- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Nincs mit!
Fallout Wikipedia - minden info megtalálható, alapvető angoltudás nem árt azért.
-
Kareszovics
addikt
-
Grifid
aktív tag
A Fallout.ini és a FalloutPrefs.ini fileokat a dokumentum mappában editáld ilyenre:
STestFile10=
STestFile9=
STestFile8=
STestFile7=PointLookout.esm
STestFile6=BrokenSteel.esm
STestFile5=ThePitt.esm
STestFile4=Anchorage_HU.esp
STestFile3=Anchorage.esm
STestFile2=Fallout3_HU.esp
STestFile1=Fallout3.esmUtánna már nem kell pipálgatni a DLC-k indítását minden alkalommal.
ENJOY!
-
Messzala
csendes tag
Azt nem tudom, hogy hogyan kell megbőgetni valakit (később durvább dolgokat is kell csinálni neki), mert én nem csináltam a kiscsaj küldiket, mert rossz karmát kapsz értük és én egy szent vagyok
A hangok lejátszásának sorrendjére nem emlékszem már sajnade ha rossz hangot szólaltatsz meg, akkor "error soundot" hallhatsz. Jegyezd meg a jó hangokat egymás után, majd egyben játszd le az egészet. Egy-egy tárgy(hang) egymás után többször is szerepelhet!
-
Messzala
csendes tag
Ja izé... SPOILER!!
Teljesíted a játszótéri kiscsaj küldetéseit-> evil path
beszélsz egy bogaras öreglánnyal (a nevére nem emlékszem), majd az abandoned house-ban eljátszod a helyes melódiát az asztalon meg a környékén található tárgyakon (pl. tégla, üveg meg ilyesmik). Ha jó hangokat játszol el, akkor megjelenik egy számítógép, ezen aktiváld a "chinese invasion" progit és nézd meg mi történik-> good path.
-
attyspocak
aktív tag
Ha még sosem játszottál egy játékkal, talán a súgúval vagy oktató móddal kell kezdeni.
Itt a TAB segjtségével előhívhatod a pitboy3000 készülékedet, ahol a középső piros gomb almenüjében vannak a fegyverek. Itt választhatsz egyet, illetve ha ebben az almenüben valamelyik F1-2-3 stb gombot hosszabban nyomod, ahhoz a gombhoz tudod rendelni az adott eszközet. A fegyert innentől kezdve már (ha jól emlékszem) hoszabb R nyomással elő tudod venni illetve eltenni.
A pisztoly nem kell a kijutáshoz, de azért hójobb ha van egy a birtokodban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest