- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
-
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
válasz
milan26 #82634 üzenetére
Milyen leddel rendelted végül?
Összedobattam chatgpt-vel egy kis összefoglalót:
Hatékonyság és teljesítmény
Nagy fényerejű throwerek: SFT40, SFT25R (jó hatékonyság, nagy távolság).
Flooderek, széles fényeloszlással: XHP50.2, 6V XHP50, XHP70.2 (sok fény, nagy teljesítmény).
Színhű és egyenletes világítás: 519A, 219A, B35AM (jobb CRI, kellemesebb fény).Vetítési kép
Legjobb throwerek (nagy hatótáv): SFT40, SFT25R.
Kiegyensúlyozott fényeloszlás: SST40, SST20, 6V XHP50, B35AM.
Széles, flooder jellegű fény: XHP50.2, XHP70.2.
Legjobb színvisszaadás (CRI 90+): 219A, 519A, B35AM.Melyiket válaszd?
Távolsági világításhoz (thrower): SFT40, SFT25R.
Színhű, egyenletes világításhoz: 519A, 219A, B35AM.
Flooder, sok fényhez nagy területen: XHP50.2, XHP70.2.
Kiegyensúlyozott teljesítmény, jó ható
távval: SST40, SST20, 6V XHP50.Sok alapján a beamshotok alapján, amiket linkeltem, az alapján nekem az sst40, meg az 519 tetszett, de nyilván kézben lehetne őket legjobban össze nézni 🙂
-
H-Zol
senior tag
válasz
milan26 #82629 üzenetére
A Wurkkos TS11 egy erősen throw ( szűken de viszont ütősen messze világít ) , sétálni , ház körül jönni menni nem jó
, de viszont a harmadik negyedik szomszéd kertjében körbe nézni arra nagyon jó
, az aksi kicsi ( lehet hozzá kapni 18650-es csövet is és azzal már nem kicsi , de akkor már nagyobb lessz a lámpa , szerintem az úgy jó ahogy van , töltő van rajta usb C és utánna kell tölteni , hogy mindég tele legyen , pláne ha többet akarsz vele világítani !
A Convoy S21E Xhp50.3 hi LED vagy SST40 -es LED -el, jó mindenre közelre , távolságot is tud , a 21700 aksi pláne a 6000mAh Vapcel sokáig tart , ha egy lámpát akarsz mindenesnek akkor a Convoy a jobb választás , de a LED nagyon fontos , mert SST40 vagy SFT25 R LED -el ez is szűken fog világítani !! -
Cyborg
őstag
válasz
milan26 #82629 üzenetére
Egyetlen lámpának inkább a Convoy szerintem.
A wurkkos egy thrower, kint a mezőn nyulat nézni jó. Közelre is használható, de ház körül biztos nem azt használnám
Nemrég tettem fel pár fotót a sofirn if22a-ról, az kb ugyanaz, csak 21700as akivel. Nézd meg esetleg, igaz, mind turbón készült kép, uh félrevezető lehet kicsit.
[link]Convoy s21e beamshots
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
milan26 #82615 üzenetére
Az elemesek, a jobbak, szintén felvesznek 4 A körüli áramot. Nem sok elem képes ekkora áram leadására. Inkább a NiMh akkuk. Manapság inkább a 2 db AA méretű 141000 -es Li-Ion akkuval is üzemelni képes (vagyis ez az alap elképzelés) elemes lámpák mennek. 1400 - 1600 lm leadására is képesek. USB-C töltéssel. Drágábbak. Mármint, ha nagyon kell az elemes, de ezeket sem elemmel használnád.
-
Cyborg
őstag
válasz
milan26 #82615 üzenetére
...ha nem akarsz sok macerát, meg szeretnél vmi fényt, esetleg üzemidőt is, mindenképp 18650, vagy 21700 akkus lámpát vegyél, ilyen akkut sok helyen árulnak, de ha akkuval veszed a lámpát, már az a gond is letudva. Javaslom a beépített töltős lámpákat, mert akkor külön töltő se kell már, sima telefon töltővel tudod tölteni.
Ár - érték arányban Convoy, Sofirn, Wurkkos(A sofirn testvér márkája)lámpák az ajánlottak, bár a 15-20-ba egy emisar is beleférne 🙂
Wurkkos FC11, TS22, mágneses a talpa, kis szilikon kupakkal még szerelni is, sátrazni is jó.
Emisar D4v2, D4K roppant kicsi lámpák
Convoy 21e... külföldi rendeléssel megnyílnak a lehetőségek
-
H-Zol
senior tag
válasz
milan26 #82615 üzenetére
Nekem mind lítium aksis lámpáim vannak , van 10+ éves aksim ami mai napig jól teljesít !
Akkor amit én ajánlottam a Convoy S8 nem a legjobb , mert Kell hozzá külön töltő, de a "Cyborg" kolléga ajánlása a Convoy S21E az tökéletes , nem drága , jól világít , van usb C töltés nyilas rajta , egy sima telefon töltővel meg lehet tölteni , itt a link [link] , szerintem általános célra válaszd az Xhap50.3hi R70 LED -et állandó áramú meghajtót és egy 6000mAh Vapcel aksit hozzá !!
Ez a lámpa így világít turbón , ezt ugye nem tudja sokáig tartani egyik lámpa sem , de kisseb fényerőn is jól el lehet vele boldogulni és közbe azért fel lehet lökni turbóra is , hogy körbe nézzen az ember a szomszédok kertjében is
-
H-Zol
senior tag
válasz
milan26 #82605 üzenetére
Üdv itt
A túloldalon linkelt lámpa , Convoy S8 SfT40 LED -el 5A-4mod driverrel , és vapcell M11 V2.0 1100mAh aksi és 18350 cső , de jön ebbe az árba vele a 18650-es cső és klips is és ez 8200 Ft lessz áfa vám nincs rá , ebbe az árba két hétnél hamarabb nállad lessz innen [link] !!
A szín hőmérséklet is fontos ( nekem minden lámpám 6500k az az szép fehéren világít ) soknak az 5000k jön be , azt mondják természetesnek , de nekem az már sárgás , az alatt meg nagyon sárga !
De kérdez nyugodtan !!
ez szerintem EDC és még hogy világít
!!
-
Cyborg
őstag
válasz
milan26 #82605 üzenetére
Ha az eMAG jó, akkor Convoy s21e.
Ez egy ready to use csomag....mondjuk a convoy oldaláról fele ennyi lenne, ha nem ódszkodnál a külföldi rendeléstől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest