
Gergello
addikt
Citadellában egyet biztos láttam, de sisak nélkül. Ha magas a repair skilled akkor visszanézegethetsz a gnr towerhez és a halott katonákról leszedve, össze lehet rakni egy viszonylag ép darabot. Addig ameddig nem lesz enclave power armorod addig jó.
Én ezt akarom most megszerezni. t51b power armor
-
Gergello
addikt
Épp most lett vége, de asszem az utolsó pár jelenetet nem igazán értem.
Mi lesz ha beteszem, amit kaptam- mi lesz ha nem?
A kódot se tudom, bementem de be sem tudom inditani.Nem akartam szét spoilerezni.
-
Gergello
addikt
Kiszabadítottam a gyereket, hogy bejuthassak a nem tudom hányas vaultba. Most tartok itt. Később lesznek erős (és több) ellenfelek? Lvl10-en bos power armorban és úgy, hogy felvettem egy paladint a bos-tól magam mellé nem túl nehezek az összecsapások.
-
Gergello
addikt
válasz
pitgirl3000 #743 üzenetére
Az vmi bug lehet akkor. Az ok hogy külső nézetes film mert ilyennek kell lennie, de nálam eddig mindig lőtt. Még ha nem is találta el.
-
Gergello
addikt
válasz
pitgirl3000 #737 üzenetére
Meglátod az ellenfelet, akkor V. Utána egérrel kattintasz ha lőnél és E.
Ha nincs elég ap-d az akcióhoz akkor írja jobb oldalt, és nem teszi listába azt a cselekedet. -
Gergello
addikt
A látótávolság nálatok is olyan, hogy megyek az utcán még ki sem rajzolta az ellenfelet, de már lőnek? Vagy csak nálam, mert lentebb van véve a graf?
Felraktam ezt a fixet, közben dobott pár hibát, hogy xy file mérete a konvertálás közben megváltozott, de ugyanúgy kifagy.
-
Gergello
addikt
GNR-es küldik után érdemes elnézni a fehér házhoz (most kell mennem rivet citybe)? Van ott egy pár ellenfél, nem feltétlen akarom pazarolni az erőforrásokat.
-
Gergello
addikt
Gnr-nél nincs senki akinél vásárolni lehetne? Most próbálok a museum felé menni, de elég össze-vissza az út.
-
Gergello
addikt
Elég gyakran, van hogy 5 percenként kifagy a játék, "A Fallout3 hibát észlelet ezért leállt" szokásos üzenettel. Mit lehet ezzel csinálni?
-
Gergello
addikt
Amit pl az 576-on elő lehet rendelni az még nem magyar verzió gondolom vagy igen? Ha nem akkor mikor várható?
-
Gergello
addikt
Nagyon pénzhajhász dolognak indul. Survival pack, CE, Ost ezek lebegtetése helyett inkább a játékból adnának valamit a concept artokon kívül. (Talán volt egy két screenshot is, na meg a trailer ami nem is ingame) De ez persze nem meglepő.
-
Gergello
addikt
Jó sokára lesz
-
Gergello
addikt
Kint van a trailer.
-
Gergello
addikt
válasz
Stalker-2572 #99 üzenetére
Visszanyomták Stand by-re. Elég faszság, Blizzard ki tudta rakni amit ígért...
-
Gergello
addikt
Előbb-utóbb kint lesz, Starcaft logó is csak később került (aznap).
-
Gergello
addikt
Remélem már reggel kint lesz, meg tudjam nézni.
-
Gergello
addikt
Érdekes minden amerikai emlékmű milyen jó állapotban megmaradt egy atomháború után
Remélem a videón a játékból is kapunk egy kis ízelítőt, nem csak a hangulatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest