- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
chemand #50362 üzenetére
Köszi az infókat.
Nem bírtam ki énn is kipróbáltam, Milhouse féle 2018.03.09-es változatot, gyönyörűen megy.
Pár apróságot még megcsinálok: Hdd mountolás fixen legyen, samba megosztás működjön, transmisison-t feltenni
ha ezek mind mennének akkot rök boldog lennék mert a msot egy 4k simple-t lenyomtam, tökéletesen megy.
Ugye nekem is FullHd-s TV-m van HDR nélkül, de legalább akkor lesz mit kipróbálni ismerősömnél, mert most megy el a TV-ért, melyen lehetne a hetekben tesztelnem.
HD hangok nekem is gyönyörűen mennek.
-
ttower
aktív tag
válasz
chemand #38891 üzenetére
En legutobb dualbootot Win7+Ubuntu-val hoztam ossze. Eloszor telepitettem a windows, utana a linuxot melle. Ubuntu automatikusan felismerte hogy ott a win es be is allitotta a bootloadert. Szoval nagyjabol 2 next-next-finish-el kesz is volt (nem kellett extra konfig). Szerintem egy probat meger a dolog.
-
_Smooth
senior tag
válasz
chemand #38889 üzenetére
Nálam egy RPi2-n OE fut, HTPCn meg winre tolt kodi. Nincs dual boot, így nincs konkrét összehasonlítási alapom se, de egy dolog hiányzik a wines kodiból, mégpedig a frame packing 3D támogatás. Más érvet én se tudnék dual boot kialakítására.
Azt írod, filmezésre OEt, böngészésre wint használnál. Esetleg két film között meglesnél, vagy elintéznél valamit, akkor kétszer fogod rebootolni a rendszert?
Osztom canniball véleményét, erősen megkérdőjelezhető lenne ennek a létjoga. (kivéve, ha csak arra a havi 1-2 3D-re tartasz fent külön OE-t)Amúgy próbáld meg azt - ha mindenképp ragaszkodsz ehhez a felálláshoz -, hogy OE-t usb kulcsra telepíted, wint meg ssd/hdd, post után pedig meg tudod adni, melyikről bootoljon az eszköz. Nem egy túl szofisztikált megoldás, de amíg más opciót nem találsz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest