Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Az az álláspontja, hogy mindegy, hogy a PC - XBMC (LPCM) vagy az erősítő végzi a DTS HD kódolását.
Én komoly különbséget hallottam (pártatlanul, mert nekem aztán tökmindegy volt, hogy melyik a jobb, vagy egyforma-e) a kettő között (ebben az esetben a PS3 volt a lejátszó), de szerinte ez csak placebohatás volt. -
Az eredeti kerdes az volt, hogy melyik cucc tud DTS-MA-t meg tarsait bitstreamelni es arra irtam, hogy tok mindegy, mert az XBMC ugyis tudja LPCM-be dekodolni, onnan kezdve meg mindegy. Erre jott a turboaudiofil allaspont, miszerint csak es kizarolag az a jo, ha az erosito csinalja a dekodolast, mert kulonben vacak lesz az egesz.
"Hogy az XBMC ugyan úgy kódolja ki LPCM jelfolyammá a DTS HD MA-t, mint mondjuk a VLC player?"
Ez mondjuk igy van, foleg, hogy meg azonos kodot is hasznalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi