- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyslee
csendes tag
Már pedig én okoskodok. Képzeld el azt, hogy atomháború tör ki (neeem, nem egy szaros atomreaktor pukkan el a ruszkinál) hanem, teleszórják a világot mittudomén hány megatonnás atombombákkal. Jó sokkal. Pusztul minden ami él (kivéve a menedéklakókat
). Még a nővények is. Szerinted mennyi idő kellene egy atomháború utáni élővilág regenerálódáshoz? Nos a Fallout 3-ban 203 évvel vagyunk utána és nálam ez nagyon belefér, de a 300-350 év is. Nem kötözködni akarok, de azért nagyon nem mindegy, hogy egy terület, mekkora dózisban kapja az atomot, meg azt a bizonyos sugárzást.
-
goyslee
csendes tag
válasz
attyspocak #2360 üzenetére
Hogy szerezted meg a szerződést? Mert én kinyírtam Greta-t szép halkan (álommanó) és kész.
Nem tudom miért nem lövi le neked...
-
goyslee
csendes tag
válasz
attyspocak #2358 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Közben egyébként megoldottam
Van két segítőm, Sidney, és Charon. Bementem velük, és a barom ghoul egyből pofán lőtt egy leselkedőt. Örömmel nyugtáztam, hogy ha ők nyírják ki akkor nincs gond (nem jön az elbukva üzenet). Vigyáztam, hogy én ne lőjek, a segítők meg ne haljanak be és hipp-hopp kész voltam!
-
goyslee
csendes tag
Van egy küldi, Megatonban, "Pusztasági túlélő kalauz". A mocsári leselkedőknél el kellene helyeznem egy megfigyelőt, a hely meg is van, de úgy tűnik lehetetlen bejutni (még stealth boy-al sem sikerült) úgy, hogy a dögök ne vegyenek észre. Akkor meg muszáj nekem kinyírni őket, hogy ne é dögöljek meg
Hová kell egyáltalán tenni a megfigyelőt? Valaki ezt már megcsinálta egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest