- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Kijátszottam, nem hiszem hogy valaha még előveszem, és készüljetek fel, hogy vége nagyon idétlen... olyan Bethesdás...
-
marcus.fenix
aktív tag
A bérgyilkosok így is úgy is jönnek, ha túl jófiú vagy akkor azért, ha meg túl rossz akkor azért...
Az igaz hogy ha távolra lövök akkor a sima célzómód VATS nélkül jobb. Sőt ha legugolsz akkor jó kis egy lövés egy halál stealth killeket lehet csinálni. Viszont közelre király a VATS, főleg ha 20. szintem beválasztod a The Grim Reapers Sprint perket. Akkor ha VATS közben megölsz valakit, akkor újra max AP-vel indulsz, és már nyomhatod is a következőt...
Más: A NUKA-COLA challenge az agyamra megy... rengeteg helyen jártam, mégis csak 24 palack van nálam... Old Oleny kamion, Paradise Falls, és Super Duper Mart megvolt, és más helyeken is volt egy-egy, de már lassan feladom...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
frame>24 #836 üzenetére
A sheriffet simán megmentettem, elsőre. Mikor a fegyveréért nyúlt a kalapos, akkor VATS és pár fejlövés, és kész... Szóval nem volt kötelező elpatkolnia.
Más... basszameg megcsináltam szerintem a játék nagy részét (Raven Rock-nál járok, és rengeteg mellékküldetést megcsináltam) mire véletlenül lenyomtam egy számgombot mikor az inventory-m nyitva volt...
Mit ad isten 1-től kilencig be lehet mappelni bármit az inventoryból, és nem kell minden egyes stimpakhez vagy fegyverváltáshoz elővenni a PIP-et... eddig ezt csináltam
Másik szopi az volt, amikor Dogmeat-et megállítottam egy veszélyes részen, és közénk záródott egy ajtó, majd az egész helyet (Water Purifier) bevette az Enclave (erőtér veszi körül) így vissza se tudtam menni érte. NA mondom, eddig vigyáztam rá, most meg majd ott döglik meg a pincékben. De kb két nap után kaptam egy üzenetet, hogy a Vault 101 előtt vár. Okos kutya, megmenekült...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
lordjancso #753 üzenetére
Északkeleten keresd Old Oleny városát... ott több van mint amennyit látni szeretnél, és az egyetlen épkézláb fegyver ellenük a FatMan...
Más: Megtaláltam DogMeat-et... jobb lett vele a játék, mert egy pluszt ad, amire figyelni kell. Némi törődést igényel a kutya, de jó ha mellettünk van.
Hamar rájöttem hogy könnyebben hal mint a Fallout 2-ben, de egy kis odafigyeléssel életben tartható, és hasznos tud lenni. Lefoglalja és megzavarja az ellent, csak nem szabad hagyni hogy közrefogják és ledarálják. Amúgy könnyen gyógyul és jelzi a veszélyt morgással, és a már lesebzett ellenfeleket a gondjaira lehet bízni, és végre nem nekem kell a gyengébb ellenfelekkel szarakodni... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
attyspocak #589 üzenetére
Nem lehet sajnos, sőt, az alap jobb egérgombos közelítés se változtat a találati arányodon, max jobban látod az ellent... a háttérben a program a fegyver kondíciójától, a képzettségedtől és a szerencsédtől függően számolja, hogy hova megy a lövedék...
-
marcus.fenix
aktív tag
Hiányozni fog a BOZAR
Eddig mérettől függetlenül a távcsöves 44-es Magnum a legjobb fegyver... fejeket pattintok le vele... ráadásul a legtöbb fegyver elnagyolt, de ez szépen ki van dolgozva...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
attyspocak #584 üzenetére
A Fallout 2-ben lehetett tömni stimpakkel... persze nem tartott ki végig sajnos ott sem, de itt már jobban sajnálnám... na mindegy, én jártam már valami roncstelepen, de nem néztem köröl rendesen, majd ma visszamegyek...
-
marcus.fenix
aktív tag
Rátalált már valaki DogMeat-re? Jó lenne egy társ, de az embereket nem tűröm magam mellett, és DogMeat szuper volt a Fallout 2-ben...
-
marcus.fenix
aktív tag
Egyértelmű, hogy ütős játék. Annyira jó, hogy az általam írt "hibák ellenére" egyszerűen nem tudom letenni, és a gépemen lévő 5 egyébként jó játékból ez az egyetlen amit bekapcsolok, és ez így is lesz, míg az összes zugot meg nem ismerem...
Más: Valaki tudja hova kell vinni a Marigoldon szerzett pizsamát??
Ja és még egy kérdés... miért van hogy állandó pénz és lőszerhiányban szenvedek?
Kéne némi barter skill? Vagy többször menjek csak úgy felfedezőútra? Mondjuk általában akkor is több lőszer fogy mint amit találok...Két kérdés még... van-e benne gecko és advanced power armor, vagy az majd az elkerülhetetlen kiegészítőben lesz csak?
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
attyspocak #527 üzenetére
Miért kell?
Mert ha jól látom a játék neve nem az, hogy Oblivion: Knights Of The Postapocalyptic World... Hanem az, hogy Fallout 3... mihez hasonítsam akkor? Nem azt írtam hogy legyen izometrikus, meg körökre osztott, mint egyes radikálisok, csak azt, hogy lehetett volna jobb... Azért néha előferdül egy-két folytatás, ami felül tudja múlni az elődöt... Itt miért nem lehettett ez?
Amúgy meg látom végigolvastad, mert ha megtetted volna, akkor láttad volna hogy azt írtam, hogy JÓ JÁTÉK! Ezzel játszok pár napja, és nem úntam meg, tehát jó. És igen, ez csak az én véleményem... -
marcus.fenix
aktív tag
A játék csak nyomokban tartalmaz Fallout-ra emlékeztető elemeket, nem is tudom melyik lenne az igazi elődje, ami a nevéből gondolható vagy az Oblivion. Amit lehetett tudni már a videókból, hogy ez Oblivion egy posztapokaliptikus viágban, az igaz lett. Szintén írták, hogy ez nem jelent annyira rosszat, és ez talán igaz, bár ha IGAZI rajongók lettek volna a Bethesdánál, akkor ebből azért többet ki lehetett volna hozni. A 3D motor jó, de a játékmechanikán lett volna mit Falloutosítani, és ha már valamit elkúrtak az Oblivionban, akkor nem tudom miért portolták ebbe a játékba is... az animátoruknak egy kurva fillért nemadnék a munkájáért... talán az Ubisoft Montreál Assassins Creedes teamje megmutathatná nekik, hogy hogyan is mozognak az emberek, vagy egyéb élőlények, mert ez így műanyag... Amikor megláttam a seriffet leugrálni megaton lejtőjén, miután beköptem nála a kalapos köcsögöt aki fel akarta robbantatni velem a várost, nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek,és az általam kedvelt 3rd person view-et sem használom, mert a karakterem élettelen suta mozgásától hányok...
A tűzharc valós időben is elég jól sikerült, de a közelharc ugyanolyan ratyi mint az Oblivionban... amit nem értek, hogy ha már valaki nem képes normális RPG-t csinálni akkor miért nem fűszerezi meg a játékát olyan élvezhető harcrenszerrel, mint pl. a Dark Messiah...???
Az egész játék egy nagy rohanásnak tűnik, hol van az amikor hosszú lándzsás-késes órák kellettek ahhoz hogy megkapd az első szar pisztolyod... alig 3!!! óra nem sietős játék után már Minigun, Missile Launcher, Power Armor, stb... aztán majd nem marad semmi amit a játék felmutathatna, mert az RPG rész nem fogja tovább éltetni...
Megmaradt a "veled fejlődő" baromság is... Először csúzlival leterítesz egy mutánst, később meg már az atom is kevés... Ahelyett hogy a jól bevált Fallout-os taktikát követnék
ahol vannak veszéyes helyek, és kevésbé veszélyesek, ha kell menekülj, de ahol te vagy a király, ott te vagy... Kurvára lehet örülni egy Minigunnak, ha utána minden szerencsétlen csöves azzal fog járkálni... ekkora fost... és ezek mint az Oblivion sarai...Mint az is hogy míg a Falloutban szinte nem tudtál olyan emberrel beszélni aki nem ad valami küldetést, itt rendesen keresni kell azokat, akik adnak... Szinte belelök a játék a főtörténetbe, mert azon kívül nem sok semmit lehet csinálni.
Fele olyan sötét sincs a hangulata, mint a Falloutnak... egy nagy viccnek tűnik az egész, az első DeathClaw meglátása sem váltotta ki azt a rémületet, amit anno, pedig a lehetőségek látványtéren sokat fejlődtek azóta...
Sohasem lesz olyan játék még egy mint a Fallout (és bevallom, nekem a 2 az etalon). Ez már lehetne végszó, de nem az. A végszó az, hogy amúgy egy jó játék. És bár nem fogok beteget jelenteni, és napi 3-4 óra alvással kínozni magam, gép előtt enni és inni stb. mint anno az elődjénél, mégis, ez egy jó játék. Csak meg kel adni azt a pár órát neki míg elfeledteti hogy mi lehetett volna........ R.I.P. Fallout... Welcome Fallblivion!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest