- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jeni
félisten
filmezéshez az FM2-s rendszer kiszolgál rendesen-tehát hacsak az kell akkor egy A10-5800K jó még a A10-5700k ami kevesebbet fogyaszt mivel a 5800 100W,az 5700K meg 65W fogyasztású,és hozzá egy FM2 85x lapot abból az Asus,Msi,Gigabíte amivel nincsenek gondok.
Asrockkal voltak bibik de lehet,hogy az a ITX méretűeknél van,nem tudom pontosan?
Lehet,hogy a Asrock FM2-85x mATX lapnál semmi gond nincsen vele.Pontos típusokat nem írtam,csak elvi irány mutatónak írtam le.
ha játékra is kell akkor amellé betehető egy ATi 7770 kari,bár nagyobbat lehet-e amit kitudna hajtani ezt én nem tudom
Én szeretnék erre is választ kapni,pl.:Ati 7850-s -
canniball
nagyúr
Ha tényleg csak net és avi/DVD az igény akkor amit linkeltél korábban az is jó lesz. Relatíve olcsó és ha használt is lehet akkor még olcsóbb. De szvsz még így felesleges pénzkidobás...
Illetve amennyiben ragaszkodtok hozzá és nem sürgős akkor lassan jön a brazos és a trinity utódja is, lehet érdemes lenne kivárni. -
cekkk
veterán
Nekem volt 720as LCD és azt is BD25el etettem, na nem azért mert sokkal több részletet vettem észre, hanem azért mert talán azokkal volt a legkevesebb baj, és nem volt agyonkódolva a film.
Hát ha lesz majd netezős konfig és csak dvd és dvdrip kell akkor nem kell neked a htpc, szerintem felesleges pénz kidobás.
-
-
drdr
senior tag
"szerk ez eleg jol nez ki mit szoltok hozza"
Én lassan kezdeném elfelejteni a brazos vonalat... Az utóbbi napokban hetekben több szívásról lehetett itt olvasni ezzel kapcsolatban. Egy itx v. mAtx lappal Trinity vagy a hamarosan megjelenő Richland APU-kal sokkal kevesebb baj van, a 65W TDP-s változatok pedig nem is fogyasztanak sokat és van bennük tartalék bőven. Halk hűtés és táp megoldható. Kicsit lehet drágábbak, de nem csak mozizni jók, főleg ha akarsz billenytűzetet is... Szerintem érdemes megfontolni.
-
sg22
senior tag
igazabol ha irtok egy alaplap memoria proci parost, meg vmi normalisan kinezo hazat az eleg is lenne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest