- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
Flashback #38402 üzenetére
Nem tudom mennyit szeretnél venni, a 4 db-os kávébarna LG DANY022 kuponnal most $13.59 (+$2.60 a szállítás)
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Flashback #27489 üzenetére
A convoy L2 épp kicsúszik a 40 körüli árával de szerintem az lenne ha megengedsz 5$ kompromisszumot. Alatta Small sun zy T08 lenne ha ki lenne hajtva rendesen és mondjuk egy XPL Hi led lenne benne, de tuninggal is megvan 35-ből. Ez alatt az összeg alatt még a Convoy X3 lehet jó ha csak gyárit nézünk. Vaty egy XinTd C8 XP-G2- vel. De Convoy fan vagyok a többi márkát nem ismerem minden típusra pontosan.
-
Ra3
őstag
válasz
Flashback #27154 üzenetére
Túlmerülés ellen például, nem mindegyik lámpa jelzi vagy érzékeli ha nagyon leesik a feszültség, ami ugye nem tesz jót a li-ion celláknak.
De nekem volt bajom töltővel is pont pár hete, 4.2-nél még csak a második led villogott, és tolta volna befelé a kraftot vígan ha az akksi védelem le nem lövi. -
WestBam
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
válasz
Flashback #24777 üzenetére
Én csak egyvalamivel nem tudok mint kezdeni
Ha 4 aksit töltök és mondjuk a középsők közül valamelyiket ki kellene venni tiszta szenvedés az egész
Egyszerűen nem férek hozzá, és még a rugója is erős így hátratolni is nehéz, és egy kicsit mintha szorulna isAkinek ilyen töltője van hogy oldja ezt meg?
-
alex89
senior tag
válasz
Flashback #24777 üzenetére
Amikor az enyémet vettem, nekem is az jött le, hogy nem valami bevált töltő másolata, hanem saját fejlesztés minden termékük ami nekem is szimpatikus volt. Egyébként ők készítik a skilhunt töltőket is, illetve ha jól láttam Varicore néven is forgalmazzák a töltőiket (gondolom bizonyos piacokon ez előnyösebb név).
-
alex89
senior tag
válasz
Flashback #24239 üzenetére
Erre is kíváncsi leszek
, de most konkrétan a linkelt fejlámpa érdekelne, mert van rá esély, hogy egy jó kis belépő fejlámpa lehetne elég jó áron csak még nincs vele tapasztalat. Egyébként van már crelant lámpám, nagy megelégedéssel használom a kis apróságot EDC-re, mióta megvan nem nagyon volt szükség S2+-ra vagy más hasonló lámpámra.
Más:
Ez vajon milyen lehet? 52 dolcsiért egész jónak tűnik [link]
-
hpsafl
tag
válasz
Flashback #23814 üzenetére
Nem kötözködésképp, de szétszedted a Meco-t? A LED eredeti benne, vagy Latticebright? A LED csillag alatt van anyag? Ez a két legrosszabb dolog lehet egy olcsó C8-ban, ami számomra kizáró ok, de ott van még a Convoy javára az integrált pill, a vízállóság, az eloxált trapézmenet, és a jó driver is.
-
bul07
nagyúr
válasz
Flashback #23819 üzenetére
Igen sokszor nem éri meg a jobbat venni , már ha az olcsóbbak nincsenek bosszantó hibái, festés meg egy két sorja nem az
De az már bosszantó hiba hogy mondjuk nem memóriás driver, lötyög az üveglap, stb. én vettem ilyen hibákkal olcsó C8-kat és ha tudom ilyen biztos nem veszem meg -
jozsi252
veterán
válasz
Flashback #23277 üzenetére
Lámpa építéssel én nem foglalkozok, de nem sokkal felettem van egy hsz. hpsafl fórumtárstól. Ő lesz a te embered!
Aki esetleg nem szeretne rendelni kintről, de kellene neki egy jó fejlámpa, az Xtar hazai forgalmazója már itthon is forgalmazza a Xtar H3-at.
Xtar H3 Warboy 1000 lum fejlámpaHasonló tudású Fenix vagy más márkájú lámpák, jóval többe kerülnek itthon. Szóval ajánlott vétel!
-
jozsi252
veterán
válasz
Flashback #23135 üzenetére
Én a 2 eltérő kémiájú aksihoz mindenképp külön töltőt használnék, meg igazából így is teszek.
Ni-MH aksikhoz ott az IPC-1L töltőm, a Li-ion-hoz pedig a VP2 töltő. Az általad meghatározott 4 pont közül, egyedül a 2.-at nem tudja a VP2, de a töltési időből erre lehet következtetni hogy mennyit vett fel. Amúgy olyan sokat nem tudsz meg a bevitt milliamperóra szám alapján a cella állapotáról. Azt csak akkor tudod meg hogyha kisütnéd az aksit. Cserébe VP2 egy nagyon jó töltő, tudja a cellánkénti 1A-t, 4.35V-ot is tud, kijelzi a feszt is, illetve úgy tölti a Li-ion cellákat ahogy kell.
A 2 töltővel olcsóbban kijönnél mint az MC3000-el. -
Tartarus
tag
válasz
Flashback #23016 üzenetére
Szerintem ne várj tőle sokat.
CREE hamisítvány LED van benne -> LatticeBright kékes, alacsonyabb CRI, többet disszipál, viszont olcsó... -
BullZeye
veterán
válasz
Flashback #22869 üzenetére
Ezért bosszant, mert végre egy tökéletes töltő, erre ilyen filléres szarral cseszik el az amúgy tökéletes szerkezetet. Írtam nekik egy mailt, hogy ezzel csinálnak e valamit, aztán várok, nem sürgős a dolog, viszont gagyit nem akarok venni, hiába qrwa jó, bosszantana, inkább adnák 5k-val drágábban, de legyen tip-top kívül belül. Spammelni kell őket, hátha észbe kapnak.
-
WestBam
Topikgazda
-
Kozy10
tag
válasz
Flashback #22476 üzenetére
Xtar MC1 Plus
Coupon: BGFN $8.41 -
-
jozsi252
veterán
válasz
Flashback #22479 üzenetére
Jó lenne egy olyan bölcső mint ami a Olight SR30 Baton II lámpához van. Ennél nagyobb teljesítményű, ugyanilyen méretű kis lámpa nincs is nagyon a piacon. Főleg ami ilyen minőségű cuccokból van összerakva.
Jó lenne ha a Convoy vagy ők terveznének egy több ledes lámpát. Biztos az is kelendő lenne.
-
jozsi252
veterán
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Flashback #22204 üzenetére
Akit zavarnak a számok, kaparja le és fesse át a helyes értékre.
Teljesen használható lámpa, erős fénnyel, masszív házzal. Melegszik is erősen a legnagyobb fokozatban. Akku és a töltők kezelése a szokásos óvatossággal. Kezdő készletnek bőven elegendő. Ha pénz nem számít, v profi alkalmazáshoz kell, úgyis márkásat fognak venni. Ha vki értő szakember és bp.-i, és tesztelni akarja a tényleges paramétereit, szívesen kölcsönadom. Utána le lehet szólni, v dicsérni. Hpsafl sajnos nem bp.-i. Kozy, Erik, Ádyka, Mogyi?
-
Misser
tag
válasz
Flashback #22136 üzenetére
Sajnos a bike módról nem találtam részleteket. Te ismered ennek a módnak a paramétereit?
Valamint bárki tud ajánlani bringára villogót?
Igazából nem is értem, hogy miért nincs olyan első villogó, amben lenne egy q5-ös led, AA elem hajtaná, lenne egy megfelelően mintásra csiszolt üveg (vagy bánom is én műanyag) és lenne egy-két típusú villogásra képes driver. Vagy lenne egy alap 200lm világítás és az ugrálna fel 350lm-re villogás szerűen.Vagy esetleg létezik ilyen?
-
LógaGéza
veterán
válasz
Flashback #21841 üzenetére
Nekem van egy Warsun CT9T-m, én nagyon meg vagyok vele elégedve, tipikus thrower, minden előnyével és hátrányával - ami leírtál, annak a feltételnek tökéletesen megfelel. Belső töltőjét kétszer használtam, egy kapcsolható univerzális táppal, mind a kétszer feltöltötte az akksit, és nem pukkant el
Én ajánlom -
ottobacsi
tag
válasz
Én a Fateromnak tegnap este adtam oda egy XINTD C8 V5 XM-L2 U4 MULTI-OPTION 18650 FLASHLIGHT lámpát.
Tanyán laknak ahol maximum a csillagok világítanak éjjel.
Kellett már neki valami normális fényforrás.
Van neki egy piacos zoomos vacakja már kb. 2 éve, azzal szenvedett idáig, beleraktam abba is egy frissen töltött normális akksit, bekapcsoltam, aztán mellékapcsoltam emezt...
Reakció:
A töltés meg szerintem nem egy bonyolult dolog.
Lámpa vége lecsavar, akku ki-be, lámpa vége visszacsavar. A kipurcant akksit meg nem egy nagy művelet belerakni a töltőbe.Egy kicsit drágább ez a C8 mint az átlag, de szerintem megérte az árát. Kívül belül minőségi darab. Világít ahogy kell.
A kb. 200-250 méterre lévő erdő szélénél simán lehet látni vele ha valami mozgás van.
Bár tegnap este egy kicsit már kezdett leszállni a köd, vagyis inkább csak elég párás volt a levegő, ez egy picit rontotta a hatótávot.
Ott felejtettünk valamit és vissza kellett mennünk, szóltam neki telefonon hogy világítson ránk ahogy megyünk felé kocsival, 800 méterről is elég jól vakít, 500-nál már szóltam neki hogy kapcsolja le mert már eléggé zavaró. -
Magnat
veterán
válasz
Jah, így már értem ... én is nemrég szerszámoztam fel szüleimet, de mivel volt egy marék bontott noti akksim meg nem használt lámpám, így kénytelenek voltak beletanulni a töltésbe
Sajna én a beépített akksis lámpák közül egyet sem ismerek, de hátha vki tud majd segíteni ...
-
Magnat
veterán
válasz
Flashback #21839 üzenetére
Szia,
a tölthetőség alatt azt érted, h az akku kivétele nélkül? Csak mert igaz, h némileg macerásabb tölteni, de sokkal nagyobb választék van olyanokból, amiben a lámpában nem tölthető, kivehető 18650-es akksi van, plusz ebben az árban a töltő sem lesz egy top minőség ... miközben akcióban 12 usd körül már baromi jó töltők vannak és azt csak egyszer kell megvenni akkor is, ha utána még másik 4 lámpát veszel hozzá v bármi mást ami 14500/18650/26650 stb. akksikkal műxik. Szóval ha nem feltétlen prioritás az akksi kivétele nélküli töltés, akkor inkább javallanék egy külön töltőt (12-16 USD) , 2-4 (6-15 USD) 18650-es akksit, meg vmi lámpát (12-25 USD).
Szerk.: plusz még kérdés, mire kell a lámpa, messzire világítson vagy legyen kicsi, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest