- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
Helló Rossi. Csak 3. dlc oldja fel a szintkorlátot. én mán jegelem a gammát vagy 3 hete emiatt. 20-as szint után egyszerűen nincs értelme elindulni akármerre, ha már mindenhol jártál. A főküldi ugyan olyan hosszú, mint Obliban kb., de mellékküldik meg alig vannak. Marha kíváncsi leszek a The Pitt-re. Hogy faxba leszek rabszolga?? Mégis ki veri le rólam a winterized power armort meg a gauss puskát????
vagy újra kell kezdeni? Akkor meg elvész az újdonság ereje...
-
aborbely
csendes tag
Jimmy vagy James nem feltétlenül kell. A "polgármester" is rávehető arra, hogy nyissa ki simán a hátsóajtót. Az előzőleg említett csóka, csak a vault erőműjének a terméhez vezető ajtó terminálját aktiválná, és feltörhetnéd, ha elég képzett vagy hozzá. A síma út jobb.
Több XP
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Toljátok föl a RAD szintet és 200-anként jó kis minuszokat kaptok a SPECIAL-ra. Pip-Boy-ban a Status/EFF (mint effektek) menüben vannak az éppen aktuális módosító tényezők. Ugyanitt jelennek meg a mérged, drogok, stb. hatásai is.
Más: Van valami MOD, amivel lehet rendszerezni a tárgyakat kereskedésnél ill. tárolóknál? Mint a pip-boyban, hogy fegyverek, aid, misc, stb. Meg a Take all mellé jó lenne egy Give all mod is.
Tud valaki ilyenekről? -
Tuco Ramirez
őstag
A pofájára (face) kell célozni a VATS-on, az a gyenge pontja. Úgy általában egy lövés is elég neki (critical hit-tel, pláne ha sikerül egy sneak attack-al kombinálni meg pláne).
A plazmapuskát én ritkán használtam, mert elég nehéz találni belőle a javításhoz (igaz, szerencsére lassan kopik). Amíg meg nem szereztem a Lincoln's Repeater-t, főleg lézerpuskával nyomultam. Kevesebbet sebez, de pontos és kevés AP igényel a VATS-ban (én négyszer tudtam vele lőni így zsinórban, ebből 2-3 lövés szinte mindig be is talált).
-
Namost ez a meglepi elgondolkodtatott.....
A te hsz-edet olvasva arra gondoltam , hogy biztos egy baromi nagy láda , tele gyógyító inekcióval...
De aztán Rossi-é : "Én a szökőkút körül fogócskáztam vele" - egy ládával csaknem lehet fogócskázni
Így most egy olyat képzeltem el, hogy egy Mutáns zombi-ghoul-izomagy tehénfejjel , és az egyik lába helyén egy mini-gun van
-
Tuco Ramirez
őstag
Hát igen, az sem egy gyenge srác, de a nekem a Mirelurk Hunter-ek több gondot okoztak, mivel a legtöbbször csapatosan siettek szívélyes fogadtatásomra. A Kingből, bármennyire is kemény darab, eddig még mindig csak eggyel találkoztam egyszerre, úgy meg nem gond.
Látom újra pörög a topik!
-
Messzala
csendes tag
-
maskimx
senior tag
A 10. es holotape tartalmazza a nyomot a továbbjutáshoz. Ha jól emlékszem nem volt nagyon eldugva. Valahol a rotunda-n belül, asszem ahogy felmész a lépcsőn, egyből a gép tetején.
Egyébként tovább lehet enélkül is menni, ha sokat kalandozol, előbb-utóbb megtalálod azt a helyet, amire a 10-es holotape is hivatkozik
Így gyakorlatilag lehetséges, hogy megatont, gnr-t, rivet city-t és a jefferson memorialt kihagyva továbbjussEz persze nem túl szórakoztató, de azt jól példázza, mennyire nagy a játékos szabadsága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest