- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #22081 üzenetére
Amely szamos korlat kozul eddig egyetlen egyet sem emlitettel.
Én úgy tudom, hogy nem tudja a HD hangokat, valamint most ha vinyó van rákötve vagy hálózaton keresztül a nagyobb bitrátás dolgokat.
Az, aki hulyesegekre dob ki feleslegesen penzt, az sznob.
Akkor az vagyokBár akkor a motorozás sznobság a drágább peca felszerelések megint stb lehetne itt sorolni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
dabadab #22079 üzenetére
ez valóban így van, ebben igazad van.
Én pl annak idején hittem azoknak a meséknek, hogy a runco a projektorok világában jó. drága, nagyon drága, de nagyon jók. végül voltam annyira cuccfetisiszta, h vettem is egyet. és tényleg jó.hasonlóképp jártam a TAG termékeivel is, arról is jókat olvastam, meg hallottam, dehát azok is nagyon drága dolgok. de végül csak lett egy cucom tőlük is és megint csak széles vigyor ült az arcomra, a fene egye meg..
Bolondok ezek a cuccfetisizták
Egyébként én zsigerből nem tudok hinni az olcsó kínai cuccoknak. Jó dolog olcsón megúszni mindig a vásárlásokat, de ennyire olcsón azért ne.. De ha tényleg csak egy alap dig out kell, egy célkimenet, arra jó persze -
cekkk
veterán
válasz
dabadab #22075 üzenetére
Annyi, hogy aki sajnál 50-60-100 ezret egy megfelelő rendszer építése annál gondolom otthon nem egy 100-200-300 ezres erősítő és a többi drága komponens figyel.
Én most ledegradáltam a raspberry-t, csak általánosságban írtam, hogy akinek komolyabb rendszere van az nem ezzel foglalkozik tudva lévén azért ennek vannak korlátjai (nem a 10 bitre gondolok), és aki pedig sokat költ a többi komponensére, nem akar korlátokba ütközni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
dabadab #22072 üzenetére
Ertem en, hogy van az audiofil egyhaz, ahonnan kitagadnak barkit, aki nem kellokeppen draga cuccokat vesz, de azert ennek messze nem mindenki tagja.
most azért ezzel elég blőd dolgot írsz, azzal azért tisztába vagy, gondolom..
az "audiofilség", de szimplán csak a jó minőségű hangzás felé vetett kitartás és türelemjáték nem feltétlen kell, h egyenes arányban legyen a forintális kiadásokkal. felesleges ezt erőltetned, mert tényleg sokakban ezt hinted el
pedig ez nem így van -
Polllen
nagyúr
válasz
dabadab #22055 üzenetére
Ha van digit coax kimenetes kis lap, termeszetesen nem kell, de sajnos manapsag mindenre csak optikai kimenet kerul.
Kulso dacra kotnem ra, azon csak usb&digit coax bemenet van&ez utobbirol szebben szol&usbre fixen a nagy gep lenne kotve. Viszont zenehallgatashoz sok az a gep+zug.
-
zsigus
őstag
válasz
dabadab #21993 üzenetére
Elméletileg létezik, de BD-n úgysem fog ilyen megjelenni, tehát egy gyakorlatilag felesleges feature szvsz.
Maximum saját készítésű videóknál jöhet jól, de nem hiszem, hogy olyan sokan rendelkeznek ehhez megfelelő eszközzel. Bár mostanában nem követem a digitális fényképezők és kamerák világát, mobiloknál pedig nem a felbontás/képfrissítés a lényeg... van ott elég baj.
slashing:
A 4k tartalom a kiadók részéről egy e-mail-be kerül kb.. A korábbi 35mm-es (analóg) filmeknek elméletben a 4k-nál is nagyobb a felbontása, és már szvsz amióta elkezdtek csepegni az infók a 4k-ról (vagyis most már hivatalos nevén UHD), és lefektették az alapszabályokat, a kiadók már alapból 4k-ban digitalizálták ezeket a filmeket, majd "leskálázták" 1080p-re. De ha még nem is így történt akkor is megoldható (kivéve ha sérültek a kópiák, de ezek is baromi sok munkával talán helyrehozhatóak, kivéve ha nagyon károsodtak).
Ráadásul már szintén egy jó ideje a digitális rögzítésben is alkalmazzák a 4k-t, pl. RED, vagy Sony kamerákkal.
Tehát tartalom lenne rá...
A felskálázás pedig szvsz nem lesz olyan csúnya mint pl. egy SD tartalom egy FHD megjelenítőn.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
dabadab #21893 üzenetére
Nem tudom, nekem túlzás volt első olvasatra. Igaz ha valakinek a tartalomkezelés a fontos, így tudja kihozni a legtöbbet a dologból. Lehet én meg erre vagyok "igénytelen". Elmúlt két évben egy fapados 10.000Ft-os médialejátszót használtam megelégedéssel.
(nem a sztereó ellen szóltam egyébként hanem a tv hangszórói ellen) -
UsagiYojimbo
tag
válasz
dabadab #21731 üzenetére
Az első belinkelt oldalon az XBMC szoftveres dekódolójáról esik szó, ami tényleg nem tudja.
A másodiknál nem csak az 1080p, hanem úgy általában a Hi10-ről írják, hogy nem támogatott.De mint írtam, nekem viszi a Raspbmcvel...
Szerk:
Ott a DTS-ről is azt írják, hogy megszenved vele, pedig nálam jól megy, úgy, hogy a TV-m nem ismeri a DTS-t...
Mondjuk a CPU terhelést nem figyeltem, lehet, hogy max közelében jár olyankor, de nem szokott akadni. -
elmouse
aktív tag
válasz
dabadab #21230 üzenetére
Haha. Azért a Windows share-t még ismerem.
Az XBMC-vel az a bajom, hogy semmittevés közben is kb. 20%-on pörgeti a procit, de a lényeg amúgy is az lenne, hogy máshol is el tudjam érni a megosztott zenéimet. Akár mobilról is 3G-n keresztül.
MythTV-t megnézem, de igazából a gépen nem kell nekem felület.
Érthető vagyok, vagy teljesen hülyén fogalmazok? -
mandras81
senior tag
válasz
dabadab #20988 üzenetére
Nem szeretnék külső hangkártyát venni, pont az a lényeg, hogy kompakt legyen a cucc.
Igazából alapvetően cd-t hallgatok, a gép hangkártyáját (vagy a korábban tervezett pci-os hangkártyát) csak akkor használnám, ha olyan zenéhez támadna kedvem, ami nincsen meg cd-n, de a gépen megvan flac-ben, vagy ha olyan filmet vagy koncertfelvételt nézek, amihez a hifi hangfalakra van szükségem. Főleg az első eset miatt akartam hangkártyát, mert az csak jobb minőségű hangot ad RCA-n, mint az integrált, de egyelőre beérem az alaplapival, aztán esetleg ha nagyon igénylem, akkor marad a külső hangkártya.
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #20810 üzenetére
Nem azt írtam, hogy ez a ház kell, hanem olyan ház kell(ha egy mp-t akarsz kiváltani akkor igen is ezek a dolgok kellenek). Akkor még semmi konkrét típust nem ajánlottam.
De értem mire írtad.Viszont ha azt nézed, hogy az embernek nincs egy logitech távja akkor igen is ez egy jó vétel most a piacon, mert egy "normálisabban"(persze ez megint egyéni preferencia, hogy kinek mi a normális és a szép) kinéző ház sajnos nem olcsó. Még a Kínában gyártott noname házak is közel 20-30 ezer forintokba kerülnek, Ugye ára van annak ha valaki a meglévő rendszerébe nem egy egyszerű mATX ázat akar oda rakni.
(#20812) dabadab
Már akinek van kedve és türelme hozzá. Én is egy erősítő házába akartam építeni de az üres házra a szerviztől kaptam egy közel 30 ezres ajánlatot
Olyan lejátszót vagy más házat meg nem nagyon találtam ami nekem tetszett volna. Ez az én bajom tudom.
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #20807 üzenetére
Az baj, hogy ebbol egy szot se ertek? Miert kellene ilyen draga haz? (Sot, egyaltalan haz?
Mert nem mindenki akar a szoba közepén egy pc-t látni doboz nélkül?És mondjuk én sem alatatni szeretem a gépet hanem rendesen kikapcsolni?
Most komolyan, egy openelec telepitesehez mennyi tudas kell? Nagyjabol anyam meg tudna csinalni
És a kedves openeleced tudja a 3D, tudja azt hogy ha valami szart tölt le az ember akkor kilép az xbmcből és elindít egy másik lejátszót amivel letudja játszani? Sőt tudja az openelec a HD hangok támogatását az AMDvel? Mert most épp ott tartanak szerintem, hogy nem
A gep osszerakas meg tok szokasos, az ember beledugja az alaplapba a CPU-t meg a RAM-ot, aztan keszen is van.
Én most két ember tudnék megnevezni akik nekikezdtek és nem jutottak vele előre.
-
mandju
senior tag
válasz
dabadab #20620 üzenetére
Ne nézzél már madárnak...
ez 2.99.5 Openelec info fül alatt xbmc12
ugyanez van Cekkk által javasolt releasssel is, csak ott xbmc13at ír már. Az fejlesztői verzió.
Korábbi Openelec alatt RC2-ig megvoltak ezek a menüpontok, mint ahogy windows alatt is megvannak, de sok visszajelzés miatt tiltva lettek ezek az opciók a későbbi OE-ben.. ( Akadozott a lejátszás, nem volt hang, ha HD hangformátumú filmet indítottál el rajta.) -
sb
veterán
válasz
dabadab #20520 üzenetére
Én nem hiszem, hogy nagy különbség lehet 90% feletti hatásfokoknál. Nincs olyan mozgástér, mint a nagy tápoknál. Bár nyilván lefelé van, de az meg nem tűnik mindennaposnak. Már csak azért sem, mert akkor egy ilyen passzív kis kocka eléggé kezelhetetlen lenne a hő szempontjából.
Most mértem meg a Modecom Feel 202 96W-os kockáját és egy LC-Power 75W-osat. A - nem túl érzékeny - mérővel konnektornál 0-1W között ugrált a különbség köztük idle (23-24W) és load (59-60W) is. Ez itt még mérési hiba is lehetett akár.
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #20503 üzenetére
Nincs
De volt itt aki feladta a próbálkozást, de meglehet ezt csinálni
Mondjuk szerettem volna ha mutatja a filmhosz/aktuális időt lejátszás közben. Ez most már megy és nekem ez a lényeg, de volt akinek az ezen való navigálás lett volna a lényeg, az is megy.
Szóval minden lehet csak akarni kell, meg kutakodni a külföldi fórumokon, meg levelezni a progi készítőjével, hogy miért szál el a .NET -
cekkk
veterán
válasz
dabadab #20107 üzenetére
Ezt kaptam még
De a gyereknek szerintem fogalma nincs, mert amikor kérdeztem tőle amiket leírtál nem tudott rá válaszolni, pedig ő gyártja.
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #19962 üzenetére
Pedig azokban kevesebb elállítási lehetőség van, mint egy htpc-ben. Főleg ha win alapokra épül.
Persze nem kell winre építkezni akkorcanniball
A tagellő progik
De szerintem ezek ilyen 10-20 kilibyte-s képek lehetnek nem 5-6 megás képekre kell gondolni. És pl nekem is így ismerte fel a Squeezebox a képkepket és a mappába se kellett így folder.jpg
-
canniball
nagyúr
válasz
dabadab #19724 üzenetére
Az XBMC-vel (w7-en 10 vagy 11 már nem emlékszem) történő első ismerkedésem során hiába állítottam az ilyesmi menüpontot az csak annyit csinált hogy amikor a menüben ránavigáltam a kikapcs.-ra akkor a felugró lehetőségek között (kikapcs./készenlét/stb.) az általam kiválasztott volt kiemelve/alapértelmezetté téve. Attól függetlenül hogy itt mit állítottam be ha a távrángatón megnyomtam a gombot az kikapcsolta a gépet. A win beállításai között van valahol egy olyasmi menüpont hogy amikor megnyomom a kikapcsoló gombot akkor ezt tegye: ..., ezzel sikerült megoldani a problémát.
-
rigo88
aktív tag
válasz
dabadab #19297 üzenetére
a pro verzió amin a nagy kocka 2 uncia réz van simán megy ventivel 70fokon. kiváncsi vagyok nyáron mi lesz :s
hamarosan kerül a htpc-be egy ssd, és akkor végre nem fog recsegni a wd green ami mellesleg a teljes alumíniumházat felfűti, mellesleg érinthetetlenül forró..
milyen legalább 1.5tib hdd-t érdemes beszerezni ésszerű ár-keretek közt? nem érdekel az elérés, a rpm, csak h halk és olcsó legyen.
jó lenne 2x750gb wd black noti de az horror. -
rigo88
aktív tag
válasz
dabadab #19293 üzenetére
áh. ravasz
bár nem szeretnék szívrohamot kapni amikor a 60fokos borda ledobja a ragasztót
lehet, hogy ragasztó + odakötözöm valami viszonylag vastag cérnával is azért. a rezgéscsillapítás jó ötlet! van még egyoldalon ragadós gumim a macho hűtés dobozában is.
az e45 pro-n gumikesztyűből vágott gumigyűrűvel erősítettem a bordára a ventit. pro megoldás az is ám! kiváncsi vagyok mikor rothad úgy a gumi a bordák közé hogy az életbe nem szedem ki...Patice: közvetlenül a bordára erősíteném, igaz a borda+venti és a ház oldallapja közt maradni fog nagyjából fél cm max.
ebbe pakolom majd.
ház igencsak GAY-re sikerült slogenje: small is cute small is beautyful. amikor mondta az eladó majdnem visszaadtam h "nemkellviddinnen"... -
Peak
addikt
válasz
dabadab #19199 üzenetére
http://www.mp3-tech.org/programmer/docs/dts_whitepaper.pdf
A DTS hang veszteséges tömörítésének "kinyitása" LPCM jelfolyammá, WhitePaper... csodás diagrammok, jackson-ábra és jól látható részletesség, amely akkora szabadságot ad a programozóknak, akik PC-re vagy konzolra irhatnak szoftvereket, illetve a chip-gyártó cégek számára, hogy egyáltalán nem látom 100%-ig garantáltnak, hogy mindenki pontosan ugyan azt az LPCM jelfolyamot fogja előállitani bitről bitre.
Ettől még nem kizárt, hogy az XBMC LPCM dekódere bitről bitre pont ugyan azt az LPCM jelfolyamot fogja előállítani, mint az erősítőm Cirrus Logic DSP-je, vagy éppen a VLC player, de (pontosan a fenti részletes sheet alapján) ostobaság kijelenteni azt, hogy márpedig minden LPCM jelfolyam azonos lesz azonos audiostreamből.
Ugyan ez van sima Dolby Digitalnál is, és minden más egyéb veszteséges tömörítésű eljárásnál is.A Loss-less kódolások, úgy mint a TrueHD és a DTS HD MA hangsáv formátumnak viszont pont az a lényege, hogy ott viszont bitről bitre ugyan azt a jelfolyamot kell visszakapni LPCM-ben is, mint amit a nyers forrásnál kevertek a hangstúdióban.
Itt viszont kb. 100% ugyan az az LPCM minden esetben, akár XBMC nyitja ki, akár a DSP. A placebó hatás itt tutira jelen lehet.Remélem igy most már igy mindenki számára megnyugtató választ kaphattunk, és szent a béke.
UFF!
-
Peak
addikt
válasz
dabadab #19196 üzenetére
Kezdem elveszteni a fonalat, hogy tulajdonképpen Te milyen álláspontot is védesz oly vehemensen?
Mi is az alaptézis szerinted?
Hogy az XBMC ugyan úgy kódolja ki LPCM jelfolyammá a DTS HD MA-t, mint mondjuk a VLC player?Szerk: Továbbá nem értem, hogy hogy a fenében nem látod át azt a sok layert, amin keresztül egy OS egy PC-n dolgozik és továbbítja a hangot. Ez szakmailag is nyilvánvaló és köztudott. De az is lehet, hogy Te is és Én is másról beszélünk, elbeszélünk egymás mellett. Elképzelhető.
-
Peak
addikt
válasz
dabadab #19194 üzenetére
Vegyünk egy egyszerű példát.
192kHz/24bit FLAC.
XBMC a hangkártya driverével karöltve kell megoldania, hogy az analog DAC 48kHz/16bit-et kapjon.Hol és ki végezze el a downsamplingelést?
Milyen algoritmus szerint?
Vajon az XBMC hagyja ezt a feladatot a DirectSound-ra vagy a Realtek High Definition Audio driverre?
Netán maga gondoskodjon arról, hogy a 24bit-ből hogy csinál 16-ot? Mennyire finomitson a kvantálási értékeknél? Mi van ha a 192kHz-et 44.1kHz-re kell csökkenteni, ami nem egész osztója? Tehát lesz maradékolás. Lesz módosulás a hanggörbében.
És a DirectSound-nak vagy a Realtek HDA drivernek már nativ 48kHz/16bit LPCM-et adjon?Aztán kikapcsolod-e hangkártyának a hangzás opcióját? Figyel erre egyáltalán bárki?
Vagy hogy mekkora "hangfal" van beállitva pl. a Realtek HDA-ban? Vág-e frekvenciát vagy sem HDA driver szinten?Szerintem egyszerűen csak fogadjuk el, hogy programozás technikai szempontból PC-n is olyan sok helyen lehetséges belenyúlás a nyers LPCM adatfolyamba, hogy butaság lenne azt gondoloni, mindig minden szoftver kizárolag egyformán működik. Lásd ellenpéldának a FooBar-t.
Ezzel természetesen NEM AZT ÁLLITOM, hogy minden szoftver más és más hangot produkál!
Hanem azt, hogy igenis lehetséges különbségeket találni szoftverek, driverek és DSP-k között bőségesen.
Remélem ez igy tiszta és világos.Uff.
-
Peak
addikt
válasz
dabadab #19183 üzenetére
Szerintem nézz utána, hogy milyen különbségek vannak DAC chipek között.
Hány gyártó van, hány féle tokozás, milyen körítő elektronikákat tesznek köréjük, stbstb.
Tisztelem a MODERÁTORI rangod, de szerintem most egy picit visszavennék a sebessgéből, és légy egy picit elnézőbb kérlek a fórumozókkal, mikor nyilvánvalóan véletlen összetévesztik a DACot a DSPvel megnevezésükben. -
TCr
veterán
válasz
dabadab #19183 üzenetére
Pffff... látatlanban azért ne dobálózzunk.
Mint írtam, komoly különbségek voltak.
A párom ott ült mellettem, tanúsította.
Nem akartam kihallani egyikből sem jobbat, mert engem abszolút hidegen hagy a DTS HD téma, arra voltam kíváncsi, hogy mi a különbség a kettő között. -
Patice
Topikgazda
válasz
dabadab #19183 üzenetére
Ja, a számítógépes procik sokkal fejlettebbek, mert sokkal több féle algoritmust, utasításkészletet stb. kell tudniuk kezelni, számolni.
Egy DAC chip ehhez képest sokkal egyszerűbb szerkezet, de nem mindegy SZOFTVERESEN hogy hogyan számolja ki az adatokat, hogyan alakítja át a digitális jeleket analóg jellé. 16, 24, 32, vagy akár 35 bites (ne adj isten lebegőpontos) algoritmust használva.
-
törölt tag
válasz
dabadab #19135 üzenetére
turbóaudiofil
Na, ha turbóaudiofil vagyok, akkor nem gondolod, hogy turbóaudiofil igényeimet egy turbóaudiofil képes erősítővel szolgálom ki? Mellesleg milyen csúnya lenne az erősítő kijelzőjén a Multichannel feliratot olvasni. Sokkal szebb rajta a TrueHD vagy DTS-HD MA feliart, így még felvágni is tudok az ismerősök előtt
-
sb
veterán
válasz
dabadab #17887 üzenetére
Példa volt, fene se tudja, hogy hogy működnek a gyártók egyedi wear leveling algoritmusai.
Nyilván ha 3000 írást bír egy cella akkor nem 1500-nál fog el másikat is terhelni. Lehet, hogy egy ilyen példában mondjuk 10 egységenként végigshifteli az írást és akkor +10% írásod lesz tőle.Egyébként meg a további válaszodban a lényeg: Nem láttuk még. Mert normál használatban nem igazán van még tapasztalat, hol az SSD élettartam vége.
Keressünk 5-10 éves, írással rendesen megküldött ssd-ket tömegével és abból próbáljunk tapasztalatot levonni, ha ez a cél. Nem fog menni. (Az meg más kérdés, hogy ki mennyi időre veszi, ne keverjük bele. Van aki most is Pentium1-et használ.) -
rii
nagyúr
válasz
dabadab #17892 üzenetére
a zotac-on, ha jól látom, megy az Openelec
ebben az esetben mi a megfelelő openelec verzió? ez az "Eden" az lenne? (hivatalos oldalon mintha már a 3-as is jönni akarna)
pár napja hallottam elősször az xbmc-ről ... amit még szeretnék, hogy valami torrent-kliens fusson rajta
nekem voltaképp egy sima VLC is megteszi
-
rigo88
aktív tag
-
sb
veterán
válasz
dabadab #17867 üzenetére
Van 5 blokkod, 4 teleírva.
Alapesetben:
Az első blokkon változik az adat mondjuk minden nap, a többi konstans. Akkor az első cellát minden nap újraírod. Az 1. cella írási száma folyamatosan növekszik, a maradék 4-é marad 1-1-1-0. Így az első cella kidől a sorból idővel, míg a többi érintetlen szinte. 1000 nap múlva 1001-1-1-1-0 a cellák írási ciklusa.Vagy:
Az 1. cella helyett felváltva az 1. és az üres cella között ír, így ennek a kettőnek nő az írási száma. 100 nap után: 501-1-1-1-500. Jobb a helyzet.Gyaníthatóan ennél jobban próbálja elosztani a terhelést:
A másik 3 cellát is írná. Ehhez viszont folyamatosan át kell mozgatni a naponta változó adatot az 5 cella között elosztva. Ha a maradék 4 cellád üres lenne úgy, hogy az 1. folyamatosan változó adatot tartalmaz, akkor csak minden nap (vagyis időközönként) másik cellába kell írni az adatot: 200-200-200-200-200 lesz az írás eloszlás. Ha viszont már foglaltak a cellák akkor át kell tenni az ott lévő adatot előbb és utána lehet beleírni, tehát 1 írással több lesz cellánként, ami rontja az átlagos élettartamot (de kiegyenlíti a cellánkéntit).A wear levelingnél tehát muszáj, hogy számítson mennyi az üres hely. A trim nem biztos, hogy ide tartozik...
-
rii
nagyúr
válasz
dabadab #17869 üzenetére
- egfy ilyen gép köbö. mennyibe kerülne?
- lehet akkor alacsony fordulatszámű alig hallaható ventivel megoldani? (pont azért akartam volna passzív,ra, hogy legalább ennek ne legyen hangja)
- hány W-ot esznek ezek a gépek?a Brazos/Ion vonal mit takar? a CPU-k fajtái? .-)
mikro-atx-es lap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest