- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plug Life
senior tag
Szerintem ~1000 lument tartósan kb. 40+ mm-es fejű lámpák tudnak a hűtés miatt, és ahhoz 21700 akku is kell, hogy 2+ óráig menjen... Én most vettem egy Convoy M21H-t, az ilyesmi, Anduríl nincs, 1-10-40-100% (25-300-950-2600 lumen), vagy fokozatmentes állítás, szerintem használható a fix kiosztás. A „holdfény” mód viszont vicc, 10lumen 😂 Úgy látszik arrafelé nagyon erős a holdfény...
-
Plug Life
senior tag
A convoylight.com-ról rendelt cuccok hogyan jutnak el a címzetthez? Valami Yun Express van Magyarországhoz írva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest