Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
válasz
krisztianAMG #26502 üzenetére
Szép munka Krisztián!
Itt az én mai fejlesztésem az X6 triplán:
Világító tailcap ledekkel. Ha bekapcsolom a lámpát ezek elalszanak és módváltáskor felvillannak mindig. Fogyasztásuk annyira kevés hogy egy 3000mA-es akkut 20 nap alatt merítenek le kb. De ha tudom hogy sokáig nincs használva a lámpa akkor fél tekerés a tailcap-en lefelé és a lockolással ezeket is kikapcsoltam. -
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #26502 üzenetére
ezt nézem a múltkor, brutál ez a hűtés.
amúgy a fénye tényleg iszonyat jó. (bár én sem szeretem a sárgás árnyalatot).
olyankor mi van, ha gb-n nem fizettem shipping insurance-t és nem érkezik meg a csomag? bukom a lóvét? -
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #26475 üzenetére
kellene, hogy jól terítse a fényt, félek, hogy az ne01 sem elég olyan jó ebben, mint az x2.
az mondjuk tényleg szar, amit az x2 csinál, hogy zúzok le a hegyről ezerrel, egyszer csak elmegy kialszik a fény. oké, hogy már csak az egyik visszajelző világít, de az mondjuk lehetne ilyen utolsó 5-10 perces jelzés, hogy tényleg komolyan vegye az ember... -
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #26456 üzenetére
igen, ez az első "komolyabb" biciklilámpám és tényleg elégedett vagyok vele, leszámítva a macerát a külső akksival. de ugye mindig jobbat akar az ember...fenix bc30-at nézegettem annak idején, de nagyon drágállottam, így maradt az x2, akkor jobban nem mélyedtem el a dologban. váltanék, de:
- nem akarok kevesebb fényt. én erdőben használom, városban elég nekem a villogó. egy s2+ tud annyit fényáramban, mint az x2?
- feltételezem, hogy mivel az s2-ben egy db 18650 fér el, hamarabb lemerül. igaz, plusz akksit viszonylag könnyen tudok magammal vinni. az s2 nekem hotspotosabbnak tűnik, mint az x2...
- ha valamilyen másik külső akksis megoldás lenne az x2 helyett, pl. ez a yindig, valszeg akkor is maradnék az x2-féle összecsomagolt akksiknál. elhiszem, hogy adapterrel amiatt jobb, mert az akksikat rendesen lehet tölteni, plusz nagyobb kapacitásúakat lehet beletenni, de eddig nem győzött meg ez a megoldás. bumszli nagy műanyag tok, mozognak benne az akksik...inkább legyen kisebb és könnyebb, nekem praktikusabb. kb 3 hetente töltöm az x2 pakkot, szerintem így is elmegy 1-2 évig, mire tönkremegy biztos jön valami kompaktabb dolog
- látom van az s2+-hoz felfogató konzol. nálam ezek eddig mindig törtek...örültem is, hogy az x2 gumis megoldásának
- nem szeretem a fejlámpát biciklin
- nitenumen ne01-et is fel lehetne tenni kormányra? -
ZozzV6
senior tag
válasz
krisztianAMG #26399 üzenetére
Azért XPL ledekkel még jobb lenne mert az még kevésbé melegszik mint az XPG. És a 3 led jobban meghajtható kis lámpában mint a 4. De ezért jó hogy van ennyi féle mert mindenki megtalálja a neki tetszőt
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #26129 üzenetére
Egyetértek, nekem is csak ilyen szutyok cellás próbálkozásaim voltak. Volt olyan, amire rá akartam mérni, és 0,0V-ot mutatott a műszer
Vertigo18: Persze, hogy van
[link]
-
Jakuu
őstag
válasz
krisztianAMG #26048 üzenetére
Vagy vesz egy headbandot plusz egy toltheto flashligtot.
Teszem azt Klarus Headband es Nitenumen NE01-et es kb 25 dollarbol megall cakkundpack. -
kowik
tag
válasz
krisztianAMG #25986 üzenetére
Milyen pontokkal?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
krisztianAMG #25966 üzenetére
Sima 105C driver. Az egymódosítással fel kell áldozni az akku feszültség figyelést. Legalábbis mivel én még nem tudok bele programot írni csak így tudom jelenleg megoldani. Levettem az ATTiny IC-t amiben van a progi. 6-os és 8-as lábainak helyét összekötöttem egy 0 Ohmos ellenállással így mindig maxon mennek a 7135-ök. Levettem a C1 kondit és még az R1 és R2 ellenállást a panelről és kész is. Lengőkapcsoló nem tudom milyen típus mert így kaptam építésre a lámpát de nem passzolt tökéletesen a menete a házzal.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
krisztianAMG #25966 üzenetére
Convoy volt a régi verzió.
Anubis_9: még nem csináltam de ránézhetek. Írj üzenetet. -
válasz
krisztianAMG #25941 üzenetére
Melyik az?
Manker e14-be tudtok akkut ajánlani?
-
válasz
krisztianAMG #25575 üzenetére
Azért vettem onnan, mert bg-n elég sok negatív kritika volt.
Kíváncsian várom. -
válasz
krisztianAMG #25572 üzenetére
Ez a banggodos vajon ugyanaz mint amit simon árul alin?
Onnan úton van nekem is kettő. -
balazs1956
senior tag
válasz
krisztianAMG #25524 üzenetére
Köszönöm, még rápihenek. Csak heti 1 lámpát veszek, az már megvolt, és kettő úton van. De ami késik az nem múlik.
Ja ezen a héten már kettő volt -
balazs1956
senior tag
válasz
krisztianAMG #25520 üzenetére
Mi az az E14, Nekem is kell!!
-
Vagany
őstag
válasz
krisztianAMG #25368 üzenetére
Én nem tudtam lebeszélni magam, annyira gyönyörű az a lámpa és 50$-ért a konkurenciához képest árbajnok. Remélem ha megjön akkor is így fogom gondolni, bár eddig ahogy látom a BLF-en a fórumozók írásait, meg az Alin, GB-n a vásárlói értékeléseket, mindenki elégedett. Már az L2 is nagyon tetszett, de az nem lett volna olyan nagy előrelépés pl egy S2+-hoz képest, mint az L6.
Már a Magyar Postánál is látszik a tracking:
2016.06.02 20:54
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country2016.06.03 14:21
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2016.06.04 23:10
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Ra3
őstag
válasz
krisztianAMG #25366 üzenetére
Az L6-ot már én is berendeltem volna, de még kivárok hátha kell valamit javítani rajta, meg szerencsére nincs itthon hozzávaló védett akksi se, ami még plusz 6-7k ha normálisabb minőséget akarok.
Ez monjuk csak addig visszataró erő amíg nem jön szembe valami kihagyhatalan 26650 akció.
Így pont kapóra jött a Nitenumen akció, pontokkal lement 15 usd alá, lehet hogy az s2+-ot váltom vele, az meg megy ajándékba. -
Avicularia
veterán
válasz
krisztianAMG #25263 üzenetére
Nekem is az U2-1A jön be. Mindig ilyen leddel szerelt lámpát rendelek. De pld. a H3-nál nem lehetett választani és az sárga nekem eléggé.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #25190 üzenetére
Én se nagyon foglalkoztam még vele, de ami nekem megragadt az az, hogy direktbe kötve az XP-L ledtől nem sokkal marad el, viszont közben jóval több hőt termel, és ezáltal többet is fogyaszt, és a színét nagyon dicsérik.
-
zazenke
őstag
válasz
krisztianAMG #25169 üzenetére
-
zazenke
őstag
válasz
krisztianAMG #25166 üzenetére
jó sok kedvezményed lehet akkor ha 30 dollárig leviszed az árát. én is majdnem ezt vettem meg de drágállottam. azonfelül nem tudom hogy van összerakva mert a törzse egy darabból van és úgy látom az előlapja ebbe bele van simán ragasztva mert csavarokat nem látok. hogy lesz ebben normálisan aksi csere ha esetleg 2 év múlva elfárad ? azonfelül nem tudom hogy a másik kettő leddel piros és nem tudom mi azzal mit lehet csinálni. hétköznapi életben szerintem semmit. épp ezért választottam az ugyancsak oldalkapcsolós ultratac k18 at. ezt a fényerőt mosolyogva lepipálja 3.7v os aksival de sima 1.2v os aksival is remek fényt ad. az aksi cserével itt nincs gondod. igaz tölteni ki kell venni belőle tehát külső töltő kell de ez nem akadály havonta kb 1x .én két 3.7 voltos aksival használom ha az egyik lemerül akkor csere. így nézve még az üzemen kívüli ideje is elhanyagolható nem úgy mint a belső aksisnak. egy hátránya van hogy a zsebben ha megnyomódik picit hosszabban akkor bekapcsolódik és csak azt veszed észre hogy valami forró ér hozzá a combodhoz
. ez az sgn 3 nál is így lesz mert az oldalkapcsolónak ez hátránya. viszont minden másban jobb mint a többi megoldás.
-
ZolkoW
őstag
válasz
krisztianAMG #25125 üzenetére
láttam a Jetbeamet is, de ez jobban tetszett. sajnos rendeltem is egyet
nem mintha AKKORA szükségem lett volna rá, de nemrég épp meghalt a pici párszáz Ft-os kulcstartós lámpám, szóval jól jött a tipp. ez azért komolyabbnak tűnik. USB tölthetőség királyság. acél ház, méret, faja.. remélem jó lesz -
kowik
tag
válasz
krisztianAMG #25002 üzenetére
Elírták. 6 perc.
-
Avicularia
veterán
válasz
krisztianAMG #24993 üzenetére
Köszi, vettem is egyet még tegnap este. Viszont ha nem a lámpában akarom tölteni ezt a mütyűr akksit, mivel lehet megoldani? A GB-en láttam hozzá való töltőt, de nem venném meg csak ezért, mert van itthon 4 különféle töltő, asszem annyi elég, nem kell még egy.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #24878 üzenetére
Lesz L6, és remélem kupon is GearBest-en
Vertigo18: szedtem már szét ThruNite TN32-t is dedomolni, szóval ne legyél biztos benne
-
Vertigo18
addikt
válasz
krisztianAMG #24878 üzenetére
Azt úgysem meritek szétszedni, moddolni!
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #24873 üzenetére
Na ne mond, hogy csak az első tünetek jelentkeztek, mert ez nem igaz, pláne úgy nem, hogy Trippla S2-t tervezgetsz
-westbam- legalább beismerte, hogy beteg, és ezzel megtette az első lépést a gyógyulás felé, ami gyanítom az utolsó is volt
-
ZozzV6
senior tag
válasz
krisztianAMG #24808 üzenetére
Ha a C8-ra gondolsz nem átalakítottam hanem alkatrészekből raktam össze mert üres host-ként vettem a lámpát. Volt alap C8-am is és van különbség. Bőven messzebb visz. A kis plusz pénzt megérte egy alaphoz képest. Az energia meg munka vele nem nyűg mert szeretek lámpákat építeni így ez nekem kikapcsolódás.
Összehasonlítás lesz csak most nincs egy sem otthon ami gyári lenne -
MAC72
tag
válasz
krisztianAMG #24677 üzenetére
Köszönöm!
Közben jobban átolvastam, valóban írják. -
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #24588 üzenetére
A tríciumos cuccokat nem igazán követem, mert csak pislákolnak, nekem meg fény kell, de nem lehet, hogy a full műanyag ház miatt ilyen olcsó.
A kulcstartóra megpróbálok kupont kérni, de a 20$ az szerintem nagyon kevés, de megkérdezem, hátha lesz valami kupon.
-
Misser
tag
válasz
krisztianAMG #24588 üzenetére
15-20$ ért én is beneveznék egyre : )
Minél kisebb lámpa, minél nagyobb fényerő kell. Nyugodtaan melegedhet, nálam 1 percnél többet nem nagyon menne egyszerre.
De ennek a mostani ára nagyon húzós.
-
bul07
nagyúr
válasz
krisztianAMG #24592 üzenetére
Még nem néztem ezt
Most visszaraktam mind a 4-et tölteni, és tölti is, valamiért a teszt után nem töltötte vissza, vagy az End villogása csak a teszt végét jelzi, és még ezután tölti újraFeltölti megmérem a cellákat és utána pár órával is, de a két rózsaszínnel megvoltam elégedve a ZY-T08 jól bírták még teljes fényerő is fokozatosan merültek
-
206 cc
senior tag
válasz
krisztianAMG #24499 üzenetére
Köszi az infót..még a régi Convoy C8 van nekem...
-
WestBam
Topikgazda
válasz
krisztianAMG #24500 üzenetére
Csinos.
Mondjuk ha én veszek valamit kínából az első, hogy szétszedem és átnézem. És még így is volt olyan lámpám ami 30 mp-et élt (SK98). Gondolom itt is valahol volt egy kis rövidzár vagy kevésbé sikerült forrasztás. Azért egy akkutartó nem egy ördögtől való bonyolult szerkezet de mint látjuk még ennél is tudnak hibázni.
Az eladónak azért lehet, hogy megírnám ezt, hátha küld egy cseredarabot. -
206 cc
senior tag
válasz
krisztianAMG #24494 üzenetére
Nagyon köszönöm az infókat!
Nem tudom most megmérni de a LED-ből 16mm-est kell rendelni a C8-ba?... illetve azt kérdezném milyen lett fényerőre az átalakítás után a C8? -
Ra3
őstag
válasz
krisztianAMG #24460 üzenetére
Köszi, erre a Nitecore-ra rácsaptam, BG-n is ilyesmi ára van, csak nem enged rá beváltani semmit, de itt 1200-ért teljesen jó.
-
jeriba
csendes tag
válasz
krisztianAMG #24384 üzenetére
Hát már egy éve vettem mágnest de még nem raktam be, a clip rögzítés miatt. Aztán vettem másfajta clipet, így hozzád hasonlóan lehet gondolkodni. A fűnyíróm behúzójának fém vezetőjét úgy ragasztottam meg, a Tecóban vettem gyurma kétkomponensű fémragasztó. Az obiban is láttam olyat, átlátszó műanyag zárható hengerdobozban van.
Mondjuk azt éppen nem tudom hova tettem, de van ilyenem, szintén Obis vagy Tecós, ezzel fogom megpróbálni ha megjön a kedvem, szintén gyurma és kétkomponensű, vízálló. A minőségért bocs, gyorsan most toltam a telóval. -
Ra3
őstag
válasz
krisztianAMG #24380 üzenetére
Jöhetnek a képek, nekem ma hozta a posta banggodról a szürke C8-at, hát mit ne mondjak, nekem brutál, képzelem egy nagyobb lámpa amibe 3-4 ilyen led van építve mit tol.
Lehet hogy a következő Fastteches rendeléskor bedobok én is egy ilyen AR üveget.
Aztán egyelőre le is állok a lámpázással, ennyi már több mint elég nekem mindenre, év eleje óta ezeket szereztem be: S2+, C8, Xtar H3. -
jeriba
csendes tag
válasz
krisztianAMG #24380 üzenetére
Nem is fog, ragasztani kell.
-
Kozy10
tag
válasz
krisztianAMG #24371 üzenetére
LG HG2 3000mAh
2db: $9.70
4db: $17.50 -
jeriba
csendes tag
válasz
krisztianAMG #24371 üzenetére
Pl LG MJ1 3500 mAh 10A
[link] -
Kameleon5
csendes tag
válasz
krisztianAMG #24287 üzenetére
Jónak kell lennie. Még év elején kerestem tesómnak convoy c8-hoz lengőkapcsolót, de convoyra nem igazán találtam. Végül próbaképp rendeltünk egy ultrafire c8-hoz valót, talán 2 dollár volt e-bay-ről. Az illeszkedés nem teljesen tökéletes, de jó rá, működik is, azóta így használja.
-
jeriba
csendes tag
válasz
Engem is érdekelne a dolog.
Azt vajon próbálta valaki, hogy a Convoy C8 tailcap-al vegyit egy ilyen kapcsolót? Arra gondolok, hogy ezt a Banggoodost szétszedni, és átvezetékelni a Convoyéba. Vagy ez reménytelen? -
cekkk
veterán
válasz
Drivert cseréljétek benne, mert anélkül véletlenül módot fog váltani. Mondjuk nekem lehet lesz egy ilyen eladó lámpám. Az M3XS-UT-tegnap akartam kipróbálni a puskán csak esett az eső.
-
törölt tag
válasz
krisztianAMG #24114 üzenetére
Köszi. Van multitool itthon. Amivel lehet gravírozni, azzal ki is tudom vágni ennél a vastagságnál.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
krisztianAMG #24074 üzenetére
Naaa, ne legyetek lusták, mérjetek rá nekem erre!
-
Avicularia
veterán
válasz
krisztianAMG #24108 üzenetére
Köszi az ismertetést
Követem az eseményeket és ezért linkeltem a képet, mert nem csak Magyarországra nem szállítanak. Ha jól tudom akkor eddig is svéd postával küldték az akksikat és furcsa lenne, ha pont az anyaországba nem szállítanának.
-
Vagany
őstag
válasz
krisztianAMG #24060 üzenetére
Meg is rendeltem
-
ZozzV6
senior tag
válasz
krisztianAMG #24032 üzenetére
Nekem tegnap jött meg. Ahogy hpsafl mondja 20mm-es.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #24032 üzenetére
Kép alapján 20mm-es.
-
cekkk
veterán
válasz
krisztianAMG #24015 üzenetére
Még régen vettem őket, valamelyik oldalról. Majd este megkeresem.
-
jeriba
csendes tag
válasz
krisztianAMG #23913 üzenetére
Nekem is bika verzió van, amelyik bilincses mint az üléscső rögzítés. A sima felületü fémnél szokott elforogni, nálam is volt. Egy fokkal jobb ha sebtapaszt (széles leukoplasztot) vagy smirgli darabot teszek alá. Persze egy szép fekete kormánynál a smirgli felejtős. Arra gondolok, hogy az érdes dolog talán jobban kapaszkodik.
-
válasz
krisztianAMG #23905 üzenetére
Nem kiesessel van a gondom, hanem, hogy razkodik a forgathato resze, mert a lampa kivetelevel egy ido utan meglazul. Erre keresnek valami megoldast.
-
Beri
addikt
válasz
krisztianAMG #23709 üzenetére
Nézegettem videókat róla (nincs túl sok, az is orosz, vagy lengyel), de elég határozott kattanással megy a helyére az a töltőcsatlakozó (a gombra), plusz nem kell a microUSB-vel játszani (idősnek veszem a lámpát, nem szeretném, hogy vaklálnia kelljen pici csatlakozókkal, azért is tetszettek azok az olight-ok), plusz eleve két olyan csatlakozó volt a dobozban. Szerintem rámegyek, ha nincs valami áfahatár alatti, vagy Európán belüli alternatíva. Az olight s30r 22k itthon hasonló fényerővel, azzal a bizonyos mágneses talpcsatlakozóval. Ér az annyit? Az ilyen vékony házas dolgok nem túlságosan pontra világítanak?
-
Beri
addikt
válasz
krisztianAMG #23705 üzenetére
26650re hízlalt C8? Tetszik. Az a töltőcsatlakozó mennyire masszív? Meg úgy eleve a töltőáramkör nem adja elő a szikrázó naplementét?
-
válasz
krisztianAMG #23486 üzenetére
Nelem is az van. Cadex-el összehasonlítva jól mutatja az ellenállást és a kapacításmérést is(normal tesztnél)
-
Knti
csendes tag
válasz
Nem ajánlottam volna, ha nekem nincs.
Van régóta egy xtar VP1-em is. (Volt mivel összehasonlítani) -
alex89
senior tag
válasz
krisztianAMG #23497 üzenetére
Az a baj, hogy rengeteg belőlük a hamisítvány, az eredeti gondolom lényegesen jobb és egyben drágább is. pl egy ultrafire C8-as 45$ [link]
-
erik365
senior tag
válasz
Én opus BT-C3100 v2,2-őt használok, teljes megelégedéssel.
4x1A, vagy 2x2A a max, 200,300,500,700,1000mah-es lépcsökben állítható.Flash: Nem jó vétel.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #23234 üzenetére
Eg kis javítás:
A pillen a led csillag van, és erre van maga a led forrasztva, de ettől még lehet itt a gond, mert olvastam már olyat, hogy nem volt rendesen forrasztva, és a led leesett.
Orvosolni egyszerű: vezetékkel együtt ki kell venni a drivert, a ledet le kell forrasztani, egy kevés cint alárakni, majd a ledet vissza kell forrasztani.
Itt egy videón be is mutatják a forrasztást, csak itt a csillag is forrasztva lesz a pillhez, még nálad ragasztva van. -
Ciccuka
veterán
válasz
krisztianAMG #22982 üzenetére
Akkor javaslom olvasd el ezt a tesztet:
Panasonic NCR18650B 3400mAh (Green)
Vedd hozzá pluszba a jelenlegi árát és azt, hogy védett cella ráadásul, valamint hagyományos töltővel is elérhető a gyárilag megadott minimum kapacitás.
Nem kell hozzá sok ész rájönni, hogy egyik legjobb vétel jelenleg.
Specifications:
Capacity (Ah): 3.4 Ah ( 3400mAh)
Charging Voltage (V): 4.2 V
Energy (Wh): 12.2 Wh
Energy Density (Wh/L): 730 Wh/L
Nominal Voltage (V): 3.6V-3.7V
Weight (g): 46 g
Diameter (mm): 18.06 mm (+/- 0.03 mm)
Height (mm): 65 mm (+/- 0.03 mm)
Max. Discharge rate: C Raing 2C (Maximum recommended current 6.8A)
Pulse current (5-6 sec.): 12A
Top (positive side): Flat top
Model: NCR18650B
Made in JapanNeked is ajánlom az utánanézést mielőtt reagálsz valamire.
-
jozsi252
veterán
válasz
krisztianAMG #22886 üzenetére
Köszi!
Rendeltem is EU raktárból 1db-ot. Nyilván minőségre nem egy Cottonpickers, de nem is az a lényeg, hanem hogy pontosan jelezze ki a feszt. Majd ha megjön akkor jelzek hogy mennyire pontos.
-
Predator2
addikt
válasz
krisztianAMG #22770 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Szerintetek olcsó fejlámpák közül, van jobb vétel az általam linkeltnél?
4-5k max és külföldi rendelés.
THX
-
jodzsy
csendes tag
válasz
krisztianAMG #22288 üzenetére
A BLF A6-ban a Turbó üzemmódhoz 30 másodperces max üzemidő van beállítva,miután visszavált High2-be.
Akkor is működik az autovisszalépés ha Moon módból egyből Turbóra és akkor is ha(nagyon jól adagolható a fényerő ebben a módban) a Moon->Low->Mid1->Mid2->High1->High2->Turbó sorrendben kapcsolom. De 0,5 és 1,5 sec között félig lenyomva a kapcsolót vissza lehet léptetni újabb fokozatokat,ha még mindig forrósodna a környezeti hőmérséklet függvényében. Szuper kis lámpa. Mióta megvan szinte csak ezt használom.dugesz77 kollega néhány hozzászólással feljebb pont linkelt egy összehasonlító írást.
-
Misser
tag
válasz
Az S2-vel való összehasonlítás engem is nagyon érdekel. Bár én a módok miatt venném meg, de örülnék, ha a fénye is jobb lenne a már meglévő olcsóbb lámpáménál.
Nekem az S2 néha túlzottan szórja a fényt, könnyen vakíja a többieket.Mi a helyzet azzal, amit írnak néhol, hogy van még benne tartalék fényerő, csak a rugót kell kiiktatni?
Lehet hozzá kapni másik típusú végelemet? Avagy mindenki megoldja maga, kreatívan? -
Vertigo18
addikt
válasz
Használd télen!
Holnap tudom csak éjjel kipróbálni, addigra töltök aksit, hogy meddig bírja...
-
Misser
tag
válasz
krisztianAMG #22264 üzenetére
Köszi, hogy szóltál.
Nagyon erős túlkereslet lehet erre a blf a6-ra, mert már most nincs belőle, csak majd 19-én lesz újra.
Gondolom meg lehet így is venni akciós áron, csak várni kell rá sokat.Egy s2-vel való összehasonlítást megnéznék.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
krisztianAMG #22139 üzenetére
Valószínűleg ez a kód csak október 31.-ig volt érvényes, Kínában pedig már november 01. van!
-
válasz
krisztianAMG #22139 üzenetére
Tegnap még működött!
Misser: Nem néztem végig de ebben a videóban végig mutatja a módokat. Azt hiszem ez lesz a Bike mód: [link] Világít folyamatosan és közben néha villog.
Gyári leírás ezt mondja: - Biking flasher (2-level stutter beacon, 1 Hz) -
cbrfireblade
aktív tag
válasz
krisztianAMG #22062 üzenetére
az 1A az milyen K tartományú?
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
krisztianAMG #22051 üzenetére
mint egy autó
szerintem a 4c pont ideális, minél "kékebb" annál rosszabban látni vele (egyéni vélemény), nekem ilyen 4c (4300-4500K) az apósé hidegebb és az enyém megöli ha rávilágítok az ő fényére....
Van egy fejlámpám is, ami hideg fehér, de horgászatnál sz@rt se érek vele, mert fárasztásnál amikor rávilágítok a vízre, szintem semmit nem látni, a haver led lensere melegebb színhőmérsékletű lámpa és simán látni vele.
Én többet nem is veszek natural white-nál hidegebb fényű lámpát az biztos.
Az autóknál a gyári xenon lámpák is 4300K-ok....(a hidegebb jól néz ki, hogy kékes meg minden, csak éppen esőben vége van,kiugrik az ember szeme) -
bul07
nagyúr
válasz
krisztianAMG #21961 üzenetére
Id tőled:
Igazából a topicban még senki sem jelezte, hogy a kínai raktárból érkező rendelés elveszett volnaHa meg olvastattad az én hozzászólásomat ott és annak ellenére leírtad a fentebbi mondatott akkor hmmm
Csak ne írjunk olyat ami nem igazÉn kereshetek neked jó pár hozzászólást kínai raktára is ahol azt taglalja hogy tn nélkül nem jött meg és tn nélkül lutri az egész(majd holnap mert korán lesz kelés)
De nézd meg itt a #21932 hozzászólást25 munkanapot írtam feladástól az kb vásárlás pillanatától 35-40nap ennyinek bőven elégnek kell lennie akárhogy is nézzük
-
bul07
nagyúr
válasz
krisztianAMG #21907 üzenetére
Én többször leírtam ott hogy 6 rendelésem nem jött meg Kínából
Abból 2db lámpa
És mind le volt fotózva , bár szerintem fotó után a túloldalára ragasztottak más címzést azt is lekapták és dobták is a kukába(sose adták fel)Várja a hóhér a 60 munkanapot az majd három hónap, feladástól 25munkanap és lehet nyitni az ügyet ők is ennyit vállalnak a termékek lapján
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
krisztianAMG #21950 üzenetére
Köszi. Tehát ha nem 8 az eleje, akkor kisebb a max. fényerő is, ha jól értem.
-
Norby86
őstag
válasz
krisztianAMG #21907 üzenetére
A reklamálási idő valóban ennyi, de állítólag refundot csak 45 napon belül kérhetsz Paypal-től, viszont ha 60 munkanapot várok akkor már nem kérhetem a visszatérítést, még akkor sem ha mondjuk a 61. napon írnék a Paypal-nak. Innentől már a Gearbest jóindulatán múlik hogy vissza adják e a vételárat. Persze nem azt akartam az üzenetemmel mondani hogy nem bíznék meg bennük, meg nem érkezne meg. Csak azt hogy én kifizettem +2 dollárt a tracking számért, a termék ára pedig 27 dollár volt, de amit kaptam tracking szám, az még mindig nem él, pedig már 1,5 hete megküldték. Ha látnám hogy ott van kínába a postán és várakozik, akkor nem lenne akkora elégedetlenség bennem,mert tudnám hogy legalább már ott van. Viszont így elvileg még nincs ott, maximum a Gearbest raktárába vár arra hogy kivigye valaki feladni a postán.
Természetesen udvarias levélírásra gondoltam, így tettem Pandawill-nél is, és másnap már fel is adták a csomagot és élni kezdett a tracking szám.
-
fasyrt
őstag
válasz
krisztianAMG #21833 üzenetére
Ez nagyon beteg.
-
Kozy10
tag
válasz
krisztianAMG #21833 üzenetére
Ez szép
-
MAC72
tag
válasz
krisztianAMG #21765 üzenetére
Befészkelte magát az agyrágó bogár, és megrángatta az egérpöckölő ujjamat. Egyszerűen nem tudtam leküzdeni.
Megvettem. Ez kezd nálam most már betegessé fajulni. Persze ilyenkor mindig vigasztalom magam azzal, hogy majd eladom ha nem tetszik, de csak gyűlik a lámpa itthon, csak gyűlik.
Ki tudja milyen idők jönnek, talán nem is olyan sokára még nagy hasznát vesszük ezeknek a lámpáknak.
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
krisztianAMG #21767 üzenetére
gerabestről 2 csomagom van úton, bár megjött volna már vmi, akkor bátran megrendelném ezt a lámpát, de mivel még most kezdtem ezt az egész külföldi rendelésest és még sehonnan nem érkezett meg csomagom, így elég bátortalan vagyok. És tudom, hogy nem a kicsi kínai miatta kell aggódnom....
-
fasyrt
őstag
válasz
krisztianAMG #21752 üzenetére
Ertem, hogy mire akarsz ravilagitani, de nem ertek veled egyet.
Peldanak az autok xenon lampajat tudom felhozni. Nezz meg egy gyari xenont meg egy barkacs, utolag beepitettet. A barkacs sokkal jobban vakit, pedig mind a kettönek kb. azonos a fenykibocsajto felülete, amire ra is lehet latni. Egyaltalan nem mindegy, hogy mennyire szor, [link]@hpsafl: Jol tudod.
-
hpsafl
tag
válasz
krisztianAMG #21133 üzenetére
Nem, ezek 4.2V-os cellák
Mondjuk ehhez kell pl egy i4 töltő, és akkor igaz az 500 töltés is.
-
omfgk
veterán
válasz
krisztianAMG #21133 üzenetére
Töltéshez 5 volt kell mobil, tablet, usb-vel tölthető lámpa, stb esetén.
Így lesz belőle a 88%-os hatékonyság miatt (legalábbis a 10000es bankot ezzel hirdetik), 6300 körüli érték.Ui : 500 feltöltés/merítésre vannak specifikálva az akksik. Ha egy jó töltővel aminél külön csatornán vannak töltve ott ez igaz is. A powerbankon keresztül töltve őket nem hinném ,hogy 100-150-nél többet kibír 20%-os csökkenés nélkül (asszem ez a bűvös határ a specifikációnál).
Na meg évente is eldob 5%-ot. -
pbalu
aktív tag
válasz
krisztianAMG #21106 üzenetére
Pont tapasztalási fázisban vagyok, de kevésnek tűnik amit bír.
Ha feltételezzük, hogy azt kaptam amit kértem, akkor?szerk.: nagyságrendileg érdekel csak, 1 óra / 5 óra / fél nap?
-
Vertigo18
addikt
válasz
krisztianAMG #20995 üzenetére
A véleményem az, hogy 10$ felett kicsivel hozzá lehet jutni egy Convoy S2-höz, ami ezeket mérföldekre veri...
EZ a véleményem, de én direkt köszöntem meg, hogy legalább ajánlott valaki valamit a másiknak.
-
kerekfej
őstag
válasz
krisztianAMG #20985 üzenetére
-
kerekfej
őstag
válasz
krisztianAMG #20981 üzenetére
Miért is nem? Olcsó, működik, viszonylag jól világit, cseppálló, alumínium, van rajta töltőcsatlakozó, van rajta fluoreszkáló O-gyűrű, normális kapcsológomb, Protected akksi belefér. Tudsz egyáltalán jobbat ennyiért?
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
krisztianAMG #20970 üzenetére
OMG, csak most látom, hogy rossz topicba írtam a kérdést.
Bocs mindenkitől, a válasz jöhet privátba.
-
Kozy10
tag
válasz
krisztianAMG #20952 üzenetére
Nekem úton van egy ilyen driver: 5A CREE XHP 50/70
-
Zsolt74
senior tag
válasz
krisztianAMG #20952 üzenetére
Nem néztem még, hogy lehet-e kapni driver-t hozzá.
-
ottobacsi
tag
válasz
krisztianAMG #20829 üzenetére
Köszi az infót!
Akkor ha külön rendelek mindent, kapok pontokat és azt a következő rendelésnél fel tudom használni?
Trackinget kérjek a lámpákhoz és a töltőhöz? Vagy felesleges? Ideér anélkül is?
Holland vagy sima posta? Mi a különbség? -
cbrfireblade
aktív tag
válasz
krisztianAMG #20757 üzenetére
Köszönöm!
AA-s elemnek megfelelő méretű Li-ion aksi van? Ha igen annak mi a száma?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
krisztianAMG #20744 üzenetére
Köszönöm, akkor várok türelmesen!
-
kerekfej
őstag
válasz
krisztianAMG #20744 üzenetére
-
CheGhost
aktív tag
válasz
krisztianAMG #20737 üzenetére
Én meg azt nem értem, te mit akarsz elérni. Írtál valamit, arra én belinkeltem a pontos határokat. Pont. Lépjünk túl ezen, kérlek.
-
zoli03
őstag
válasz
krisztianAMG #20737 üzenetére
Nem az számít, hogy magánszemélytől vagy cégtől veszed, hanem az, hogy történt-e ellenszolgáltatás.
-
mintapinty
csendes tag
válasz
krisztianAMG #20727 üzenetére
Aha ezt ismerem. Köszi. Sajnos nagyobb az enyémnél. A több fényerő meg leszívja a kis aksit pikpak. De közelítőleg jó. Átmérő 24 mm vs 20 mm. Nem árnyalatnyi a különbség. Köszi a tippet.
-
Magnat
veterán
válasz
krisztianAMG #20730 üzenetére
Nekem is 100 fölött volt rendelésem és sosem fizettem, csak vhol írták, h mostanában nagyobb a szigor, gondoltam, inkább nem rizikózok
-
CheGhost
aktív tag
válasz
krisztianAMG #20734 üzenetére
"...Pontos számokat nem írtam..."
vs.
"Amiről nem egyértelmű, hogy 22€ feletti, azzal teljesen felesleges foglakozniuk, ... Ráadásul van valami opció, miszerint 10€ alatti ÁFA-t be sem kérnek."Az utóbbira írtam a pontosítást. Egyrészt a 22€ valamikor 45€, másrészt 10€ hivatalosan nincs. De ha mindenki ismeri, akkor csak megerősítés. Én sem találom meg mindig, hova vannak leírva a pontos számok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest