- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Rivetbe Flak kollégával mit kell tenni? Egy piros ruhás csajt kiszabadítottam, de Flak csak a szokásos dumát nyomja, pedig a küldi szerint hozzá kell mennem.
-
priti
addikt
válasz
Pitterix #1536 üzenetére
20. szint után nem ad xp-t? baccus akkor már csak 4 szintem van úgy, hogy a map negyedét se jártam be rendesen. A jobb also negyedet jártam be 80%-ban kb., hát ez LOL Minden "több xp ekkor meg akkor" -ra tök felesleges volt akkor adni
most ez vagy csak az eleje és lesz kiegészítő lemez, vagy csúnyán elszámolták.
...de évekig csinálták, az nem lehet, hogy ennyire benézték.
Mondjuk van egy két érdekes dolog. Pölö leomlott fal, de az ajtó még benne van. Simán kikerülheted, mert csak a fal fele van meg. Poénból kinyitom az ízizárat, erre kapom a 36 XP-t, amikor mellette egy méterrel ugyanoda jutok a törmeléken
Vagy lehet hogy hárdra van kiszámolva? Ott kevesebb xp-t ad? -
priti
addikt
Tepid Sewers-hez nem találok oda, próbáltam már metroból, felszínen, sehogy nem jó. Van egy két küldi ami nyitva maradt, most azokat nézem, de ezt nem találom.
-
priti
addikt
válasz
Pitterix #1522 üzenetére
Na vazz, én meg végigszenvedtem, persze senkit nem tudtam meggyőzni, mert arra nem adtam a karakterfejlesztéskor.
Mosá mindegy, de mire rájöttem, hogy a szomszéd ágyáról kell a ruhát átvinni a házaspár pincéjébe az asztalra ... már idegrángásom volt attól a nyugtató zenétől. Azon a ponton voltam, hogy valamit biztos hogy szétverek. Visszamentem a kiscsajhoz, hogy leverem az arcát a sodrófával erre dobott valami pszi nyalábot és elszálltam, hát mondom... anyád!
.. A tűzhelyes témára hamar rájöttem, de a konyhakéssel meg megint szaladgálhattam, mert mindenki futott előlem. Persze rittig megnéztem az összes házat 100-szor, persze végülis logikus, hol legyen a konyhakés ,ha nem a kutyaházbanAtyám de lefáradtam tőle, végem volt minden irányból. Ezt tőlem nyugodtan kihagyhatták volna.
-
priti
addikt
válasz
Pitterix #1518 üzenetére
jahahh, annyiért leülöm
kár hogy nincs sitt
mondjuk jó, egy kis extrapénz, mivel ezeknél a porbafingó réjdereknél mindig lézerpuska van, amit vagy 200 kupakért dobok el az első kereskedőnél
nahh megkerestem a főszálat, hogy tudjak tanulni power cuccot, most voltam annál a doktor línél. Hogy be volt szarva a biztonságiőr kinn, frankón remegettpedig még csak lvl12 vagyok.
-
priti
addikt
Most tudtam meg egy jegyzetből, hogy 1000 kupakos vérdíj van a fejemen. Ezt a sértést. Minimum 100,000 caps... vagy valami
-
priti
addikt
válasz
attyspocak #1495 üzenetére
Dehogynem, imádja
Amúgy szerinted az AP a sarokban minek van? Dísznek? Kapaszkodj meg valamibe, mert az bizony a körökre osztás miatt van és a Fallout 3 is körökre osztott game.
-
priti
addikt
válasz
katt777 #1483 üzenetére
...de ez egy játék folytatása, még így is idő volt, mire átjött nekem, hogy mi a szitu. Aki Fallout fan, de nem elég türelmes az elején az simán beleesik abba a hibába, hogy "ennek már semmi köze a jóöreg Fallout-hoz". Olvastam pár ilyen kommentet nem egy fórumban és az elején majdnem én is ezt mondtam, nem sokon múlott, de mostanra már gyökeresen megváltozott a véleményem. Szerintem zseniális folytatás. Remekül sikerült a riltájm és a körökre osztás vegyítése. Sikerült elérni, hogy a körök domináljanak. Én örülök, hogy a karakterépítést, fejlesztést meghagyták. Régen is bejött, most is bejön.
Értem amit írsz, de ahogy egy Diablo-ban sem változtatnak, úgy egy Fallout-ban se fognak. Ami jó, ahhoz kár hozzányúlni. Az Oblivion az teljesen más játék.
Ott kötetlenül lehet kitalálni mindent, mert ami nem logikus az mágikus, aztán szevasz. Itt akármit kitalálsz az ezer feladatot generál. Már a meglévő játékmenetet se lehetett kis meló áthozni.
...és azért még egy COD5-ben is egy csőben mész kvázi még mindig, itt meg ... szóval kalap le.
Gondoljunk bele milyen lenne, ha egy COD szintű multis Vh. ekkora szabadon bejárható terepen lenne és lehetne utazgatni a klánok területei között saját felelőségre és lennének klánháborúk? Asszem be is szarnékTöbb játék nem is kéne. Belépnék egy amcsi szeróra ahol vannak 300-an, fognám a kar98-at, aztán útrakelnék a haverokkal úgy egy 20 emberes csoportban. Lineage-ben már lehet ilyet régen. Csak idő kérdése mikor jutunk el ide. Nem a karakterfejlesztés kell ide, hanem a jó multi.
-
priti
addikt
válasz
katt777 #1479 üzenetére
Nincs benne semmi vérlázító, csak más az alap tényállás, ugyanis a fejlődést is lehet variálni és nem úgy van, hogy egyformán fejlődik minden. Meg gondolkodni is lehet.
Ott van például az a "város", ahol ilyen kósza réjderek vannak. Még nem mertem, mert az angol miatt bizonytalan vagyok néha, de a kettő tapasztalatai alapján bármibe lefogadom, hogy azt a várost csontra ki kell írtani a csába, mert az csak XP tápolásra van. Azok akik ott vannak, ahogy levettem ilyen sehonnai portyázók, puszuljanak erősebb kutya ugat alapon.Végig lehet vinni jó karmával is, csak akkor sokkal többet kell állatozni, hogy rendesen fejlődj és emiatt unalmasabb, de jó karmával se indítanék gyenge karaktert. Hülyeség, abból csak a szívás van. Akárhogy variálod mindig rá leszel úgy utalva valamire.
Jó sok akciópontod, életed legyen, elbírj elég cuccot, kezeld jól a fegyvered és sok pontot kapj szintlépéskor. Fallout-ban ez az alap, minden más utána jön, az összes többit befojásoló képességet a fejlődéskor kell tápolni és nem igaz amit mondasz, mert jó a karakterfejlesztés, csak jó karaktert kell indítani és ez a különbség, hogy a fejlődést is meghatározza a karakter részben. Mondjuk a szerencse szerintem ugyanolyan hülyeség maradt, mint a kettőben. Arra sose adok, nemtom miért kerül bele minden részbe, szerintem simán szivatás.
Próbáld végig a variációkat a karakterépítéstől az első szintlépésig, látni fogod , hogy óriási különbség van karakter és karakter között. Nagyon nem mindegy, hogy hány pontot tudsz szétosztani szintenként pölö, ha ilyen egyszámjegyűt osztogatsz el, az már totál gáz, soha nem lesz abból jó karakter, ha megfeszülsz se. -
priti
addikt
válasz
volvoguy #1475 üzenetére
Nehéz megmondani, attól függ mennyire nem tudsz. Én is kezdő vagyok, ami a nyelvtudást illeti, de én folyamatosan járok a katedrába angolra heti kétszer már 8 hónapja, egyfolytában fejlődöm, szóval nem tudom, hogy mennyire pici a szókincsem relatíve vagy mennyire nem, de ritkán van olyasmi, amit nem értek meg feliratból, szóval elég egyszerű. Engem inkább az zavart, hogy a frissen tanult nyelvtant mire összerakom magamban, addigra elveszi a feliratot, szóval sokszor hagytam a fenébe.
Amúgy meg ha elkezded és később leszeded a magyar verziót warez simán jó lesz bele a mentésed, szóval ha vágod a játékot szerintem kezd el.
katt-ra ne hallgass szerintem, lehet hogy jól ért angolul, de hogy nem vágja a játékot az tuti, már rögtön az elején elcseszte szerintem a karakterépítést, ezért van szüksége teherbírás mod-ra meg hasonló csalásokra. Vagy nem játszott az előző részekkel vagy csak simán érzéketlen hozzá.
Én még alig csináltam küldiket, de már a szerencsét leszámítva az összes értékem 10 vagy 9,
18pontot osztok szét szintenként a képességekre és ha még egy eksönpontot összeszedek valahogy akkor már most négyszeres sorozatlövésem van egy körben, de már a háromszoros is bőven elég minden tag ellen a behemótot leszámítva, akivel idáig találkoztam, szóval aki egypercenként meghal, vagy csalásra van szüksége az elég béna azt kell mondjam.
Persze többféleképpen lehet játszani, úgy is végig lehet szenvedni, hogy egyfolytában hülyeségekre adsz, lényegtelen képességekre. Aki vágja az 250-et bír el az elejétől és 300-at, ha valamelyik szintlépéskor kiválsztja, az meg elég is. Aki kupakért cipel magával nehezet az már tuti hülye az egészhez, arra ott a cigi, meg eleve alig van szükség kupakra. Aki korán kezdi a nagy fegyvereket, vagy az elején az ütőfegyver használatra akár egy pontot is kénytelen áldozni dettó. Van 1500 kupakom abból, hogy folyton leadtam, ami nálam maradt, de totál nincs szükség rá. Addig jó, amíg nem tudsz elég jól javítani, mert a páncélodat tudod belőle javíttatni, de arra is elég legtöbbször ellentételezésnek a legyilkoltak cuccai, meg a talált dolgok, amit frissen viszel, a fegyóidat meg több fegyóból összerakod és amire tényleg szükség van a spec képességekre addigra meglesz, mert szintenként 18 pontot dobsz szét, vagy többet, attól függ hogy variálod. A zárfeltörésre vagy a lopásra adj az elejétől piciket a 18-ból, hogy tudj szerezni elég töltényt állatok gyilkolászására. Rengeteget számít a fejlődésbe, hogy mennyi állatot ölsz és olyankor fogy a lőszer.
Fallout-ba nincs olyan, hogy tudós karakter, ez hülyeség, csak a bénák hiszik ezt. Csak gyenge van meg terminátor, ha jól csinálod erőssel is mindent megtanulsz ugyanúgy, mert sokkal több XP-t szerzel vele. Ha emlékszel még a kettőből a körönkénti taktikákra nincs lehetetlen, csak mészárlás van. -
priti
addikt
Félreétesz, megértem én, csak lassan. Nekem 15 másodperc kell ahhoz, hogy lefordítsam magamban a mondatot nem 2, mert lassan ugranak be a dolgok. Meg ugye ha az ember csak egy szót nem ért a szövegkörnyezetből sokszor ki lehet találni a jelentését, szótár se kell, csak ez is idő.
Ahhoz bevallom nincs türelmem, hogy az elejétől újrakezdjem a párbeszédet, hogy aztán a harmadik válaszom után újra láthassam a szereplő vonatkozó mondatát, de megint csak 2 másodpercre, ami megint vagy pont kevés vagy nem. vááá szétver az ideg emiatt sokszor. Szóval így tök random amit tovább látni azt megértem, amit meg csak 1-2 másodpercig mutat azt meg vagy igen vagy nem. A pipboyt az vágom, meg a fallout-ot is, a második részt végigvittem háromszor, meg amit én mondok azzal is tökéletesen tisztában vagyok, mert azt ugye csak azután választom ki miután megértettem, különben semmi értelme egy szerepjátéknak. Mondjuk így is sokkal szarabb, tény, de nem bírtam kivárni a magyarítást.
Kiváncsi vagyok, persze lehet majd jókat röhögök magamon, hogy félrefordítottam magamban dolgokat az alapfokommalez se kizárt
Istenem, ez van, még mindig jobb, mint ha egy qrva szót se értenék, mint a többi 8 millió madzsar, aki nekiáll az activity-nek a határon. Köztük még mindig király vagyokKöszi a linket
-
priti
addikt
válasz
katt777 #1444 üzenetére
Ki csövezik és milyen hídon?
Van egy leszakadt híd, amire csak egy irányból lehet felmenni. Áll ott egy öreg faszi, megkér hogy nézz utána hogy minden okés e a többiekkel. Be kell kopogni a házakba. Mondod hogy a faszi küldött, beengednek. Na ott az utcsó házban van két tag, az ajtó nyitva, simán be tudsz menni, na őket lehet meggyógyítani. Nemtod eltéveszteni, mert máshová nem is lehet ott menni, mivel a híd leszakadt. Nemtom mi van ha sikerül, de majd ha meg lesz a képességem visszanézek oda. -
priti
addikt
válasz
katt777 #1444 üzenetére
Ja értem, de ahhoz kérdezősködni kell vagy hogy megy? Csak mert mindenki mond valamit a témában szinte, nem lehet valahogy átugrani a kérdezősködést? Nekem ez elég körülményes. Lehet, hogy pont átsiklanék valami érdemi infó fölött szövegértési problémák miatt.
Azt vágom, hogy újra el lehet mondatni vele amúgy, de engem az zavar, hogy legtöbbször nem fér ki egy feliratban amit mond és mire megfejteném elveszi és írja a következő feliratot, mert nem fér ki . Ez nekem így túl gyors, kábé 3szor kéne elmondatnom vele, hogy leessen, mert én nem gyakorolom az angolt és először beugrik, hogy a szó mit jelent, aztán nézem a nyelvtant és utána értem meg, hogy mit jelent a mondat, ennyi idő meg nincs és az, hogy mindig ugyanazokat választva odajutni megint, hogy újra láthassam az adott félmondatot meg, vááá bazi körülményes. Nem értem, hogy miért nem tudták egy normális cset ablakba betenni az egészet megint, miért kellett ez a feliratozás, ez így nagyon szar. oké, hogy minden nyelvre fordítják a gémet és aki nem tud elég jól angolul az vegye meg a saját nyelvén, de most meddig tartott volna egy ilyen csetablakot csinálni és abba betenni az elejétől a végéig a kérdéseket, válaszokat...pont azt szeretem, a szerepjátékokban, hogy legalább gyakorolom egy kicsit az angolt, de nem hogy szépen nyugiban végigolvashatná mindenki a dialógust nem, így tisztára olyan, mint egy hallás utáni szövegértés gyakorlat. Teljesen felesleges a felirat, mert csak az élőbeszéd idejéig látható, szinte minimális amit segít... A semminél több, de ha valaki beszél úgy angolul, hogy neki már elég ennyi annak szerintem fülre is menne már, akkor meg tényleg minek a felirat... az pont azért lenne jó, hogy akinek lassabban jut még el az agyáig hogy mit is mondott, mint nekem az is képben legyen, ne adj Isten akár egy szót is kikereshetne a szótárból adott esetben ha nem ugrik be, hogy mit jelent.
Olyan nehéz lett volna úgy megcsinálni, hogy egy válasz az elejétől a végéig látható legyen egészben egészen addig, amíg újat nem kérdezel? -
priti
addikt
válasz
katt777 #1442 üzenetére
A dialógusok felét nem értem, mert elveszi a szöveget mire elolvasom az első mondatot. Angolul lassan jut el az agyamig, mert nem használom a nyelvet amúgy sehol. Úgy meg, hogy mindig csak a válaszokat értem meg rendesen elég nehéz, de azért ahhoz elég az ami leesik, hogy tudjam csinálgatni a küldiket.
A papi az az a papi aki a lerombolt hídon csövezik? Ott te meggyógyítottad amúgy azt a két lúzert? Nekem nem volt meg hozzá a képességem annó, amikor ott jártam. Arra nem adtam, annyira nem tartottam fontosnak, hogy a sztimpek többet adjon a HP-hez. Más érdemi hasznát meg nem láttam. -
priti
addikt
válasz
katt777 #1437 üzenetére
Jaja, arról jöttem a lövészárkokon át, csak én bementem az épületbe mészárolni a mutánsokat. Ezek a nagytestű mutánsok a legjobb felhozó karakterek. Közelről sotival nyomok egy testrészválasztót, az 3 jó lövés, de tízből hétszer már a másodiknál szétszakad a tag, a maradék három esetben meg a harmadiknál, teljesen stresszmentes, pedig még meg se csináltam rendesen a fegyót, csak ilyen 40-et sebez.
Na mondta itt valaki, hogy a power-es cuccok viselését a főszálon haladva lehet megtanulni, úgyhogy most miután kellően megerősödtem elkezdtem csinálni a küldiket. Visszamentem megatonba, elmentem a szuplis csajszinak az aknamezőre mint zsákos frodó oda és vissza a játszótérre, ritka idióta küldi volt. Az volt a mázlim, hogy pont volt nálam egy lézerpisztoly 130 egységgel, nem is emlékszem hol vettem fel, tuti hogy véletlenül, na mindegy, abból nem sajnáltam a lőszert aztán szépen kilövöldöztem az aknákat. Az volt csak meglepő, hogy egy kettő magától robbant fel, aztán kiszúrtam az ipsét a romtetőn, hogy távcsövessel lövöldözi ki őket, előszedtem én is a csövest aztán leszedtem, de még ezzel együtt is egy seholsemmi volt ez a küldi, így meg hogy mindegyik házban ott a hálószoba ahol ledőlhetsz egy órára meg pláne, na mindegy. A kérdésem, hogy ez a fő szál? Korábban voltam feljebb egy félbeszakadt hídon csövezett faszinak néztem meg, hogy hogy vannak a tagok. Lövésem sincs melyik küldiket kell megcsinálni, de amit lehet kihagynám, mert elég gyenguszok.
-
priti
addikt
AtyaIsten mekkorát mészároltam, ez egy nagyon király hely volt. Óriásmutánsba mennyit bele kellett már pumpálni a közepén
Frankón stresszes volt, hogy közben az állványról permetezett a másik a minigánnal. Viszont odáig a szűk kis folyosókon... tökéletes volt közelről kombatsotival, meg se sebeztek, mindenki borult, szakadt, feküdt. Leszedtem vagy 100 tagot, és még mindig szarásig vagyok lőszerrel.
Bejön ez a "kapcsolódjunk be a háborúba" fíling. -
priti
addikt
Picit se voltak készek a srácok ... ezért kellett ennyit várnia Fallout 3-ra.
boldog ünnepeket -
priti
addikt
Gyári hűtős mi? mondták sokan hogy hullanak zárt házban mint a legyek, iszonyat forró a refihűtővel, vazz enyém nem olyan forró pedig 2 GPU-s, áhh selejt ha nem az az első dolgod hogy lerúgod róla a gyári hűtőt. Hűtőcserével meg már nem olcsóbb, mint az nv erre még rájön a driver nyomora, jó mondjuk az nv-nél is van, de a forceware-t legalább letúrom driver sweeper-rel aztán kész, a játékok fejlesztésénél kihagyják az atit, de mindig szivatva vannak, rendre várni kell hónapokat hogy legyen FPS, áhh nem szabad ati kártyát venni, csak idegeli magát az ember rajtuk, nekem egyszer volt még a 7900GTX után egy 2900PRO, de áhh, soha többet, fúúú de megbántam, azon is izzott a VPU mint az állat már alapon, tökmindegy volt, milyen hűtőt teszel rá, nem a GPU volt a baj
Csinálunk két PrtScrn-t, ha eltalálod melyik a 10.1 meghívlak egy sörre
-
priti
addikt
Engem még soha nem dobott ki, szóval szvsz, nem a játék hibája. Windowst kéne újratelepítened, vagy driver sweeper-rel kipucolni a drivert rendesen és feltelepíteni normálisan az újat és nem a régire.
Ha így se, akkor meg tényleg érdemes kazán ATI kártyát venni, nem elég hogy tűzforró még xar isnem tök mindegy hogy szoftveresen vagy hárdveresen? Kalap pénzért megveszed a problémát, aztán idegeled magad rajta. Fogadok hogy ati fan vagy, szííjá, megérdemled
-
priti
addikt
válasz
Gergello #904 üzenetére
köcce, utánanézek, hogy az merre is van, lassan úgy is irányt kell váltoanom, mert errefelé már elég erős szupermutánsok vannak automata fegyókkal, mondjuk nem gáz, mert duplasorozattal a karjára eldobja, csak az dupla AP is, aztán ha sokan vannak, akkor picit stresszes így, hogy ilyen seholsemmi van rajtam
én most csak így megindultam fríbe, mert lassan olvasok angol szöveget és emiatt párbeszédeknél legtöbbször csak azt értem meg rendesen, amit válaszolok, mert túl gyorsan leveszi a feliratot és nem érek a végére,így csak a rövid mondatok esnek le, aztán ez így bosszantó, inkább rossz fiút alakítok a magyar feliratig, Kár hogy nem akkor megy tovább párbeszédeknél ha klikkelsz egyet, vagy nem lehet valahogy kiíratni vele az adott egész párbeszédet? Mindig mire beugrik hogy mit is jelent az adott szó, amin megakadok már bukom is és kapom a következő feladványt
-
priti
addikt
Power armor-t mikortól lehet viselni? megszereztem már egy ideje sisakostúl, amikor a behemót troll ellen gyaktam a helyiekkel és az egyik elhullott közülük gyorsan lekaptam róla, azóta cipelem, de kezdek hely szűkében lenni és nemtom érdemes e tartogatnom. Ha simán lesz egy a szekrényben, mire oda jutok eret vágok magamon...
-
priti
addikt
Minden negatívat visszaszívok. Nagyon állat a gém, a körök is jók, csak elsőre gondolom sokkal több AP-juk volt az elleneknek azért tűnt úgy, hogy elszarták, de nem , fullos.
A harc is ott van, pölö az elején a szupermutánsoknál is faja, hogy ha ellövöd a karját, akkor eldobja a fegyót, megszűnt a stratégia hiányom ami az elején volt a kettőhöz képest.
Réjderek jó hűlyék, mondjuk egyszer futnom kellett... arról nem volt szó, hogy rakétavetőjük is van, mindegy mosá enyém dió
Rácélzok a gépfegyveresre, erre nézem ott áll mellette a csaj egy bazinagy kéziágyúval, utolsó pillanatban pattantam meg. Tetszett. Jó poén volt, 3 gránátom ráment a nőstényre, messziről mertem csak dobálni fedezékből.Azt vágjátok amúgy, hogy ha felugrasz és a levegőben rányomsz a beállított gombra, akkor el lehetnyomni a levegőből is a testrészválasztó célzást? Nagyon lehet szivatni ezzel a népet.
-
priti
addikt
válasz
marcus.fenix #856 üzenetére
Azt gyűjteni kell?
A felét felittam +10HP/db nehogymá ne
-
priti
addikt
Driver Sweeper-rel leszeded az nForce drivert (programok telepítése törlésében csak utána, különben car, mert nem szedi le rendesen) és felteszed a legutolsó WHQL minősítésű nforce drivert. (178.24) Mindkettőt megtalálod a www.guru3d.com oldalon.
Én ezt tettem és tökéletes ez is meg a COD5 is. Engem a COD5 vágott ki állandóan előtte, amikor a legfrissebb driver volt fenn, amit az FC2 miatt tettem fel, erre még ki se csomagoltam -
priti
addikt
Miért nincs a world map-on legalább színnel jelölve, hogy merre milyen szintű ellenek vannak?
Megyek, aztán egyszercsak szemberepül egy ilyen pö**ömnyi darázs és vagy 5 méterről belémküld egy zöld trutyit én meg egyből-élből burulok, fekszem, hát ez milyen? esélyem se volt ... pedig szintet is léptemitt is állandóan az F5-öt kell majd tunkolni úgy látom, mint a Stalker-be, különben mindig vagy 20 percet buksz legalább mire eljutsz megint ugyanoda az utolsó mentéstől... hát ez a mai egy dráma lett... már megint
-
priti
addikt
Én is ebben bízom, hogy csak átjön majd idővel, csak piszok furcsa elsőre. Szerintem aki nem játszott az első két résszel az simán törli.
Ilyen apróságokat betehettek volna, hogy pittyen egyet amikor tele az AP-d, mint a kettőben a körváltáskor. Valahogy azt a taktikai fílinget nem találom, hogy egy szál "kötözött sonkával" lemészároltál egy falut, ha jól számoltad ki a köröket... Sokminden átjött egyből, szóval rendesen meg van csinálva, valahol úgy érzem, hogy jó lesz ez, csak valahogy mégis olyan érzésem volt sokszor, mint ha az ellenségnek nem lenne körre osztva, csak nekem.
Egyszer volt olyan, hogy bementem egy hypermarket-be, amiben volt pár tipikus felhozó karakter, akiktől kvázi megkapod az induló fegyókat és ott találtam belül egy folyosót. Na annak a szélén állva tudtam egyszer kiszámolni a köröket és stresszmentesen leszedni őket, de vagy 5 load után találtam meg az idális helyet. Olyan őőő van is kör, de nincs is, mert AP nélkül is futhatsz, valahogy nehéz eltalálni így, hogy vegyítve van a kettő, mert nem tudok körbenézni, hogy most mi is a felállás harc közben, mert ha körbenézek ők közben rámjönnek. Nem értem a szándékot, hogy miért nem úgy van, hogy amikor kvázi meglát az ellen, akkor miért nem áll meg a kép és dobhatod szét az első AP-idet RPG nézetből... biztos van értelme, csak még nem jött át, majd ma este is nyúzom egy kicsit. Próbáltam a barangolást is, de betalált pár tűzhányó soklábú, egyet leszedtem a támadó sotival, a másik meg legyártott Gyros-nak...szóval elég hamar elhullottam, de mondjuk porbafingó kezdő karakterrel ez tök normális.
-
priti
addikt
Az egyetlen játék amit háromszor is végigvittem a Fallout2 volt. Nagyon vártam a harmadik részt, de nagyon benéztem. Én azt reméltem, hogy megtartják a körre osztott játékmenetet a harcban, csak 3D-ben látod és ennyi. Nem tartották meg, ok, de akkor meg hogy kerül oda az AP?
Egyszerűen nem érzem, hogy mikor van a "következő kör" rányomok, de még mindig nincs AP, aztán már túl közel ér, tiszta kapkodás az egész, jó hogy játszottam vele vagy 20 percet és abból 10 még a kaptár, de akkor is idegesítő, hogy a nagy igyekezetben megnyitom a pipet a testrészválasztó célzás helyett...
olyan-olyan-olyan öööö ha nem Fallout-nak hívák azt mondanám, hogy xar.
Jobb lett volna talán, ha ugyanaz, csak 3D ben nézted volna végig a köröket így elsőre, nemtom remélem megszokom, de így elsőre csalódás egy kicsit, viszont az elején a karakterkészítés, betanítás marhajó volt... beszélni apáhóóbehehh, jól megoldották
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest