- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
-Gabesz- #72965 üzenetére
Ezzel én is így vagyok !!
Ez tényleg jó vásárlás voltén sajnos szombaton vásároltam tőlük, az ajándék is elfogyott , az akciós óra is lejáróban volt , vasárnap nagy árak , tegnap megint akció és sok ajándék
Na mindegy így jártam de nem rossz árak amiken vásároltam kis lámpákat több ismerősnek is !
Az FC12 re kíváncsi vagyok ! -
H-Zol
senior tag
válasz
-Gabesz- #72862 üzenetére
Te jól be vásároltál
Az FC12 őn én is gondolkodok, kíváncsi leszek , hogy neked ,hogy jön be !!
Ts22-röl azt olvastam , hogy rögtön vissza vesz a meleg miatt , igaz a TS21 is jól melegszik , de ügyesen rövidebb körbe pásztázásra tökéletes, amúgy meg egy nagyon eltalált kis lámpa , ház körül mindennapi használatra , javításra tökéletes! Ritka erős a mágnes a kupakon , nem úgy mint egyes lámpáknál, hogy le esnek, ez nem fog !! -
z123456z
őstag
-
z123456z
őstag
válasz
-Gabesz- #72585 üzenetére
Ezt nem tudom. Ha egyszerre többet veszel, kicsit több a kedvezmény is. Arra pedig, hogy honnan jön, nem jöttem rá. A tegnapi rendelésem van amazon.de-n, mégis kínában adták fel. Tehát ez semmit nem jelent. Passz.
H-Zol
Ennyire nem bonyolódnék bele. Valószínűleg olcsóbb és egyszerűbb lenne egy belevaló akku, mint ezt végigjárni. De jó ötlet, köszi. -
Beri
addikt
válasz
-Gabesz- #72554 üzenetére
Fura, hogy a DL70 nem tud tölteni (bár végülis valahol érthető, mert a DL diving light-ot jelent, merüléshez meg egyszerűbb olyan lámpát összerakni, amin nincs egy lyuk gumibogyóval betömve), de ilyen setupot már láttunk korábban az astroluxtól is (ea01s, ft02s). A videón a levél nem attól gyullad meg, hogy a lámpa feje annyira veszedelmesen meleg lenne, hanem a fényétől.
A TS22 viszont tényleg nagyon zsivány, még powerbank is tud lenni.
A D25S is jó vétel annyiért (bár banggoodon már egy ideje kb ennyibe kerül a seeknite h02a, ami gyakorlatilag ugyanez a lámpa [link]). A szimmetrikus dizájn is jó, csak annyi a hátrány, hogy a lámpatest (és vele együtt az akku) közepét melegíti a 2 SST40, ami nem biztos, hogy a legjobb ötlet. -
papucsiga
csendes tag
válasz
-Gabesz- #71823 üzenetére
Engem nemrég óta szolgál egy S4 plusz. Az anyag használat szerintem nagyon jó mind a töltő, mind a tápegység esetén. Tetszik, hogy van benne hőmérséklet figyelő. A belső ellenállás mérése talán olyan pontos mint az Opus Bc100-é, de ha jól tudom ezzel a fajta módszerrel úgyis csak nagyságrendileg lehet meghatározni. Arra meg jó. Annyi, hogy ha jól emlékszem nem lehet kikapcsolni a hangjelzést, amit bekapcsoláskor és az adott művelet befejezésekor is ad. Engem mondjuk nem zavar, éjszaka úgysem töltök akkut. Eddig se túl nem töltött, se túl nem merített akkut a használat során. Elégedett vagyok vele.
-
z123456z
őstag
válasz
-Gabesz- #65347 üzenetére
Nekem van egy xanes 3320, ugyanaz a led, nagyobb akku, szintén 1800 van megadva. Szerintem nagyon erős a fénye, bár nincsen összehasonlítási alapom ( de már úton van egy ft03 ), és nem is tesztelgettem. Egy biztos, korom sötétben brutálisan megvilágítja a házszámokat. Viszont a közepén lesz egy sötétebb folt. A foncsoron van egy megfolyás, vagy gyűrődést, tehát a minősége...3000 forintos. De a fém részek kifogástalanok.
-
-
WestBam
Topikgazda
válasz
-Gabesz- #61572 üzenetére
Soktényezős, hogy számít-e. Alapvetően ma már figyelnek mindent a lámpák, többek közt az alacsony feszültséget is. Mondjuk kínai olcsó tölthető lámpába biztosan csak védett cellát tennék, mert a védelem általában túltöltés ellen is véd, nem csak túlmerítés és rövidzárlat ellen. A kezdő lámpásoknak szoktuk javasolni, legalábbis én, hogy védett akkut vegyenek, azzal kisebb az esélye, hogy hülyeséget csináljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest