- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #82434 üzenetére
Ez általában mindenütt úgy szokott lenni , hogy b@sszuk meg a külföldit
, de már nem nagyon megy a megvesztegetés , mert testkamera van a rendőrökön !! Hosszú évekig motoroztam , motoros találkozón voltunk nállatok Sirokon ( ott voltam vagy elég sokszor , nagyon jó , sok program bemutató, színvonalas , jó zenekarok stb ) , 8 motorral mentünk és záró vonalon előztünk és a domb mögül figyelték a rendőrök , ki is intettek minket , aki a legelső volt az egy kicsit agyament csávó
benyult a zsebébe és oda nyújtott egy tízezrest Ft ot ( évekkel ezelőtt más értéke volt ) , a rendőr ugrott egy nagyot és azt mondta , hogy diszkréció uram diszkréció, de ez a tahó nem értette, a zsebébe akarta nyomni mint az orvosnak
, erre odaszólt egy másik , hogy tegye bele az okmányokba , úgy is volt az okmányokkal elment a kocsihoz és a Ft nélkül adta vissza
, jó idők voltak azok , de ma már minden más !! Mondjuk vitatható volt a dolog , mert például én is előztem de nem léptem át a záró vonalat , de többen nagy dög chopper motorokkal át lépték !!
Hosszú lett biztos van benne sok helyesírási hiba ( bocsánat érte ) , más topikban többen nehezen nézik el ) kézi szerszámos oldalon nem a kis kínai olcsó lánfűrészről amit írtam nem azt nézte egy buzgó mócsing , hanem , hogy hány hibát ejtettem[kép] [kép] [kép] , erről írtam , hogy bele nézve nem rossz , de most a héten kiderül !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #82428 üzenetére
Az S8 tökéletes ( de vigyázz nincs usb töltési lehetőség , kell hozzá külső töltő ) , nekem SFT25 R LED -el van , de most jön a másik SfT40 LED el , és jár hozzá a 18650 és cső is !!
Rövid csővel 18350
és egy turbós kép , ( de 40% fényerőn is elég ütős , arról nincs képem )
másik alternatíva a Wurkkos TS11 [link] itt van Usb C töltés , hosszú 18650 és csövet külön lehet megvenni , szűkebb a vetítési képe , de messzebb is hord , itt van két kép !!
más a két lámpa és az S8 tényleg nagyon kicsi EDC!!
-
csibe1
addikt
válasz
rybak111 #82285 üzenetére
Most néztem a lámpát, hááát nem egyszerű eset.
Ha a fej mögött legalább olyan hosszú lenne, mint a mellette lévő 18650-es akksi, akkor még talán, és ki is nézne valahogy.
A nagy fej szerintem nem rossz a hűtés miatt.
Nem tudom ki tervezte, de megkérdezném tőle, hogyan fogja meg normálisan?
Azért 47 dolcsiért nem ezt venném, dupla LED ide vagy oda...Amúgy akkor már miért nem nigtwalker (éjbenjáró) lett a lámpa neve?
-
WestBam
Topikgazda
válasz
rybak111 #82285 üzenetére
Nem lehet túl kényelmes ekkora lámpafejjel, eléggé aránytalan nem csak ránézésre, de kiegyensúlyozásra nézve is.
EDC-re túl mértes, rendes lámpának meg túl kicsi az akkuja és amorf az alakja.
18650 akku reálisabb lenne ezekhez az áramfelvételekhez, létezik hozzá toldó cső, szerintem érdemes beszerezni. Az egyensúlya is javul és az akku is jobban bírja majd ezt az áramfelvételt. -
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #82063 üzenetére
Szerintem ezzel nem nagy javítást csinálnák
, egy 100w és egy 50w reflektort használok munkára ( állítható álványon vannak ) , de amúgy van két pipa lámpám es egy két szórt fényű kis lámpa , azokkal is dolgozni , javítani szoktak !!
Szerintem a linkelt lámpa nem egy nagy mutatvány !! -
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #81992 üzenetére
Pasz én egy országgal lejjebb élek !!
Több mint két hónapos alias rendelésem ( nem lámpa ) egy fél hónapja az országban van de semmi, akkor is több rendelésem.volt alirol , két , két és fél hét alatt minden itt volt , sőt utánna is voltak rendelésem és minden megjött , az meg sehol ( sarok csiszoló gyorskioldós anyák) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #81740 üzenetére
Le tekered a kapcsolót ( kupakot ) és egy , villany vezetékkel, vagy egy drót , akta kapocs ( kiegyenesitve és ketté hajlítva ) , egyik vége az aksira , a másik a lámpa fényes végére ( ott a menetnél ) és ha a kapcsoló a hibás akkor a lámpa világítani fog !!
Én így merem meg a lámpákat , csak nem drótot, hanem egy multimétert használok Amper állásban, hogy milyen fokozaton hány ampert vesz fel !! -
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #81720 üzenetére
"S8 vs S21E "
Ez nem így van itt nincs VS az S8 SFT25R LED -el 8A max Amperral hajtva egy kis zseb rakéta , itt [link] egy videó rolla ( az enyém felé ijen hosszú lesz a 18350 akuval ) !!
A S21E Xhp50.3hi LED -el jóval nagyobb fény nyalábbal , egy mindennapos itthoni , szerelő lámpa lesz , innen [link] kap jó erős mágneses kupakot , a HD20-WK15 kupak pont jó rá!!
-
Jack72
aktív tag
válasz
rybak111 #81638 üzenetére
Én is így kezdtem, hogy csak valami nem túl drága lámpát akarok...aztán 8 hónap alatt lett 5 lámpám...
Majd lesznek még itt akciók. Például a Fenix LR50R már meg lehet csípni 124K-ért, de ha megnézed az árkeresőn, akkor láthatod, hogy tavaly 2x is bezuhant 88K-ra, igaz csak rövid időre. -
luciferk
senior tag
válasz
rybak111 #81619 üzenetére
A kritériumokat elég jól kiszélesítetted, a 10 ropi körűltől azért messze van
vagy lehet, hogy te is megfertőzödtél
Amúgy jó lámpának tünik, csak az ára eléggé húzós. H-zol (vigyázz, többek közt ő is fertöző) szaki ajánlására vettem a Mateminco A1S lámpát, ez még belefért a 10 ropi kritériumomba, ár/értékben nagyon jó.
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #80883 üzenetére
Szerintem ez [link] Wurkkos Ts22 megállja a helyét , itt azért van 4500 lumen de az kell is sokszor gyors körbenézésre , de ha tovább hagyod , akkor se nincs gond , mert ezek a lámpák nem melegednek túl , a hőfok szabájzó közbelép ! Itt [link] egy videó rolla igaz ez Xhp70.2 LED de az szinte ugyanaz !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #80875 üzenetére
Na akkor új guritás , hogy szeretnél világítani szűken ( throw) térítsen ( flod ) , vagy köztes megoldás , kettő az egyben aminek a vége inkább flod lessz , szinhőmérséklettel fehér vagy sárgás legyen , a méretet írtad , hogy ne legyen nagy de akkor 3000-5000 lumen elég hamar felmelegíti a kisebb EDC lámpákat !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #80839 üzenetére
Figyelj most jövök én ezt [link] Wurkkos Ts22 , kiválasztod hozzá az aksit a LED -et , szerintem
XHP70.3 HI 90CRI 5000K , a színt , zöld vagy fekete , és kosárba teszed akkor lejön belőle 25% és lesz 15000ft , van hozzá usb kábel , töltési lehetőség , mágneses a vége ( akármilyen fémre oda ragad ) töltés visszajelzés 25% alatt pirosan villog a nyomó gomb , fokozatmentes fényerő állítás is van , sőt ha veszel usbC usbC kábelt powerbankot is tud ( feltöltő például a telefont ) neem túl nagy , van hővédelem rajta , ha túlmelegszik vissza veszi a fényerőt , ja és nincs rá se vám , se áfa , kb 10 munkanap alatt megkapod !! -
FBLLMAG
senior tag
válasz
rybak111 #80832 üzenetére
Kell a 3 - 5000 lm? Ez 4500 lm boost -tal rendelkezik
Kell a zoom? Ez fókuszálható
Tölthető saját mágneses porttal
Fém házas is legyen
Gombon keresztül színekkel jelzi a töltötségetProgramizható - gyorsan
Hát az ára kicsit húzós, de kérdezd a Lámpásembert. Ezzel jár bunkertúrákra. Pl BARS. Tavaly a lámpás találkozón is ott volt. Karjára a nagytesó, a X21R van tetováltatva.
3x XHP50 van benne.
Akkor Ledlenser P18R Signature.
-
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #80834 üzenetére
Tehát alattam " iatti" kolléga vázolt egy pár dolgot , de én próbáltam a kérésednek eleget tenni , a Convoy egy olcsó de Elismert márka , a lámpa hátul kapcsolós de ez nekem nem gond , utánna lehet kérni 4 csoport ami ebből áll
Mód: 4 mód 0,1%-3%-30%-100% ezek a fényerőt állnak itt rendelkezésre , vagy van a 12 csoport ot 12 szer négy módok vannak de szerintem a 4 csoport a jó , LED az SST40 a legolcsóbb , de az megfelelő és aksit a 7 darabból mind jó , én ezzel "Vapcell F60 6000mAh " választanám itt van üzemidő, a szinhőmérséklettel vagy 5000K az a természetes fehér , vagy 6500K az hideg fehér , én az utóbbit szeretem de itt [link] egy videó rolla , ez SST40 LED el van !! -
H-Zol
senior tag
válasz
rybak111 #80832 üzenetére
A zoom nagyon leszűkíti a dolgot , én egyet tudok a Convoy Z1 de alig jön ki egy tizesből , és kell bele aksi és egy külső töltő mert az nincs benne , itt [link] a lámpa , több LED -el lehet kérni és aránylag olcsón van hozzá aksi , a lámpa alatt , több kínálat van és itt [link] egy aránylag olcsó töltő , egy telefon töltővel lehet csatlakoztatni !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest